
بهره برداری از دستگاه جدید تصویربرداری رادیولوژی در بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد تهران
دستگاه جدید تصویربرداری رادیولوژی، در بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر لبافی نژاد تهران نصب شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.
دستگاه جدید تصویربرداری رادیولوژی، در بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر لبافی نژاد تهران نصب شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.
تامین ۲۴/ در مراسم راه اندازی دستگاه جدید تصویربرداری رادیولوژی در بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد، دکتر عباس حاتمی مدیرکل پشتیبانی معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی، دکتر محمدتقی خسروانی مقدم مدیرکل درمان استان تهران و دکتر نورعلی زاده رئیس بیمارستان دکتر لبافی نژاد حضور داشتند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی،مدیرکل پشتیبانی معاونت درمان سازمان تأمیناجتماعی گفت: مدیریت سازمان تامین اجتماعی اهمیت زیادی به نوسازی تجهیزات پزشکی می دهد و از ٣ سال پیش شروع به نوسازی بخش تجهیزات پزشکی کرده ایم.
دکتر حاتمی ادامه داد: در انتهای سال ٩٢ حدود ٣٠٠ دستگاه رادیولوژی مراکز درمانی تامین اجتماعی یا از کار افتاده بودند یا قدیمی و یا تکنولوژی پایینی داشتند.
وی افزود: عمدتاً دستگاه های رادیولوی آنالوگ بودند با توجه به اینکه شرکتهای سازنده تجهیزات رادیوگرافی هم اعلام کرده بودند تا آخر سال ٢٠١٥ لوازم این تجهیزات را تولید می کنیم لذا باید این دستگاهها به دستگاههای دیجیتال تبدیل شوند.
دکتر حاتمی خاطر نشان کرد : سازمان تامین اجتماعی تصمیم گرفت در یک برنامه سه ساله این ٣٠٠ دستگاه را به حالت دیجیتال ارتقا دهد.
مدیرکل پشتیبانی معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: ما درطول دو سال ٩٣ و ٩٤ حدود ١٥٠ دستگاه را تغییر دادیم و آنها را نوسازی و دیجیتال کردیم. امسال هم تا آخر سال ٩٥ بودجه و مجوزحدود ١٦٠دستگاه را در اختیار مراکز قرار داده ایم.
وی ادامه داد: سال ٩٣ و ٩٤ هر سال ٣٠ میلیارد تومان هزینه ارتقاء تجهیزات رادیولوژی بود که انجام شد و امسال هم حدود ٥٠ میلیارد تومان هزینه شده و دستگاههایی هم که امروز افتتاح می شود مربوط به سال گذشته است.
دکتر حاتمی اظهار داشت: انتهای سال ٩٢ سازمان تأمیناجتماعی ٢٦ دستگاه سی تی اسکن در کل کشور داشت اما ١٥ دستگاه در طول این سه سال به دستگاههای موجود اضافه شده است.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این ٦ دستگاه سی تی اسکن هم از رده خارج شدند و دستگاههای جدید را جایگزین دستگاههای قدیمی کردیم و این امر نشان می دهد که سازمان تأمیناجتماعی اهمیت زیادی به توسعه تجهیزات سرمایه ای بخش درمانی دارد.
مدیرکل پشتیبانی معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: ما در انتهای سال ٩٢ ، ٧ دستگاه ام آر آی در کل کشور داشتیم که دو دستگاه سال ٩٣ ؛ دو دستگاه سال ٩٤ و سه دستگاه هم امسال خریداری خواهیم کرد که تقریباً دو برابر شده است.
وی افزود: در مورد دستگاههای دیگر مثل آمبولانس که سازمان تامین اجتماعی تا انتهای سال ٩٢ در بخش درمان فقط ٢٩٤ عدد داشت و در کل کشور ٢٠٠ مورد آن تجهیزات به روزی هم نداشتند.
دکتر حاتمی اضافه کرد: اما سازمان تامین اجتماعی در سال ٩٣ و ٩٤ دویست دستگاه آمبولانس را نوسازی کرد و دستگاههای جدیدی را هم خریداری کردیم.
وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در انتهای سال ٩٢ فقط در ٢٢ مرکز درمانی دستگاه اکسیژن ساز داشت اما در انتهای سال گذشته این بیست و دو دستگاه تبدیل به ٤٥ دستگاه شد یعنی ٢٣ دستگاه اکسیژن ساز دیگر خریداری کردیم.
مدیر کل پشتیبانی معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی خاطر نشان کرد : سازمان تامین اجتماعی تا انتهای سال ٩٢ سی و سه دستگاه ماموگرافی در کل کشور داشت که همه آن ها آنالوگ بودند و ما در سال ٩٤ و ٩٥ سی دستگاه ماموگرافی تحویل دادیم و از سال آینده تقریبا تمامی دستگاههایمان به روز خواهند شد و دستگاههای جدید را هم خریداری خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ما در انتهای سال ٩٤ ارتقاء دستگاههای اسکوپی مانند آندوسکوپی، لاپاروسکوپی و غیره ... را شروع کردیم که تقریباً صد دستگاه اسکوپی در کل کشور داشتیم امسال ٢٥ دستگاه را ارتقاء داده ایم که در طی دو برنامه دو ساله دیگرهم تمام این دستگاهها را ارتقا خواهیم داد.
مدیرکل پشتیبانی معاونت درمان سازمان تامین اجتماعی اظهار داشت: ٤٨ درصد تولیدات تجهیزات پزشکی مربوط به تولیدات داخلی است یعنی ما ظرفیت زیادی برای سرمایه گذاری و اشتغال زایی داریم.
وی افزود: به خاطرحمایت از تولید داخلی، سازمان تامین اجتماعی از تولیدات داخلی خرید خواهد کرد.
وی تصریح کرد: در خرید تجهیزات پزشکی، کیفیت و تولید داخلی مورد توجه است.