تامین ۲۴/ سید مصطفی محقق داماد روز سه شنبه در همایش ملی رفع خشونت علیه زنان، افزود: قانون؛ آخرین دواست و دوای اول، تزریق عاطفه است و آنچه در خانواده نقش اساسی را ایفا می کند، عشق سالاری و محبت است.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد:همچنین این عشق سالاری در خانواده است که مهم ترین راهکار رفع خشونت علیه زنان به شمار می آید.
وی با بیان اینکه عشق میان زن و مرد، قانون بر نمی دارد، تصریح کرد: اخلاق،عاطفه و عشق خانواده را تحکیم می کند. همه باید رفع خشونت علیه زنان و به طور کلی حقوق زنان و منع تبعیض را بپذیرند.
این استاد دانشگاه با تاکید بر نقش عموم آحاد جامعه در برقراری اخلاق، گفت: احکام دین، شریعت است و هدف اصلی دین، برقراری اخلاق در جامعه تعریف شده است و برای برقراری اخلاق در جامعه نیازمند بسیج عمومی هستیم.
محقق داماد اظهار کرد: رفع خشونت علیه زنان و به طور کلی حقوق زنان و منع تبعیض یکی از موارد اصلی حقوق بشر است و مدیران جامعه باید حقوق بشر را از صمیم قلب بپذیرند و به آن معرفت کامل داشته باشند.
وی تاکید کرد: مادامی که این مهم انجام نگیرد، حقوق بشر در معنای عام آن و نیز حقوق زنان محقق نمی شود.
همایش ملی رفع خشونت زنان؛ چالش ها و راهکارها، صبح امروز (سه شنبه) با حضور شهیندخت مولاوردی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این همایش گری لوئیس، نماینده سازمان ملل، حبیب الله مسعودی فرید، معاون سازمان بهزیستی کشور و حقوقدانان، نمایندگان مجلس، اساتید برجسته جامعه شناسی و روانشناسی و روانپزشکی نیز حضور داشتند.
همایش ملی رفع خشونت زنان؛ چالش ها و راهکارها به مدت یک روز و به همت اتحادیه کانون های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) برپا شد.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.