تعامل با شرکای اجتماعی رویکرد اصلی تأمین اجتماعی است
تعامل با شرکای اجتماعی رویکرد اصلی تأمین اجتماعی است
مدیرکل درآمد حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی گفت: برای نشان دادن حسن نیت خود برگزاری نشست ها و همایش های مشترک با جامعه کارفرمایی را در دستور کار قرار داده ایم که نتایج بدست آمده از این نشست ها منتج به اصلاح بسیاری از فرایندها و بخشنامه ها شده است.
تامین ۲۴/ مهرداد قریب مدیرکل درآمد حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی در همایش هم اندیشی با تشکل کارفرمایی و رابطین بیمه ای استان اردبیل، گفت: ادعا نداریم که تمام فعالیت ها و عملکردهای سازمان تأمین اجتماعی بدون نقص و ایراد است ولی برای نشان دادن حسن نیت خود برگزاری نشست ها و همایش های مشترک با جامعه کارفرمایی را در دستور کار قرار داده ایم که نتایج بدست آمده از این نشست ها منتج به اصلاح بسیاری از فرایندها و بخشنامه ها شده است.
وی با اشاره به اینکه 94 درصد درآمدهای تأمین اجتماعی از محل دریافت حق بیمه ها تأمین می شود گفت: تعادل منابع و مصارف سازمان تأمین اجتماعی در سال های اخیر دچار اختلال شده که این موضوع ناشی از کاهش ورودیها و افزایش خروجی ها در این سازمان است .در حالی که به ازای تعداد 26 نفر بیمه شده در سال 54 یکنفر مستمری بگیر داشته ایم، هم اکنون درصد پشتیبانی سازمان به عدد 9/5 نفر بیمه شده به ازای یک نفر مستمری بگیر رسیده که نشان از به صدا درآمدن زنگ خطر برای مسئولان و متولیان این سازمان است .
مدیرکل درآمد حق وضعیت موجود را قابل تأمل دانست و گفت: دولت، مجلس و مراجع تصمیم گیر باید نسبت به وضعیت تأمین اجتماعی حساس باشند و با برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت ادامه حیات این سازمان را تضمین کنند.
وی اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی اقدامات احتیاطی را و پیشگیرانه را شروع کرده است و در این مورد با توسعه تعامل با شرکای اجتماعی صدور بخشنامه ها را منوط به نظر خواهی از شرکای اجتماعی یا مخاطبان آن بخشنامه کرده است. در همین راستا تلخیص و تنقیح بخشنامه های سازمان تأمین اجتماعی با همراهی موسسه عالی پژوهش در حال اجراست و با کمک و همراهی تشکل های کارگری ، کارفرمایی و بازنشستگی بخشنامه های مختلفی تلخیص، تنقیح و شفاف سازی شده است.
مدیرکل درآمد حق بیمه تسریع فرایند بازرسی از دفاتر قانونی را از دیگر اقدامات سازمان به منظور کاهش مشکلات جامعه کارفرمایی عنوان کرد و اظهار داشت: به دلیل انباشت درخواست های بازرسی از دفاتر قانونی در ابتدا معاونت بازرسی از دفاتر قانونی زیر مجموعه اداره کل درآمد حق بیمه ایجاد گردید و در مرحله بعد با تسریع روند بررسی ها تلاش کرده ایم تا پایان سال 95 تمامی درخواست های انباشته شده مورد رسیدگی قرار گیرد و از سال آینده بازرسی از دفاتر قانونی در موعد مقرر صورت خواهد گرفت.
قریب توسعه خدمات غیر حضوری را یکی از موفقیت های مسئولان تأمین اجتماعی دانست و گفت: با توسعه سیستم های مکانیزه و ارائه خدمات غیر حضوری موفق شده ایم 94 درصد لیست های ارسالی کارفرمایان را بصورت اینترنتی دریافت کنیم . همچنین با اجرایی شدن طرح ابلاغ الکترونیک در حال حاضر 55 درصد ابلاغ های احکام مطالباتی بصورت الکترونیکی انجام می شود در حالی که در گذشته 60 درصد این ابلاغ ها بصورت الصاق صورت می گرفته است . امید واریم در سال 96 درصد ابلاغ های الکترو نیکی به بیش از 80 درصد بالغ شود.
وی با اشاره به اجرای طرح بازرسی الکترونیکی اظهار داشت: عملیاتی شدن طرح بازرسی الکترونیکی در عمل باعث کاهش شدید اعتراضات کارفرمایی خواهد شد. فعلا این طرح در شعبه 25 تهران و در 8 شعبه در سطح 8 استان عملیاتی گردیده و امید واریم در سال آینده بازرسی الکترونیکی در سطح شعب تمامی استانها عملیاتی شود.
مدیرکل درآمد حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی اجرایی شدن طرح پرونده الکترونیک را یکی دیگر از اقدامات بزرگ سازمان عنوان کرد و گفت: این طرح را بصورت آزمایشی در شعبه 25 تهران بزرگ آغاز کرده ایم و در سال 96 این طرح فراگیر خواهد شد. با اجرایی شدن این طرح با حذف پرونده های فیزیکی کلیه اطلاعات پرونده های فنی بیمه شدگان، پرونده های مطالباتی، پیمان و پرونده های اجرائیات وارد سیستم شده و امکان رصد اطلاعات به شیوه سیستمی فراهم می گردد.
وی ساماندهی وضعیت هیأتهای تشخیص مطالبات را از اقدامات دیگر برای افزایش رضایتمندی جامعه کارفرمایی دانست و گفت: با افزایش تعداد هیأتهای تجدید نظر از 8 به 12 هیأت در تهران و تشکیل هیأتهای تجدید نظر در تمامی استانها و همچنین با بهره گیری از سیستم های مکانیزه موفق شدیم مدت زمان انتظار پرونده های مطالباتی برای بررسی در هیأتهای تجدید نظر را در تهران از 9 ماه به کمتر از 30 روز کاهش دهیم. از طرف دیگر با توزیع الکترونیکی پرونده ها بین هیأتها از بروز تخلف های احتمالی هم جلوگیری کرده ایم.
قریب اجرای طرح بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرمایان خوش حساب و توقف عملیات اجرایی وصول مطالبات برای کارگاههای زیر 100 نفر بیمه شده را از سوی سازمان در راستای حمایت از تولید و همراهی و کمک به جامعه کارفرمایی دانست و گفت: به منظور ایجاد وحدت رویه در فعالیت شعب اقدامات بسیار خوبی را با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و اداره کل آموزش شروع کرده ایم و درحال آموزش اعضای هیأتهای بدوی تشخیص مطالبات ونمایندگان شرکای اجتماعی و رابطین بیمه ای کارفرمایان هستیم و امیدواریم با افزایش اطلاع رسانی و آگاهی بخشی جامعه کارفرمایی باعث کاهش اعتراضات و افزایش رضایتمندی شرکای اجتماعی شویم.
مدیرکل درآمد حق بیمه افزود: سازمان تأمین اجتماعی هرسال دو بار بیلان صادر می کند و بر اساس آمار موجود ما سالانه 2 میلیون 600 هزار بیلان صادر می کنیم که از این تعداد 167 هزار اعتراض داشته اند که حدود 8/7 درصد می شود که گویای عملکرد درست سازمان بوده و تا اندازه زیادی رضایت کارفرمایان تأمین شده است.
اقدامات فرهنگی و اجتماعی باعث توسعه فرهنگ بیمه پردازی می شود
فعالیت های فرهنگی و اجتماعی باعث اقناع شرکای اجتماعی و مخاطبان تأمین اجتماعی شده و در نهایت توسعه فرهنگ بیمه پردازی را در پی خواهد داشت.
رضا معینی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان و سازمانها با اعلام این مطلب در همایش هم اندیشی با تشکل کارفرمایی و رابطین بیمه ای استان اردبیل گفت: تغییر پارادایم ذهنی مخاطبان تأمین اجتماعی بسیار سخت و زمانبر است. برگزاری جلسات و همایش های هم اندیشی با شرکای اجتماعی در راستای تغییر الگوی فکری آنها و استفاده از ظرفیت های نهفته در تشکل های صنفی کارفرمایی،کارگری و بازنشستکی شکل گرفته است.
وی با اشاره به اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی در صدد انعکاس مشکلات شرکای اجتماعی به مسئولان ارشد سازمانی است اظهار داشت: برگزاری جلسات، نشست ها و همایش ها، شرکت در کنفرانس های تخصصی حوزه شرکای اجتماعی و شرکت در محافل تخصصی کارفرمایی، کارگری و بازنشستگی از جمله فعالیت هایی است که معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری اداره کل درآمد حق بیمه معاونت فنی و درآمد در دستور کار قرار داده و از این طریق نسبت با احصاء مشکلات و انعکاس آن به مسئولان ارشد سازمانی در صدد ایجاد تمهیدات لازم برای رفع این مشکلات است.
معینی ارتباط و تعامل با فعالان جامعه کارفرمایی را یکی از برنامه های مهم سازمان در جهت آشنایی با مشکلات آنها عنوان کرد و گفت: بر اساس برنامه مصوب سال 95 دیدار و گفت و گو با کارفرمایان و کارآفرینان برتر کشور را در دستور کار قرار داده ایم و تلاش می کنیم ضمن تشریح اقدامات و فعالیت های سازمان تأمین اجتماعی در حوزه کارفرمایان نسبت به مستند سازی تجربیات و احصای مشکلات انها اقدام و از طریق گزارش دهی به مقامات عالی سازمانی زمینه تغییر و اصلاح فرایندها ی مشکل ساز را ایجاد کنیم.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان و سازمانها دیدار با بزرگان صنعت و تولید کشور را تجربه ای بسیار ارزنده دانست و اظهار داشت : در نظر داریم با چاپ کتاب خاطرات و نقطه نظرات کارفرمایان و تولید کنندگان بزرگ کشور در حوزه تأمین اجتماعی گامی در جهت رفع مشکلات این قشر از شرکای اجتماعی برداریم.
معینی افزود: معتقدیم که سازمان تأمین اجتماعی متعلق به شرکای اجتماعی است و تنها با مشارکت و همراهی فعال وآگاهانه آنهاست که این سازمان می تواند به ساحل نجات و آرامش دست یابد .
وی ادامه داد : جامعه کارفرمایی کشور همیشه پشتیبان عملکردهای تأمین اجتماعی بوده است و در حال حاضر هم انتظار داریم به منظور دفاع از منابع سازمانی و وصول مطالبات معوق همراه مسئولان سازمانی ایفای نقش کنند و از ظرفیت های مطلوب خود در مجامع تصمیم گیر در دولت و مجلس استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی طرح های مختلفی را برای افزایش آگاهی و اطلاعات شرکای اجتماعی در دست اجرا دارد اظهار داشت : درصدد هستیم در سال آینده طرح مشاوره کارگاهی را در دوبخش دیدار با کارفرمایان و کارگران و برگزاری کارگاههای آموزشی در کارگاههای دارای بیش از 1000 نفر بیمه شده اجرایی کنیم . در این طرح مسئولان و کارشناسان تأمین اجتماعی در کارگاههای بزرگ و کارگاههای جدید التأسیس حاضر شده و با تشکیل جلسات پرسش و پاسخ ، ارائه مشاوره های تخصصی و برگزاری دوره های آشنایی با قوانین و مقررات تأمین اجتماعی به مرور با افزایش اطلاعات و آگاهی کارفرمایان به کاهش درصد اعتراضات و نارضایتی ها اقدام کنیم .
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان و سازمانها در بخش دیگری از سخناش یاد آور شد: با همیاری شرکای اجتماعی امکان اصلاح برخی قوانین مانند قانون بازنشستگی در مشال سخت و زیان آور وجود دارد زیرا در حال حاضر اجرای ناصحیح این قانون هم به سازمان و هم به کارفرمایان و کارآفرینان صدمات زیادی وارد کرده است .
کارفرمایان نیازمند آموزش های تخصصی در حوزه تأمین اجتماعی هستند
سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان تخصصی و فنی است و تنوع و تعدد قوانین و مقررات در این سازمان بویژه در حوزه بخشنامه ها و دستورهای اداری باعث گردیده کارفرمایان نیازمند آموزش های تخصصی در حوزه آشنایی با قوانین و مقررات باشند.
علی هدایتی عضو شورای اسلامی شهر اردبیل و یکی از کارفرمایان برتر این استان با اعلام این مطلب در همایش هم اندیشی با تشکل های کارفرمایی و رابطین بیمه ای استان اردبیل اظهار داشت : پس از سال ها کار در حوزه کارفرمایی به تجربه دریافته ام که هریک از کارفرمایان و تولید کنندگان اگر حداقل به اندازه یک رئیس شعبه تأمین اجتماعی ازمقررات و بخشنامه های صادره این سازمان اطلاع نداشته باشند متحمل ضرر و زیان سنگین خواهند شد.
این عضو شورای اسلامی شهر اردبیل افزود : کارفرمایان بویژه در مبحث پیمان ها بشدت نیازمند برگزاری جلسات مشترک با مسئولان تأمین اجتماعی هستند تا به نقاط مشترک دست یابند زیرا در بسیاری از موارد استاندارد های حسابرسی مورد تأیید بازرسان تأمین اجتماعی با استانداردهای مورد نظر کارفرمایان متفاوت و گاه متضاد است .
هدایتی درادمه اظهار داشت : با توجه به این که من نماینده کارفرمایان در هیأت های بدوی تشخیص مطالبات هستم به جرأت می گویم که حدود 50 درصد کارفرمایان بدلیل عدم اطلاع از قوانین و مقررات و بخشنامه های سازمانی متحمل ضرر و زیان فراوان می شوند .
وی ضمن استقبال از رویکردهای اخیر تأمین اجتماعی در جهت توسعه تعامل با شرکای اجتماعی گفت : جامعه کارفرمایی از اتصال منابع تأمین اجتماعی که حق الناس است به منابع و بودجه عمومی کشور که بیت المال است نگران است . کارفرمایان خواهان استقلال این سازمان هستند و دوست ندارند که سازمان تأمین اجتماعی حیات خلوت هیچ گروه یا حزبی باشد .
هدایتی درباره مشکلات بیمه ای جامعه کارفرمایان اظهار داشت : برخی کارفرمایان در استانهای مختلف مشغول کار پیمانکاری هستند اما نحوه برخود و عملکرد تأمین اجتماعی با پیمانها در استانهای مختلف متفاوت و گاه متضاد است به نظر می رسد مسئولان ارشد سازمان باید در جهت ایجاد وحدت رویه در نحوه رفتار با پیمانها جلسات مختلفی با کارفرمایان داشته باشند تا به نقاط مشترک دست یابند.
این عضو شورای شهر اردبیل خاطر نشان کرد : یکی از مشکلات اصلی پیمانکاران نحوه تنظیم قرارداد یا فاکتور نویسی است ، کارفرمایان اطلات دقیقی از شاخص های مورد تأیید تأمین اجتماعی ندارند ، چنانچه سازمان می توانست قراردادهای تیپ یا فاکتورهای تیپ معرفی کند بخش بزرگی از مشکلات جامعه کارفرمایی رفع می شد .
هدایتی در ادامه افزود : در بحث خرید ماشین الات تأمین اجتماعی متناسب با قیمت ماشین آلات حق بیمه را از هزینه نصب کسر می کند و این در حالی است که گاهی ماشین الات گران قیمت هزینه نصب پایینی دارند یا ماشین آلات ارزان قیمت هزینه نصب بالایی دارند ، به نظر می رسد سازمان باید قبل از کسر حق بیمه نسبت به شناسایی ماشین آلات و هزینه نصب آنها اقدام کند .
تأمین اجتماعی آماده ارائه اطلاعات مورد نیاز به کارفرمایان است
سازمان تأمین اجتماعی در راستای وظایف محوله آماده ارائه اطلاعات تخصصی مورد نیاز کارفرمایان و تولید کنندگان است .
سعید بشرخواه مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل با اعلام این مطلب در همایش هم اندیشی با تشکل کارفرمایی و رابطین بیمه ای استان اردبیل که روز سه شنبه 10 اسفند ماه سال جاری برگزار گردید اظهار داشت : در جلسات مشترک با کارفرمایان و در هیأتهای تشخیص مطالبات شاهد هستیم که در بسیاری مواقع کارفرمایان بدلیل نداشتن اطلاعات کافی و لازم از ضوابط و بخشنامه های تأمین اجتماعی متضرر می شوند و این درحالی است که مسئولان تأمین اجتماعی امکانات مختلفی را برای دسترسی شرکای اجتماعی به اطلاعات بیمه ای فراهم کرده اند که برگزاری همایش رابطین بیمه ای هم در همین راستا بوده است .
مدیرکل تأمین اجتماعی استان اردبیل افزود : با توجه به اینکه وضعیت تأمین اجتماعی با وضعیت اقتصادی کشور ارتباط تنگاتنگ دارد، حال تأمین اجتماعی چندان مطلوب نیست و مصارف این سازمان از منابع آن پیشی گرفته است و در این شرایط حساس نیازمند یاری و همراهی شرکای اجتماعی هستیم .
بشرخواه شایعه پولدار بودن سازمان تأمین اجتماعی را ناشی از برداشت های غیر واقع دانست و گفت: اقدامات تأمین اجتماعی در خصوص وصول مطالبات از کارفرمایان ناشی از ماهیت عملکردی این سازمان است زیرا در منشور اقتصاد مقاومتی سازمان متعهد به مدیریت منابع و مصارف شده است واین سازمان تمام درآمدهای کسب شده خود را صرف ارائه خدمات به مخاطبانش می کند .
بشرخواه افزود : در حالی که بیش از 50 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند اگر تأمین اجتماعی ذره ای در ارائه خدماتش کوتاهی کند امنیت اجتماعی کشور به مخاطره خواهد افتاد، بنابر این پیگیری وصول مطالبات از سوی تأمین اجتماعی ضرورت دارد.
وی خاطر نشان کرد : سازمان تامین اجتماعی در ایران بر خلاف سازمان های بیمه ای سایر کشور ها که از کمک های دولت بهره مند هستند یک ریال از دولت دریافت نمی کند و در عوض تنها با وصول حق بیمه به تمامی تعهدات سنگین و متنوع خود به موقع و به نحو احسن عمل می کند ودر این جاست که ارزش کارفرمایان در پرداخت به موقع حق بیمه نمایان می گردد زیرا آنها با تامین بخش عظیمی از درآمد های سازمان ، دست سازمان را می گیرند و این تعامل دو طرفه هم برای سازمان و هم برای کارفرمایان بسیاز حائز اهمیت است و باید مستحکم تر از گذشته حفظ شود .
مدیر کل تامین اجتماعی استان اردبیل در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه سازمان تأمین اجتماعی زمانی می تواند به طور کامل به تعهدات خود عمل نماید که مطالبات قانونی خود را به موقع وصول کند اظهار داشت : مدیران ارشد سازمان همواره تلاش می کنند با مدیریت علمی بر منابع و مصارف سازمان خدمات روان و با کیفیت به مردم ارائه دهند و این زمانی تداوم خواهد داشت که منابع سازمان به بهترین نحو وصول شود .
بشرخواه افزایش تعامل با مخاطبان ، افزایش اطلاعات مخاطبان از سازمان و افزایش اعتماد متفابل سازمان با کارفرمایان را مهمترین راه غلبه بر چالش های پیش رو دانست و اظهار امیدواری کرد که با برگزاری اینگونه جلسات چالش های سازمان به حداقل کاهش یابد .
تعامل با شرکای اجتماعی رویکرد اصلی تأمین اجتماعی است
گسترش تعامل و ارتباط با شرکای اجتماعی در سال های اخیر رویکرد اصلی سازمان تأمین اجتماعی را تشکیل داده است .
مهرداد قریب مدیرکل درآمد حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی با اعلام این مطلب در همایش هم اندیشی با تشکل کارفرمایی و رابطین بیمه ای استان اردبیل اظهار کرد: ادعا نداریم که تمام فعالیت ها و عملکردهای سازمان تأمین اجتماعی بدون نقص و ایراد است و برای نشان دادن حسن نیت خود برگزاری نشست ها و همایش های مشترک با جامعه کارفرمایی را در دستور کار قرار داده ایم که نتایج بدست آمده از این نشست ها منتج به اصلاح بسیاری از فرایندها و بخشنامه ها شده است .
وی با اشاره به اینکه 94 درصد درآمدهای تأمین اجتماعی از محل دریافت حق بیمه ها تأمین می شود گفت: تعادل منابع و مصارف سازمان تأمین اجتماعی در سال های اخیر دچار اختلال شده که این موضوع ناشی از کاهش ورودیها و افزایش خروجی ها در این سازمان است .در حالی که به ازای تعداد 26 نفر بیمه شده در سال 54 یکنفر مستمری بگیر داشته ایم، هم اکنون درصد پشتیبانی سازمان به عدد 9/5 نفر بیمه شده به ازای یک نفر مستمری بگیر رسیده که نشان از به صدا درآمدن زنگ خطر برای مسئولان و متولیان این سازمان است .
مدیرکل درآمد حق وضعیت موجود را قابل تأمل دانست و گفت : دولت ، مجلس و مراجع تصمیم گیر باید نسبت به وضعیت تأمین اجتماعی حساس باشند و با برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت ادامه حیات این سازمان را تضمین کنند.
وی اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی اقدامات احتیاطی را و پیشگیرانه را شروع کرده است و در این مورد با توسعه تعامل با شرکای اجتماعی صدور بخشنامه ها را منوط به نظر خواهی از شرکای اجتماعی یا مخاطبان آن بخشنامه کرده است . در همین راستا تلخیص و تنقیح بخشنامه های سازمان تأمین اجتماعی با همراهی موسسه عالی پژوهش در حال اجراست و با کمک و همراهی تشکل های کارگری ، کارفرمایی و بازنشستگی بخشنامه های مختلفی تلخیص، تنقیح و شفاف سازی شده است .
مدیرکل درآمد حق بیمه تسریع فرایند بازرسی از دفاتر قانونی را از دیگر اقدامات سازمان به منظور کاهش مشکلات جامعه کارفرمایی عنوان کرد و افزود: بدلیل انباشت درخواست های بازرسی از دفاتر قانونی در ابتدا معاونت بازرسی از دفاتر قانونی زیر مجموعه اداره کل درآمد حق بیمه ایجاد گردید و در مرحله بعد با تسریع روند بررسی ها تلاش کرده ایم تا پایان سال 95 تمامی درخواست های انباشته شده مورد رسیدگی قرار گیرد و از سال آینده بازرسی از دفاتر قانونی در موعد مقرر صورت خواهد گرفت .
قریب توسعه خدمات غیر حضوری را یکی از موفقیت های مسئولان تأمین اجتماعی دانست و گفت : با توسعه سیستم های مکانیزه و ارائه خدمات غیر حضوری موفق شده ایم 94 درصد لیست های ارسالی کارفرمایان را بصورت اینترنتی دریافت کنیم . همچنین با اجرایی شدن طرح ابلاغ الکترونیک در حال حاضر 55 درصد ابلاغ های احکام مطالباتی بصورت الکترونیکی انجام می شود در حالی که در گذشته 60 درصد این ابلاغ ها بصورت الصاق صورت می گرفته است . امید واریم در سال 96 درصد ابلاغ های الکترو نیکی به بیش از 80 درصد بالغ شود .
وی با اشاره به اجرای طرح بازرسی الکترو نیکی اظهار کرد: عملیاتی شده طرح بازرسی الکترونیکی در عمل باعث کاهش شدید اعتراضات کارفرمایی خواهد شد. فعلا این طرح در شعبه 25 تهران و در 8 شعبه در سطح 8 استان عملیاتی گردیده و امید واریم در سال آینده بازرسی الکترونیکی در سطح شعب تمامی استانها عملیاتی شود .
مدیرکل درآمد حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی اجرایی شدن طرح پرونده الکترونیک را یکی دیگر از اقدامات بزرگ سازمان عنوان کرد و گفت : این طرح را بصورت آزمایشی در شعبه 25 تهران بزرگ آغاز کرده ایم و در سال 96 این طرح فراگیر خواهد شد . با اجرای شده این طرح با حذف پرونده های فیزیکی کلیه اطلاعات پرونده های فنی بیمه شدگان ، پرونده های مطالباتی ، پیمان و پرونده های اجرائیات وارد سیستم شده و امکان رصد اطلاعات به شیوه سیستمی فراهم می گردد .
وی ساماندهی وضعیت هیأتهای تشخیص مطالبات را از اقدامات دیگر برای افزایش رضایتمندی جامعه کارفرمایی دانست و گفت : با افزایش تعداد هیأتهای تجدید نظر از 8 به 12 هیأت در تهران و تشکیل هیأتهای تجدید نظر در تمامی استانها و همچنین با بهره گیری از سیستم های مکانیزه موفق شدیم مدت زمان انتظار پرونده های مطالباتی برای بررسی در هیأتهای تجدید نظر را در تهران از 9 ماه به کمتر از 30 روز کاهش دهیم . از طرف دیگر با توزیع الکترونیکی پرونده ها بین هیأتها از بروز تخلف های احتمالی هم جلوگیری کرده ایم.