نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به شعارهای انتخاباتی برخی نامزدها گفت: باید پرسید که مردم کشورما فقط نیازهای در سطح خورد و خوراک دارند؟ و حتی با وجود اینکه بسیاری از مردم کشور ما در نقاطی در محرومیت مضاعف به سر می برند، همان ها نیز نیازشان صرفا در خوراک خلاصه نمی شود .
تامین ۲۴/طیبه سیاوشی شاهعنایتی تصریح کرد: کشاندن سطح خواسته های مردم به یخچال های پر و خالی، واقعا بی ارزش کردن مردم این نظام است. مردمی که برای ساختن این نظام، مشقات فراوانی متحمل شدند. آنها رنج 8 سال دوران جنگ و عبور از تحریم ها را به عشق حفظ نظام و امنیت ملی بر خود هموار کردند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با تامین ۲۴، با بیان اینکه «خواسته مردم فقط خورد و خوراک نیست»، افزود: یعنی پس از 40 سال تازه در صدد برآوردن اولین نیاز مردم برآمدند و این فریبی بزرگ و پایین آوردن سطح خواسته های مردم است و انتخابات را به این سطح نازل کشاندن، متاسفانه با آرمان ها و خواسته هایی که مردم برای دستیابی به آنها انقلاب کردند، نه تنها همخوانی ندارد بلکه با این وعده ها، ارزش ها زیر پاگذاشته شد و باید پس از انتخابات این مساله آسیب شناسی شود.
سیاوشی شاهعنایتی در خصوص وعده های اشتغال زایی نامزدهای ریاست جمهوری گفت: نمایندگان مجلس در برنامه ششم توسعه تصویب کردند که در صورت رشد 8 درصدی، هر سال می توان 950 هزار شغل در کشور ایجاد کرد و از امسال هم با ابلاغ آن به دولت اجرایی می شود، اما وعده هایی بیش از این و بدون پشتوانه علمی - تخصصی و با لحاظ نکردن رشد تعیین شده، وعده هایی پوچ و پوشالی هستند.
وی با اشاره به اثرتخریبی وعده های توخالی بر سرمایه اجتماعی کشور، تاکید کرد: با دادن وعده های بی پشتوانه علمی و کارشناسی که لحظه ای مردم اطمینان خاطر پیدا کنند، اما سپس آن وعده محقق نشود و نامزدی که وعده دروغین داده است صحنه انتخابات را ترک کند، به اعتماد مردم نسبت به نظام ضربه جبران ناپذیری وارد می کند.
نماینده مردم تهران با بیان اینکه «نباید وعده های اقتصادی بی پشتوانه علمی انگیزه رای دادن به نامزد خاصی باشد»، افزود: اکثریت مردم ایران تحصیلکرده هستند و می توانند تشخیص دهند که این وعده ها دروغین است و زمانی هم وعده هایی توسط عده ای در راستای اعتقادات و تفکرات جناح اصول گرا و اصلاح طلب در کشور مطرح می شود کسانی که به بنیادهای فکری اصول گراها اعتقاد دارند علی رغم اینکه می دانند آن وعده های اقتصادی هم تحقق پیدا نمی کند اما چون فکر می کنند به ارزش هایشان نزدیک تر می شوند به سمت آن جناح متمایل می شوند. هر چند این وعده ها درست نباشد.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس یکی از مهم ترین فاکتورهای مهم در امر اشتغال زایی را ایجاد امنیت در سرمایه گذاری خواند و گفت: فاکتورهای متعددی در ایجاد اشتغال موثر هستند، چرا که سال ها تحریم را پشت سرگذاشتیم و تحریم هایی که پیاپی بر هم انباشته شدند که خوشبختانه پس از تصویب برجام مهم ترین آن برداشته شد.
وی ادامه داد: یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در زمینه اشتغال زایی می تواند موثر باشد، این است که قوانین مزاحم موجود در کسب و کار کشور را از سر راه برداریم که سرمایه گذار خارجی با اعتماد به امنیت در داخل کشور، به ماندن و سرمایه گذاری در ایران ترغیب و تشویق شود. از سوی دیگر سرمایه گذار داخلی نیز با اطمینان خاطر بیشتری در عرصه سرمایه گذاری و اشتغال آفرینی وارد شود و توسعه و رونق سرمایه گذاری کشور را مهم ترین انگیزه خود قرار دهد.
سیاوشی شاهعنایتی با بیان اینکه پتانسیل های لازم برای اشتغال زایی در کشور وجود دارد، در خصوص ایجاد زیرساخت های لازم جهت تحقق این مهم گفت: برخی از زیرساخت ها در قوانین کشور دیده شده است و یکی از مهم ترین مسایل و مشکلاتی که ما در زمینه زیرساخت ها داریم عدم توسعه حمل و نقل ریلی در کشور است و توسعه حمل و نقل ریلی یکی از فاکتورهای خیلی مهم در تولید اشتغال است که باید به این مهم در دولت ها توجه ویژه شود که اثرات آن در دیگر عرصه های کشور فراوان و غیر قابل کتمان است.
وی با اشاره به یکی از موفقیت های دولت در عرصه ایجاد امنیت در کسب و کار مجازی افزود: دولت توانست با پلیسی نکردن فضا و رفع موانع برای کارآفرین،امنیت کارآفرینی را در فضای مجازی حفظ کند و خوشبختانه با افزایش بیش از 80 درصد امنیت خاطر در فضای مجازی، کارآفرین بی دغدغه از فرصت پیش رو در ایجاد کسب و کارهای آنلاین در کشور گام برمی دارد.
سیاوشی شاهعنایتی اظهار کرد: اقداماتی در فراکسیون زنان نیز برای شناسایی قوانین مزاحم در کسب و کار زنان کارآفرین صورت گرفته است و با توجه به اینکه این قوانین موانع بزرگی در راه اشتغال زایی در کشور هستند، تلاش خواهد شد که از سر راه برداشته شوند و نباید امنیت و آرامش سرمایه گذار خارجی و داخلی و بستر سازی و ایجاد امنیت روانی کارآفرینان و مردم با وعده های توخالی از بین برود .
نماینده مردم تهران با اظهار خرسندی از همراهی مردم دلسوز با کشورگفت: خوشحال هستیم که اغلب مردم ایران به این نتیجه رسیده اند که کشور نیازمند اقدامات خلق الساعه و اقدامات فوری نیست و تدبیر و عقلانیت است که نظام و کشور را به اصلاح توسعه، آبادانی و رشد می رساند. امیدواریم قدر صبوری و همراهی مردم را که 8 سال جنگ، انقلاب و تحریم ها را تجربه کردند اما هنوز امیدوار هستند دانسته شود و به امیدشان خدشه ای وارد نشود.