تامین۲۴/ هادی ابوی اظهار کرد: امروز خیلی از تولیدکنندهها میتوانند سرمایههایشان را در بانک بگذارند و سودش را بگیرند و دغدغه تولید نداشته باشند ولی همت میکنند که در شرایط نبود نقدینگی و با وجود فشارهای داخلی و خارجی کارخانهها را سرپا نگه داشتهاند.
وی افزود: تولیدکنندهای که با دلار ۷ تومان، کارخانه تاسیس کرده، به محض اینکه زمینش بر خیابان قرار میگیرد، بلافاصله به فروش کارخانه اقدام میکند، چون تولید با شرایط فعلی برایش نمیصرفد و از عهده مالیات و هزینه سنگین آب و برق بر نمیآید؛ در حالی که اگر دولت این تولید کننده که سرمایهاش را در جهت تولید مملکت خود به کار گرفته حمایت کند، هم تولید کننده آسوده خاطر میشود و هم تولید نمیخوابد.
این مقام مسئول کارگری با بیان اینکه در حال حاضر مشاغل غیرپایدار بیشتر از مشاغل پایدار است و اشتغال غیر رسمی و موقت زیاد شده است، گفت: اگر میگوییم ماده ۷ قانون کار را اصلاح کنند برای آن است که کارگران امنیت شغلی داشته باشند. وقتی شغلهای دائم و پایدار معرفی نشوند به گسترش بیکاری منجر میشود.
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران ادامه داد: وقتی با کارگران قرارداد موقت میبندیم، انگیزه کار و آینده شغلی آنها را از بین میبریم و نداشتن امنیت شغلی کارگر خود باعث بیکاری میشود.
به گزارش ایسنا ، ابوی با تاکید بر لزوم توجه دولت به بخش تعاون گفت: جوانان باید بدانند که تعاونی بهترین ساختاری است که میتوانند برای راه اندازی یک کسب و کار ارزان و سریع به آن تکیه کنند و دولت هم باید جوانان جویای کار را در قالب بنگاههای تعاونی که هم هزینه کمتری دارد و هم تعداد بیشتری از طریق آن جذب بازار کار میشوند، ساماندهی کند.
به گفته وی، امروز بسیاری از جوانان فارغ التحصیل و نخبه دارای طرحها و ایدههای کارآفرینی هستند که اگر دولت به تاسیس تعاونیهای دانش بنیان بپردازد و از حقوق مالکانه آنها حمایت کند بهتر و سریعتر میتوانند ایدههایشان را به محصول تبدیل کنند.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.