تامین ۲۴/ دکتر علی ربیعی در مراسم اختتامیه هفدهمین مسابقات ملی مهارت با اشاره به لزوم افزایش آموزشهای مهارتی در کشور و ایجاد اشتغال پایدار از این مسیر اظهار کرد: با 700 هزار شغلی که در سال 94، ایجاد کردیم، تا حدود زیادی دارای مهارت بودند به طوریکه رابطه معناداری بین تحصیل، مهارت و اشتغال آنان وجود داشت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وی افزود: نقش مهارتافزایی در سیاستهای اشتغال ما بیبدیل است و دستیابی به رشد اقتصادی نیازمند سرمایه گذاری است .
دکتر ربیعی با بیان اینکه رشد اقتصادی در بخش سرمایهبر ایجاد میشود، تصریح کرد: یکی از سیاستها ایجاد رشد اقتصادی در مسیر آن توسعه بخش اشتغال است.
وی با اشاره به اینکه جذب منابع از بازار سرمایه، نظام بانکی و سرمایههای جذب شده بسیار دشوار جذب میشود، گفت: علاوه بر سرمایهگذاری خارجی، توسعه بازارهای پولی و مالی، تجمیع سرمایههای خرد و ایجاد بازارهای جدید باید به نقش بهرهوری در برنامههای رشدمان توجه کنیم.
وی گفت: بهرهوری باید بخشی از 100 هزار میلیارد تومان مورد نیاز برای رشد اقتصادی تأمین کند و این برنامهریزیها تا جایی پیش رفته که 20 هزار میلیارد تومان از آن را شامل شود؛ بهرهوری با نیروهای کاری که در حوزه کارشان امکان بهبود آن را دارند، محقق میشود.
دکتر ربیعی اظهار کرد: نیازمند استانداردسازی در حوزه کار هستیم به طوری که افراد شاغل در این حوزه جنبههای جدید از شغل را ایجاد میکنند و در اینباره علاوه بر بهرهوری نیازمند نوآوری و خلاقیت هستیم.
وی خطاب به مشارکتکنندگان در هفدهمین مسابقات ملی مهارت و کارآموزان گفت: ما نیاز به ایده و خلاقیت در حین کار داریم و ا ین هم با فنی حرفهای و تلاشهایی که کارآموزان میکنند، محقق شود.
وی با اشاره به بخش رسانهها، دولت و مردم در زمینه افزایش فرهنگ مهارتآموزی خاطر نشان کرد: باید فضایی درست کنیم تا هر ایرانی احساس کند برای بقای خودش نیاز به مهارت دارد.
دکتر ربیعی با بیان اینکه یکی از برنامههای سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور ارائه آموزشهای سیار در سال 95 بود، اظهار کرد: از این طریق به 200 هزار نفر آموزش مهارتی ارائه شده است و این روند ادامهدار خواهد بود.
وی گفت: کارورزی در برنامه ششم توسعه کشور از مسیر سازمان آموزش فنی و حرفهای انجام خواهد شد و موافقت آن نیز از طریق رئیسجمهور گرفته شده است.
معرفی مدالآوران مسابقات ملی مهارت
مدالآوران هفدهمین دوره از مسابقات ملی مهارت با حضوردکتر علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ودکترمحمدامین سازگارنژاد رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای و مدیران دستگاهها معرفی شدند.
براساس این گزارش در این دوره از مسابقات مهارت در مرحله کشوری 492 نفر به مرحله پایانی راه یافته بودند که نسبت به سال گذشته رشد 21.18 درصدی را نشان میدهد. در مجموع 45 طلا، 35 نقره و 37 برنز به شرکتکنندگان مسابقات اهدا شد.
همچنین مرحله تخصصی برگزاری اردوها از 20خرداد تا 12 مهر 96 برگزار میشود که افراد برتر به چهل و چهارمین مسابقات جهانی مهارت در ابوظبی در 29 رشته شرکت خواهند کرد.
تقدیر از حامیان مالی هفدهمین مسابقات ملی مهارت
در مراسم اختتامیه هفدهمین مسابقات ملی مهارت از حامیان مالی برگزاری این مسابقات تقدیر شد.
رحمتی قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای، کیایی معاون توسعه و مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفه ای ،محمدرضا قرائتی مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و عزیزی مدیرکل دفتر راهبری اجرای آموزش سازمان اموزش فنی و حرفه ای تندیس هایی را به رسم یادبود به حامیان مالی این برنامه تقدیم کردند.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.