قاسمعلی اصغری در گفتوگو با آتیهآنلاین با اشاره به چالشهای اخیر در جنگ ۱۲ روزه گفت: اداره کل شرق از ۲۵ خرداد سال جاری، با وجود دورکاری کارکنان دولتی و خصوصی به دستور استانداری، با بسیج امکانات، شعب ۹، ۲۰، ۲۴ و ۲۷ را در هفته اول با ۳۰ درصد ظرفیت و در هفته دوم کلیه شعب با ۵۰ درصد ظرفیت فعال نگه داشت. با توجه به قطعی و کندی اینترنت، دریافت لیست بیمه به صورت دستی انجام شد تا استحقاق درمان بیمهشدگان قطع نشود.
وی ادامه داد: در ادامه فعالیت دورکاری عملیاتی شد تا آرامش نسبی همکاران فراهم شود، همچنین حقوق مستمریبگیران که تا ۱۳ هر ماه آماده و به مرکز ارسال می گردد علیرغم محدودیت منابع، سازمان زودتر از موعد پرداخت گردید.اصغری به اقدامات حمایتی ویژه اشاره کرد و گفت: حقوق کارکنان نیز در بحران جنگ به موقع واریز شد. به دلیل ملاحظات شرایط ویژه، هیچ بازداشت نامهای علیه کارفرمایان صادر نشد و هیچ حکم مطالباتی نیز برای ابلاغ ارسال نشد.
اصغری با اشاره به ساختار ویژه سازمان تأمین اجتماعی افزود: سهجانبهگرایی در تأمین اجتماعی یعنی مشارکت کارگران، کارفرمایان و دولت، ظرفیتی بیبدیل برای تقویت تابآوری است. بهکارگیری این ظرفیت نیازمند اقدامات راهبردی است.
اصغری با اشاره به اجرای فرآیندهای جبرانی پس از برقراری آرامش گفت:با تمدید مهلت ارسال لیست بیمهها تا هفتم تیرماه، همکاران حتی خارج از ساعت اداری تا ساعت ۱۹ فعال بودند و در روز جمعه ۶ تیر نیز کلیه کارگزاریها خدماترسانی داشتند.
اصغری در تشریح تمهیدات فناورانه برای بحرانهای آتی اعلام کرد: پشتیبانگیری روزانه مستقیم از کلیه سامانهها انجام میشود و نسخههای هفتگی به اداره کل ارسال می شود همچنین پشتیبانگیری سامانههای متمرکز مطابق روال، توسط شرکت تأمین سازمان به صورت مستمر انجام میشود. این دو لایه حفاظتی (پشتیبانگیری روزانه و هفتگی) همراه با سیستم غیرمتمرکز شرکت تأمین، میتوانند تضمینکننده بخشی از تداوم خدمات در شرایط اضطراری آینده باشند.
مشاور مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در آیین گرامیداشت پنجاهمین سال تصویب قانون تأمین اجتماعی با تأکید بر نقش ذینفعان، خواستار احساس مسئولیت همگانی دولت، مجلس و بیمهشدگان در قبال این سازمان شد.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.