
خیز تاپیکو برای تکمیل پروژه های نیمه تمام پتروشیمی
مدیرعامل شرکت تاپیکو تاکید کرد: اتمام پروژه های نیمه تمام پتروشیمی با حداکثر سرعت استراتژی فعلی شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین است.
مدیرعامل شرکت تاپیکو تاکید کرد: اتمام پروژه های نیمه تمام پتروشیمی با حداکثر سرعت استراتژی فعلی شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین است.
تامین ۲۴/محمدحسن پیوندی در آستانه برگزاری نمایشگاه «صندوق های بازنشستگی؛ پیشران توسعه ملی» که از 24 تا 26 بهمن ماه امسال در مصلی تهران برگزار می شود، با اشاره به موضوع تعهد و التزام عملی دولت به رفع موانع کسب و کار افزود: ضروری است که حاکمیت در این مسیر چنان رفتار پایدار و با ثباتی داشته باشد که امنیت روانی لازم را برای فعالان بخش خصوصی و سرمایه گذاران غیردولتی، اعم از داخلی و بینالمللی فراهم کند. توسعه بخش خصوصی، توجه به الزامات رفتار با بخش خصوصی را هم می طلبد و اگر این الزامات نادیده گرفته شود اقتصاد ایران از سندروم وابستگی بیمارگونه صنایع بزرگ و مادر به سازمانهای دولتی رها نخواهد شد.
پیوندی در ادامه به تشریح دستاوردهای شرکت سرمایه گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین پرداخت و درباره فعالیت های پروژه ستاره خلیج فارس افزود: در ستاره خلیج فارس، با ظرفیت تولید 360 هزار بشکه، 51 درصد سهام در اختیار تامین اجتماعی است و امیدواریم تا پایان سال 96 هر سه فاز آن تکمیل شده و شاهد راهاندازی کامل پالایشگاه باشیم.
وی همچنین به تشریح پروژه متانول مرجان پرداخت که در حال حاضر یک میلیون و 650 هزار تن ظرفیت دارد و ادامه داد: تاپیکو و فناوران حدود 33 درصد سهام این پروژه را در اختیار دارند و با راهاندازی آن تا پایان سال 96، حدود 500 هزار تن به سبد تولید تاپیکو اضافه میشود.
مدیرعامل تاپیکو با اعلام این خبر که پروژه الفین ایلام اوایل 97 به بهرهداری میرسد و این مجموعه هم تنوع خوبی به سبد پرتفوی تاپیکو اضافه می کند، تاکید کرد: در کنار این دستاوردها، پروژه لاستیک بارز در کردستان نیز سالانه 5.5 میلیون حلقه تایر رادیال با به بازار عرضه می کند.
به گفته پیوندی تکمیل و پیشبرد این طرح ها در شرایطی صورت می گیرد که منابع ریالی مورد نیاز سازمان تامین اجتماعی نیز باید فراهم شود و پر واضح است که توسعه در این شرایط پیچیده تر است.
مدیرعامل شرکت تاپیکو از دیگر دستاوردهای این مجموعه نوپا به جذب حدود بیش از 30 نخبه دانشگاهی و ایجاد یک ساختار آموزشی جدی به مدت دو سال اشاره کرد. به تعبیر وی، همه این افراد به موازات توسعه دانش نظری در این عرصه از نزدیک با مسایل صنعت آشنا خواهند شد تا در آینده بتوانند با قابلیتهای کسب کرده مدیران توانمند فردای این صنعت باشند.
پیوندی همچنین به ضرورت وجود کانون تفکر و اتاق فکر در صنعت پتروشیمی اشاره کرد و با اظهار امیدواری به شکل گیری این ساختار در بدنه پتروشیمی، افزود: تمرکز در فروش و تشکیل یک شرکت بازرگانی در هلدینگ یکی دیگر از اولویت های راهبردی ما در حوزه معماری مجدد و توسعه ساختاری این صنعت است.