همچنین در سال 737 ه.ق وقوع یک زمینلرزه ولایات خواف و زوزن را ویران کرد. این واقعه به «زلزله جیزد» نیز شهرت دارد که در جریان آن شهر تاریخی جیزد که به لحاظ تجاری نیز در منطقه دارای اهمیت ویژه بود، به تلی از خاک مبدل شد. برخی از وقایعنگاران شمار تلفات این زمین لرزه را تا حدود 30 هزار نفر آوردهاند. مجد خوافی که شاهد عینی این واقعه بوده است در کتاب مشهور خود «روضه خلد» مینویسد: «زلزلهای از نوایب زمان که در مدت هزار سال کسی ندیده و نشنیده به خواف رسید. یعنی علیالخصوص به شهر جیزد و نزدیک سحر زمین چنان جنبید که گویی گیتی از مرکز خود خارج شده است.»
زمین لرزه دیگری که در طول تاریخ ثبت شده، مربوط به سال 1084 ه.ق است. این واقعه در دوران صفویه و در زمان شاه سلیمان صفوی به وقوع پیوست و در جریان آن حتی بخشهایی از حرم مطهر امام رضا(ع) (که در این دوران با توجه به سیاستهای ویژهای که صفویان در راستای گسترش تشیع داشتند، مورد عنایت ویژه پادشاهان این سلسله قرار گرفته بود) نیز تخریب شد. برخی از اسناد موجود در آستان قدس رضوی و همچنین کتیبه چهار ترنج اطراف گنبد که پس از بازسازی خرابیها به گنبد اضافه شد اطلاعاتی را در مورد این رویداد، شدت ویرانیهای حاصل از آن و اقدامات صورت گرفته به منظور بازسازی، بهدست میدهد. شماری از خشتهای گنبد که پیشتر به دستور شاه طهماسب طلاکاری شده بود کنده شد که به دستور شاه سلیمان بازسازی شد. همچنین به کسبوکارها و مغازههای اطراف حرم خسارات زیادی وارد شده بود که برای جبران خسارات در اجاره بهای آنان تخفیف دادند. به علاوه حمام آغچه نیز ویران شد که تولیت آستان قدس رضوی در آن زمان هزینهای برای بازسازی آن اختصاص داد.
از دیگر شهرهای تاریخی استان که بارها در اثر زلزله تخریب شده شهر قوچان است. البته آمار دقیقی در مورد شدت و شمار تلفات این زمین لرزهها در دست نیست اما بزرگترین زمین لرزههایی که برای این شهر ثبت شده است مربوط به زلزلههای سالهای 1311 و 1312 ه.ق است که در جریان آنها شهر تقریبا بهطور کامل ویران شد و بیشتر خانهها از بین رفتند. این رویداد و همزمانی تقریبی آن با مرگ رشیدخان حاکم حکومت محلی کُرمانج به مرکزیت قوچان تاثیری شگرف بر موسیقی منطقه گذاشت و شعرها و مرثیههای بسیاری در ادبیات عامه به این مناسبت سروده شد. همچنین زمینلرزه هولناک دیگری در سال 1347 در دور روز پیاپی منطقه دشت بیاض، کاخک و فردوس را در جنوب خراسان ویران کرد. در جریان این زمین لرزه 3/ 7 ریشتری، براساس آمار 7 هزار تا 12 هزار نفر از بین رفتند و حدود 12 هزار خانه ویران و 70 هزار نفر بیخانمان شدند.
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.