
حرکت به سمت بینالمللی کردن سرمایه های صندوقها
علی ربیعی در اختتامیه نمایشگاه «صندوق های بازنشستگی، پیشران توسعه» گفت: باید به سمت بینالمللی کردن شرکتها برویم تا بتوانیم صندوقها را به عنوان شرکتهایی با بیش از ۵۰ میلیون مالک، موفق کنیم.
علی ربیعی در اختتامیه نمایشگاه «صندوق های بازنشستگی، پیشران توسعه» گفت: باید به سمت بینالمللی کردن شرکتها برویم تا بتوانیم صندوقها را به عنوان شرکتهایی با بیش از ۵۰ میلیون مالک، موفق کنیم.
تامین ۲۴/ نمایشگاه و همایش «صندوق های بازنشستگی، پیشران توسعه ملی» که از بیست و چهارم بهمن ماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران آغاز به کار کرده بود، شامگاه بیست و ششم بهمن به کار خود پایان داد.
در آیین اختتامیه این نمایشگاه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از حضور کارشناسان آمریکایی در ایران برای آموزش حمل و نقل هوایی در ماه های آتی خبر داد و گفت: امضای قراردادها و تفاهمنامه های بین المللی صندوق ها با شرکت های خارجی سبب ارتقای زندگی ٥٠ میلیون عضو این صندوق ها می شود.
به گزارش تامین ۲۴ علی ربیعی افزود: در زیرمجموعه صندوق ها که در پرتفوی آنها از باغداری تا صنعت فولاد قرار دارد، اقدام های خوبی در بخش حمل و نقل انجام شده است.
وی توضیح داد: با شرکت های داخلی برای نوسازی حمل و نقل ریلی و خرید ٨٠ واگن قرارداد بسته ایم. نوسازی این ناوگان با خرید خارجی، به شرط تقویت صنعت داخلی در دستور کار است و بزودی حمل و نقل ریلی کشور نوسازی می شود.
وی افزود: در حمل ونقل هوایی به روزی رسیده بودیم که در شرکت آسمان سه هواپیما داشتیم و نسبت مسافر به هواپیما نسبت خوبی نبود. امروز شرایط بهتر شده اما قابل قبول نیست. با اجاره هواپیما از کشورهای خارجی وضعیت بهتر شده است. همچنین قرار است کارشناسان امریکایی برای آموزش به کشور بیایند.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: شفافیت شرکت ها و ورود به بازار بورس از اهداف وازارت کار است که پروژه هوش تجاری را میتوان نماد شفافیت دانست.
علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: یکی از اهداف ما در وزارت کار ابهامزدایی از شرکت ها و شفافیت بود که ما دو امر را از طریق هوشمندی سازی واحدهای کسب و کار و ورود به بازار بورس در دستور کار خود قرار دادیم و پروژه هوش تجاری نماد شفافیت در شرکت های هلدینگ است.
وی افزود: بعد از مسایلی که با دنیا حل کردیم، اتفاقهای زیادی در حوزه سرمایهای در کشور رخ داده است که یکی یکی آن ها را رسانه ای می کنیم و ما نمیخواستیم تا قبل از اینکه این قراردادها به نتیجه برسند رسانه ای کنیم.
وزیر کار گفت: در حمل و نقل دریایی و کشتیرانی با کشور کره در داخل کشور قرارداد بستهایم و قرار شده است در کنار این قرارداد هفته پیش، ما کشتی را در خرمشهر به آب بیندازیم و توانستیم دانش فنی کشتیسازی را به داخل کشور بیاوریم.
وزیر کار ادامه داد: در قسمت فولاد سرمایهگذاریهای خوبی شده است و در کشاورزی و باغداری، کاشی و سرامیک و فولاد دارای ظرفیتهای خوبی هستیم.
ربیعی گفت: امروز سی و چهار میلیارد تومان ارزش دارایی ما در چهار صندوق بازنشستگی است و میزان سرمایهگذاری ما فقط در پروژههای شرکت شستا 32 هزار میلیارد تومان است.
وی افزود: باید به سمت بینالمللی کردن شرکتها برویم تا بتوانیم صندوقها را به عنوان شرکتهایی که بیش از 50 میلیون مالک دارند موفق کنیم زیرا بیش از نیمی از مردم ایران سرمایه دار صندوقهای بازنشستگی هستند.
امضای قراردادها
در بخش انتهایی اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی، پیشران توسعه و با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، چندین قرارداد بین شرکتهای حاضر در نمایشگاه و طرفهای خارجی به امضا رسید.
به گزارش تامین ۲۴ یکی از این قراردادها، قرارداد 3.6 میلیارد دلاری نفت مسجد سلیمان با شرکت وهان چین بود که در حضور علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امضا شد.
ارزش این قرارداد 3.6 میلیارد دلار اعلام شد که به صورت مستقیم برای 6 هزار نفر استغالزایی مستقیم خواهد داشت؛ نماینده شرکت وهان و مدیرعامل شرکت پتروپالایش مسجد سلیمان این قرارداد را امضا کردند.
مدیرعامل شرکت پتروپالایش مسجدسلیمان درباره این قرارداد گفت: در این منطقه ٤٣.٥ درصد بیکاری داریم و تلاش برای پیدا کردن سرمایه گذار چندان راحت نبود اما سرانجام ٨٠٠ میلیون دلار سرمایه گذاری شد و فاینانس جداگانه ای نیز به همراه داشت.
همچنین صنایع شیر پگاه و شرکت هلندی «برنس» برای توسعه بازار، سرمایهگذاری و تامین مواد اولیه تفاهمنامه امضا کردند.
تفاهمنامه این مجموعه با شرکت اتریشی «رونیز» نیز در زمینه تولید مشترک آبمیوه های انرژی زا، پنیر و سوپهای لبنی به سرانجام رسید.
این مجموعه با شرکت «هولندر» هلند و «ایستار» چین نیز برای تولید شیر خشک نوزاد تفاهمنامه ای امضا کرد.