تامین ۲۴/ دکتر سید تقی نوربخش گفت: موسسه انتشارات علمی و فرهنگی از سرمایه های سازمان تأمین اجتماعی است و در انجام مأموریت های فرهنگی سازمان نقش موثری دارد.
دکتر نوربخش در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب تهران، با اشاره به برگزاری جلسه ای با مدیران موسسات انتشاراتی گفت: در این جلسه مسائل و مشکلات فعالان این حوزه را به بحث گذاشتیم و گوش دولت در این حوزه نیز مثل سایر عرصه ها شنوا است.
وی با بیان اینکه جلسه امروز که با ناشرین در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب برگزار شد، سومین جلسه با فعالان حوزه انتشار است، افزود: در این جلسه درباره مسائل فنی مرتبط با تأمین اجتماعی از قبیل بازنگری در دستمزد مقطوع، اختصاص شعب ویژه برای کتابفروشان و ناشران و تشکیل کمیته های مشترک تصمیمات خوبی اتخاذ شد.
برنامههای توسعهای و تحولآفرین در هر سازمان یا صندوق بیمهگری میتواند مسیر روشنی برای آن صندوق بیمهای ترسیم کرده و از طرفی دیگر ارائه خدمات باکیفیتتر و مطلوبتر به جامعه تحت پوشش اجرایی شود، حال سازمان تأمین اجتماعی در اقدامات توسعهمحور خود ۲۰ طرح تحولی طراحی کرده و در روزشمار هفته تأمین اجتماعی به موضوع تأمین اجتماعی؛ اجرای طرحهای بیستگانه برای توسعه و تحول پرداخته است.
گفته می شود، حدود ۳.۵ میلیون راننده فعال تاکسی اینترنتی در کشور وجود دارد که بیشتر از تعداد راننندگان تاکسی «اوبر» در جهان گزارش شده است. بی تردید همه 3.5 میلیون نفر راننده تاکسی اینترنتی در ایران به طور حرفه ای و تمام وقت دراین کار اشتغال ندارند و بخش قابل توجهی از آنها به عنوان شغل های دوم یا سوم به این کار مبادرت می کنند و از همین رو است که شرکت های تاکسی اینترتی از اعطای حقوق اجتماعی این دسته از رانندگان از جمله حق برخورداری از «بیمه تامین اجتماعی» طفره می روند. در این حال، حقوق مادی رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی نادیده گرفته می شود، حال آن که این دسته از رانندگان نیز مانند سایر شاغلان به عنوان شهروندان کشور دارای حقوق شهروندی از جمله برخورداری از پوشش بیمه ای و درمانی هستند. در چنین شرایطی چگونه می توان حقوق اجتماعی و بیمه ای رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی را به آنها اعطا کرد؟