تامین۲۴/ مهرعلی حق گویان با بیان اینکه یکی از راهبردهای توانمند سازی ایجاد شغل برای مددجویان از طریق برنامه های کاریابی و تعامل با کارفرمایان است، افزود: ارتباط مستقیم با کارفرما، اجرای طرح های خودکفایی اعضای خانوار مددجو، از انواع اقدامات و فعالیت های اشتغال در طرح های کاریابی پیش بینی شده است.
وی در ادامه با اشاره به این که در سال 95، 79 هزار و 165 مددجوی کمیته امداد، آموزشهای مهارتی در حوزه اشتغال دیدهاند، گفت: مددجویان کمیته امداد آموزش های مختلفی از جمله در حوزه کشاورزی و دامپروری را فرا می گیرند. در این مدت 186 هزار و 373 مددجو که در حرفه ای مشغول کار هستند نیز، آموزش های بازآموزی را فرا گرفتند.
حق گویان گفت: کمیته امداد در اجرای توانمندسازی و خوداتکایی مددجویان، نیاز کارفرمایان به نیروی کار احصا می کند و به مددجویان آموزش های لازم را می دهد.
به گزارش ایرنا ، مدیرکل حرفه آموزی و کاریابی کمیته امداد با اشاره به ارائه بسته های تشویقی کاریابی برای مددجویان اظهار کرد: بسته های تشویقی شامل پرداخت حق بیمه سهم کارفرما و حق الزحمه کاریابی است که علاوه بر آموزش های مهارتی به متقاضیان ارائه می شود.
وی ادامه داد: کمیته امداد به منظور ایجاد انگیزه در کارفرمایان، بنگاههای تولیدی و خدماتی، حق بیمه سهم کارفرمایی مددجویانی که نزد کارفرمایان مشغول به کار شوند را در سال اول 100 درصد به کارفرمایان پرداخت می کند.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.