به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر مسعود کوثری افزود: موبایل فضای جدیدی را در حوزه عکاسی خلق و نوعی عکاسی در حال حرکت را ثبت کرده و تاثیر زیادی در صنعت عکاسی برجای گذاشته است.
وی گفت: موبایل را باید جدی گرفت زیرا در خلق آثار هنری توسط هنرمندان عکاس بسیار موثر بوده است.
در ادامه این مراسم مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان با توجه به گستره عظیم خود از لحاظ تنوع خدمات و همچنین جمعیت تحت پوشش و پراکندگی جغرافیایی، برای انتقال پیامها به جامعه هدف از هنر و ابزار هنری مدد گرفته است و این امر باعث شد تا علاوه بر اینکه پیامها توسط مخاطبان درک شود، از تاثیرگذاری و ماندگاری بالاتری برخوردار شود.
امیرعباس تقیپور به اهمیت تولید محتوا در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی در فضای مجازی، نبود تولید محتوا است و به ندرت شاهد تولید محتوای عمیق و تاثیرگذار هستیم.
وی ادامه داد: فضای مجازی امکانات و موقعیتهای مناسبی را ایجاد کرده است اما در صورتی میتوان استفاده از آن را مفید قلمداد کرد که به صورت هوشمندانه از آن بهرهبرداری شود و استفاده هوشمندانه از فضای مجازی بدون شک در رسیدن به اهداف موردنظر موثر خواهد بود و لازمه آن تولید محتوا است.
مدیرکل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی افزود: این سازمان تاکنون موفق به برگزاری دو دوره جشنواره عکس شده است و در این دوره با مشاهده به عکسهای ارسالی صمیمیت بین خانوادهها و احترام به مشاغل به خوبی مشهود است.
تقی پور برگزاری اینگونه جشنوارهها را از دو جنبه دارای اهمیت دانست و گفت: یک بخش آن مربوط به برگزاری با کیفیت آنها و بخش دیگر استفاده از تولیدات این جشنوارههاست.
در پایان مراسم از سه نفر برتر جشنواره عکس سلفی با اهدای جوایزی تقدیر شد. علی قدمیزاده، جابر غلامی و مهدی کرمی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند. همچنین ١٠ اثر به عنوان عکس برگزیده داوران جشنواره انتخاب شد.
شایان ذکر است؛ سازمان تامیناجتماعی به منظور آشنایی بیشتر جامعه بیمه شدگان با خدمات این سازمان و تکریم خانواده کارگران اقدام به برگزاری نخستین جشنواره عکس سلفی با عنوان من و پدر یا مادر کارگرم کرد که فراخوان آن در هفته کارگر اعلام شده بود.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.