رئیس کانون عالی شورای اسلامی کار کشور با اشاره به اینکه افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی با پرداخت حق بیمه خود این سازمان را تشکیل داده اند، گفت: در حال حاضر رضایت نسبی از بخش درمان تامین اجتماعی در جامعه وجود دارد .
تامین۲۴/ اولیا علی بیگی افزود: نارضایتی شدید جامعه کارگری از دولت و مجلس این است که این دو قوه از سازمان تامین اجتماعی و شرکای اجتماعی آن به دلیل ایجاد پوشش خدمات درمانی برای طیف وسیعی از جمعیت کشور که به معنی کاهش بار دولت در این حوزه است، قدرشناسی و قدردانی ندارند. این در حالی است که بر اساس اصل 29 قانون اساسی بیمه همگانی حق مردم و وظیفه دولت ها است .
وی اضافه کرد: دولت ها تا به الان در ارتباط با این اصل به وظایف خود عمل نکرده و قصور داشته اند و بیمه شدگان بدون کمترین کمک و حمایتی از طرف دولت صندوقی را ایجاد کردند و امروز این صندوق به عنوان سازمان تامین اجتماعی حداقل 40 درصد از جامعه ایرانی را که از لحاظ درمان مشمول اصل 29 قانون اساسی می باشد ، تحت پوشش قرار داده است .
وی تصریح کرد: بازنشسته ای که با حداقل حقوق زندگی خود را می گذراند اگر نیاز و ضرورت به درمان داشته باشد به بیمارستان های ملکی تامین اجتماعی مراجعه و به صورت رایگان تحت پوشش قرار می گیرد و سوال اینجاست که چرا می خواهند این حداقل امید را از جامعه کارگری، به ویژه بازنشستگان دریغ کنند .
اولیا علی بیگی در گفتگو با تامین۲۴ گفت: نمی دانم چرا همه دولت ها به انواع مختلف برای سازمان تامین اجتماعی حاشیه ایجاد می کنند و جامعه کارگری از دولت آقای روحانی که حقوقدان هستند این انتظار را نداشت که افرادی به خود اجازه بدهند تا در تعیین حق الناس ورود و قصد طمع داشته باشند .
ادامه داد: باید به صورت برادرانه و دوستانه به مسئولان وزارت بهداشت بگویم که این دولت به اندازه کافی درگیر حاشیه ها است و بهتر است که شما برای آن حاشیه درست نکنید.
وی با اعلام این موضوع که در حال حاضر به نام طرح تحول سلامت به جای زیر میزی رومیزی های متعدد در جریان است، ادامه داد: به برخی ها باید گوشزد کرد که چگونه قصد تصرف اموال سازمانی را دارید که ضعیف ترین قشر جامعه با اندوخته ها و حاصل دسترنج خود بنا کرده اند .
این فعال حوزه کارگری افزود: هرگونه دخل و تصرف به منابع سازمان تامین اجتماعی در زمره حق الناس است و ظلمی است که به این جامعه محروم و مستضعف روا داشته می شود و جامعه کارگری از آقای رئیس جمهور این انتظار را دارند که به هیچ یک از اعضای دولت مجال ورود به موضوعاتی که متعلق به حق الناس است را ندهند، کما اینکه جناب آقای روحانی مسلط به این موضوع هستند که بر اساس نوشتار صریح قانون، سازمان تامین اجتماعی،یک سازمان عمومی غیردولتی است و منابع آن نیز حاصل دسترنج کارگران و بازنشستگان است .
اولیا علی بیگی گفت: دولت های مختلف تا بدین لحظه کمترین کمک ها را به سازمان تامین اجتماعی داشته و در کنار آن بیشترین سود ها و بهره برداری را کرده اند .
علی بیگی تصریح کرد: وقتی خداوند متعال حق الناس را متعلق به خود مردم می داند، آقایان چگونه به خودشان اجازه می دهند رفتارهایی را مغایر با آموزه های دینی داشته باشند و جامعه کارگری کشور از آقای رئیس جمهور انتظار دارند که اجازه ندهند عده ای مابین رئیس جمهور و این جامعه فاصله ایجاد کنند .
وی اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی باید بر مبنای قانون رفتار کند و در این ارتباط در برنامه توسعه پنجم که توسط مجلس به تصویب رسیده، در بحث تجمیع بیمه ها صراحتاً تامین اجتماعی مورد استثناء واقع شده است .
رئیس کانون عالی شورای اسلامی کار کشور افزود: بنابراین اگر قانون محترم است باید مجلسی ها هم به این قانون بیشتر عنایت داشته باشند و هم نظارت بر اجرای قانون را بیشتر مورد توجه و نظر قرار دهند .
وی گفت: اساسنامه تامین اجتماعی به صراحت بیان کرده که تامین اجتماعی یک سازمان عمومی غیردولتی است، حال اینکه برخی ها به عنوان قیم می خواهند برای جامعه کارگری و این سازمان غیردولتی تصمیم گیری کنند و این رفتاری غیر اخلاقی و غیراسلامی است .
اولیا علی بیگیبازنشستگان تامین اجتماعیتامین ۲۴تامین اجتماعی مردمی غیردولتیرضایت از درمان تامین اجتماعیمخالفت با تجمیع بیمه ها