تامین ۲۴/ پس از لوکزامبورگ، سنگاپور با 6/5 میلیون نفر جمعیت در رتبه دوم قرار دارد. سیستم بهداشت و درمان این کشور نهتنها برای شهروندانش بسیار کارآمد و مطلوب عمل میکند، بلکه کیفیت آن به گونهای است که بیماران از دیگر کشورهای جهان نیز جذب سیستم درمانی پیشرفته این کشور میشوند. توجه مقامات بهداشت و درمان سنگاپور به سلامت مردم به اندازهای است که سیگار کشیدن در تمامی اماکن عمومی ممنوع است و افراد سیگاری باید تنها در مکانهای خاصی که برای آنها در نظر گرفته شده سیگار بکشند. توجه به سلامت مردم و کمک به ارتقای وضعیت بهداشتی موجب شده متوسط عمر سنگاپوریها به بیش از 83 سال برسد. سومین کشور این فهرست سوئیس است که همواره سیستم درمانیاش زبانزد بوده است. بیمه درمانی در سوئیس فراگیر و اجباری است. از سوی دیگر سوئیس همواره بهعنوان پایتخت درمان برای ثروتمندان و سیاستمداران مطرح بوده است.
ژاپن با سیستم بیمه درمان دولتی قابلاتکا در مقام چهارم قرار دارد. مردم این کشور به طور متوسط 84 سال عمر میکنند. الگوی تغذیه مردم این کشور در ترکیب با خدمات بهداشت و درمان موثر موجب افزایش قابلتوجه سن امید به زندگی و تعداد سالمندان در این کشور شده است. پس از ژاپن، هلند و سوئد در مقامهای پنجم و ششم قرار دارند و هنگکنگ در رتبه هفتم ایستاده است.
نروژ بهعنوان سیزدهمین کشور برتر جهان از نظر خدمات درمانی برای تمامی شهروندان زیر 16 سال خود خدمات رایگان درمانی در نظر گرفته است. اما افراد بالای 16 سال باید برای بهرهمندی از خدمات بیمه هزینهای پرداخت کنند. نروژ یکی از بالاترین سرانههای هزینههای بهداشتی در جهان را دارد. فرانسه نیز پس از نروژ یکی از بهترین کشورهای اروپایی از نظر خدمات درمانی به شمار میرود. اما ورود قطر به جمع 16 کشور برتر جهان یکی از شگفتیهای فهرست اخیر موسسه لگاتوم است. این کشور در بین کشورهای خاورمیانه بهترین خدمات درمانی را به شهروندان خود میدهد و مقامات آن قصد دارند بهزودی تمامی شهروندان خود را تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار دهند. این کشور ثروتمند حاشیه خلیجفارس بالاترین استانداردهای خدمات درمانی را در میان کشورهای منطقه دارد. جایگاه شانزدهم این فهرست نیز در اختیار کاناداست. با وجود اینکه این کشور یکی از پیشتازان ارائه خدمات درمانی رایگان به شهروندان به شمار میرود، در سالهای اخیر پیشرفت قابلتوجهی در این زمینه نداشته و بیشتر وضعیت موجود را حفظ کرده است. تحلیلگران با اشاره به الگوی قطر در کشورهای خلیجفارس، پیشبینی میکنند در آینده نزدیک کشورهای جدیدی در فهرست بهترین کشورها از نظر خدمات درمانی ظهور کنند. به گفته آنها تغییر وضعیت اقتصادی و جابهجایی صدرنشینهای فهرست برترین اقتصادهای جهان بر وضعیت خدمات درمانی در این کشورها نیز تاثیر میگذارد. برای مثال در آیندهای نهچندان دور میتوان انتظار داشت هند یا اندونزی نیز به جمع کشورهایی وارد شوند که خدمات درمانی باکیفیت و مطلوبی به شهروندان خود ارائه میکنند زیرا اقتصاد این کشورها بهسرعت در حال پیشرفت است.