تامین ۲۴/ دکتر خسروانی با بیان اینکه در سال گذشته اداره کل درمان استان تهران مبلغی بیش از چهار میلیارد تومان در حوزه درمان مستقیم و غیر مستقیم هزینه کرده است، اظهار داشت: در حوزه درمان مستقیم بیش از ٨٧٠ میلیارد تومان هزینه شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل درمان استان تهران؛ وی با اشاره به صرف هزینه ٦٠ میلیارد تومانی اداره کل درمان استان تهران در زمینه خرید دارو در حوزه درمان مستقیم، ابراز داشت: تمامی این مبالغ در حوزه درمان مستقیم و غیر مستقیم در ١١ بیمارستان، ٢ دی و ٢٧ مرکز سرپایی هزینه شده است.
مدیرکل درمان استان تهران با بیان اینکه از میان ١٠ بیمارستان فعال تحت پوشش اداره کل درمان استان تهران، سه بیمارستان شهید دکتر فیاضبخش، شهید دکتر لواسانی و شهید دکتر لبافینژاد بیش از ٢٠٠ تخت فعال دارند، اظهار کرد: بیمارستان شهید دکتر فیاض بخش با ٤٤٨ تخت فعال، بزرگترین بیمارستان ملکی سازمان تامین اجتماعی است.
دکتر خسروانی با اشاره به اجرای طرح ارتقای هتلینگ در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان تهران، یادآور شد: در فاز نخست این طرح در ٤ بیمارستان استان تهران اعم از بیمارستان های شهید دکتر معیری؛ شهدای ١٥ خرداد ورامین ،شهریار و بیمارستان شهید دکتر لبافی نژاد انجام شد.
وی به ساخت بیمارستان ٥٥٠ تخت خوابی شهید دکتر فیاض بخش اشاره و تصریح کرد: این بیمارستان با وسعتی بالغ بر حدود ٢٢ هکتار به عنوان بزرگ ترین و قدیمی ترین مرکز ملکی تامین اجتماعی استان تهران شناخته می شود.
مدیرکل درمان استان تهران افزود: بیمارستان شهید دکتر فیاض بخش به عنوان یکی از مراکز اصلی تروما در سطح شهر تهران و قدیمیترین بیمارستان این اداره کل است که دارای بیشترین تعداد پرسنل و متخصص در سطح بیمارستانهای تامین اجتماعی است.
وی با تاکید بر اینکه حق بیمه شدگان و مراجعه کنندگان به مراکز درمانی است که خدمات درمانی را در مکانی مناسب و در شرایط ایده آل دریافت کنند، ابراز داشت: به منظور تکریم ارباب رجوع و ارتقای سطح رضایتمندی بیمه شدگان اقدام به خرید دستگاه های پزشکی، ارتقای دستگاه ها به دیجیتال کرده ایم که این مهم از سال گذشته آغاز شده که دستگاه های ماموگرافی، سونوگرافی و ارتقای دستگاه های رادیولوژی دیجیتال خریداری و نصب شده است.
دکتر خسروانی مقدم با بیان اینکه بیمارستان شهید دکتر لواسانی در زمینه جراحی قلب در کشور سرآمد است؛ ادامه داد: این بیمارستان دارای بخش انحصاری روانپزشکی با ١٠٠ تخت فعال است.
مدیرکل درمان استان تهران همچنین با اعلام اینکه این بیمارستان دارای ٢٤٧ تخت فعال است، به برخی از خدمات درمانی این مرکز اشاره کرد و یادآور شد: خدمات سرپایی این بیمارستان شامل پزشک عمومی، دندانپزشکی، تزریقات و پانسمان و مشاوره روانپزشکی و خدمات بستری شامل اورژانس،قلب، داخلی، جراحی قلب ، جراحی عمومی، گوش وحلق وبینی و نیز روانپزشکی است.
خسروانی مقدم با تاکید بر اینکه مراکز درمانی تامین اجتماعی استان تهران از نظر تعداد تخت متفاوت هستند، یادآور شد: بیمارستان شهید دکتر فیاضبخش با ٤٤٨ تخت فعال به عنوان بالاترین تعداد تخت فعال در این استان و بیمارستان ١٢ بهمن با ٤٠ تخت به عنوان کمترین تعداد تخت فعال در مراکز درمانی تامین اجتماعی تهران مشغول به ارائه خدمات درمانی مطلوب هستند.
وی گفت: تخصصی بودن بیمارستانهای شریعت رضوی، شهید دکتر معیری، شهید دکتر لبافینژاد و شهید دکتر لواسانی همچنین تنوع موقعیت جغرافیایی بیمارستانها مانند بیمارستانهای داخل شهر تهران و خارج از شهر تهران از نظر ارائه خدمات درمانی با یکدیگر متفاوت هستند.
برنامههای توسعهای و تحولآفرین در هر سازمان یا صندوق بیمهگری میتواند مسیر روشنی برای آن صندوق بیمهای ترسیم کرده و از طرفی دیگر ارائه خدمات باکیفیتتر و مطلوبتر به جامعه تحت پوشش اجرایی شود، حال سازمان تأمین اجتماعی در اقدامات توسعهمحور خود ۲۰ طرح تحولی طراحی کرده و در روزشمار هفته تأمین اجتماعی به موضوع تأمین اجتماعی؛ اجرای طرحهای بیستگانه برای توسعه و تحول پرداخته است.
ضریب اشغال تختهای مراکز درمانی تأمین اجتماعی کرمانشاه به ۷۵.۳ درصد رسید؛ رقمی بالاتر از میانگین کشوری که به گفته مدیر درمان استان، نشانه اعتماد مردم به این خدمات است.
گفته می شود، حدود ۳.۵ میلیون راننده فعال تاکسی اینترنتی در کشور وجود دارد که بیشتر از تعداد راننندگان تاکسی «اوبر» در جهان گزارش شده است. بی تردید همه 3.5 میلیون نفر راننده تاکسی اینترنتی در ایران به طور حرفه ای و تمام وقت دراین کار اشتغال ندارند و بخش قابل توجهی از آنها به عنوان شغل های دوم یا سوم به این کار مبادرت می کنند و از همین رو است که شرکت های تاکسی اینترتی از اعطای حقوق اجتماعی این دسته از رانندگان از جمله حق برخورداری از «بیمه تامین اجتماعی» طفره می روند. در این حال، حقوق مادی رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی نادیده گرفته می شود، حال آن که این دسته از رانندگان نیز مانند سایر شاغلان به عنوان شهروندان کشور دارای حقوق شهروندی از جمله برخورداری از پوشش بیمه ای و درمانی هستند. در چنین شرایطی چگونه می توان حقوق اجتماعی و بیمه ای رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی را به آنها اعطا کرد؟