
امیدواری در روند کار در پتروشیمی ایلام
استاندار ایلام در حاشیهی بازدید از شرکت پتروشیمی ایلام اظهار داشت: روند کار و تلاش در پتروشیمی ایلام امیدوار کننده است .
استاندار ایلام در حاشیهی بازدید از شرکت پتروشیمی ایلام اظهار داشت: روند کار و تلاش در پتروشیمی ایلام امیدوار کننده است .
تامین ۲۴/ محمدرضا مروارید استاندار ایلام به همراه معاونین خود قبل از ظهر امروز برای اطلاع از آخرین وضعیت پتروشیمی ایلام وارد این شرکت شد و پس از بازدید از بخشهای گوگردزدایی، الفین و بخش تولید و بارگیری ، در نشست با مدیران این شرکت حضور یافت .
به گزارش روابط عمومی شرکت پتروشیمی ایلام، محمدرضا مروارید استاندار ایلام در این نشست با تقدیر از زحمات مدیرعامل،هیات مدیره و پرسنل شرکت و کارگران شرکت پتروشیمی ایلام اظهار داشت:خوشبختانه روند کار در پتروشیمی ایلام امیدوار کننده است .
استاندار ایلام به مشکلات این شرکت در دوران تحریم کشور اشاره کرد و افزود:خوشبختانه پس از برجام این مشکلات رفع شده و هم اینک 80 درصد تجهیزات مورد نیاز پتروشیمی ایلام در داخل تولید میشود که کمک ارزنده ای به اقتصاد مقاومتی است .
وی راه اندازی صنایع پایین دستی پس از بهره برداری از واحد الفین را اصلی ترین اولویت مدیریت استان عنوان کرد و افزود:با ایجاد صنایع پایین دستی شاهد اشتغال عظیمی در استان خواهیم بود .
مهندس مروارید استاندار ایلام به توسعهی پتروشیمی در دیگر نقاط استان از جمله چرداول،چوار،ایوان و مهران اشاره کرد وگفت: نفت ، گاز و پتروشیمی ظرفیتها و پتانسیلهای اصلی استان ایلام هستند و باید به بهترین وجه از آن بهره برداری شود .
استاندار ایلام افزود: با تلاشهای مهندس دانشی و مجموعه ی همکاران ایشان در این شرکت خوشبختانه مشکلات کارگری در شرکت پتروشیمی ایلام کاهش محسوسی داشته است.
وی با بیان اینکه پتروشیمی ایلام بزرگترین واحد تولیدی در استان ایلام است، تصریح کرد:مشکلات بخش حمل ونقل، محیط زیست و تامین گاز مورد نیاز را بررسی و حل خواهیم کرد .
استاندار ایلام به آمار مناسب اشتغالزایی و بکارگیری نیروهای بومی در این شرکت اشاره کرد و از آمادگی مجموعهی استان برای رفع مشکلات گمرکی و اخذ تسهیلات لازم از محل صندوق ذخیره خبر داد .
مهندس دانشی در این نشست ضمن تبریک انتخاب استاندار محبوب ایلام به عنوان استاندار برتر کشور گفت:حضور مهندس مروارید در شرکت پتروشیمی ایلام برای تمام رده های مدیریتی و کارگران زحمتکش شرکت مایه مباهات و دلگرمی است .
وی در ابتدا به محصولات تولید شده در شرکت پتروشیمی ایلام اشاره کرد و با بیان اینکه پالایشگاه گاز ایلام در صورت راه اندازی الفین 65 درصد خوراک مورد نیاز شرکت پتروشیمی را تامین میکند افزود: انشاءالله با کمک مدیریت ارشد استان بایستی هر چه سریعتر فاز دوم پالایشگاه باید شروع شود و میزان تولید به 100 درصد ظرفیت برسد .
مهندس فرهاد دانشی به ظرفیت 458 هزار تنی اتیلن در سال، پس از راهاندازی الفین اشاره کرد و افزود:هماکنون واحد HD دارای ظرفیت 300 هزار تن در سال است که درصورت جذب 100 درصدی خوراک از پالایشگلاه گاز ایلام، مازاد دریافتی را از طریق خط لوله غرب به فروش برسانیم .
وی به راه اندازی واحد HD از آبان ماه سال 92 با تولید 20 هزار تن در سال اشاره کرد وگفت:این میزان در سال 95 با حدود 40 تن در ساعت خوراک به 119 هزار تن افزایش یافته است .
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام به صادرات بیش از 70 درصد از محصولات این شرکت به خارج از کشور اشاره کرد و با بیان اینکه متاسفانه در کشور فقط 30 درصد این محصولات در بورس به فروش میرسد تصریح کرد:چنانچه در پایین دستی صنایع مرتبط با حوزه پتروشیمی در ایلام راه اندازی شود سرمایه بیشتری در کشور می ماند و ارزش افزوده و اشتغالزایی بیشتری نیز به دنبال خواهد داشت .
مهندس دانشی به جریمه یک درصدی پتروشیمی ایلام توسط محیط زیست به دلیل این که این صعنت جزء صنایع آلوده تشخیص داده شده اشاره کرد و گفت: علی رغم اینکه شرکت پتروشیمی ایلام به عنوان صعنت سبز محسوب میشود اما این جریمه به صورت ناعادلانه دریافت می شود .
وی ادامه داد: محیط زیست تاکنون نوع آلاینده را برای شرکت مشخص ننموده اما در عین حال می تواند هزینه مورد نظر را در حوزه زیست محیطی شرکت هزینه نماید .
مهندس دانشی یکی دیگر از مشکلات شرکت پتروشیمی ایلام را مشکل تخصیص گاز در زمستان عنوان کرد و بیان داشت:چندین هزار میلیارد تومان در این شرکت هزینه شده و حداقل باید گاز مورد نیاز برای تولید برق و هیدرون تامین شود .
وی ضمن تشکر از زحمات مهندس مروارید، مهندس نژادسلیم ، خانم مهندس شاهدایی و سرمایه گذاران در افزایش میزان خوراک دریافتی از خط لوله به شرکت افزود:متاسفانه امروز تعداد تریلرهای استان کفاف جابجایی محصولات شرکت را نمی کند و بایستی تدابیری برای حمل محصولات اندیشیده شود .
مهندس دانشی با بیان اینکه روزانه 50 تریلر در پتروشیمی ایلام بارگیری میشوند ادامه داد: حداکثر تعداد تریلرهای استان250 دستگاه است، در صورتی که حداقل تریلرهای مورد نیاز برای حمل محصول 450 دستگاه است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت 81 درصدی واحد الفین اشاره کرد وبا بیان اینکه پیش راهاندازی این واحد تا شهریور سال آینده انجام می شود افزود: در این واحد یک ونیم برابر واحد HD در دو سال گذشته تجهیزات نصب و فعالیت صورت گرفته است.
وی بابیان اینکه تا پایان سال آینده واحد الفین به صورت کامل بهره برداری می شود ادامه داد: راه اندازی واحد الفین به حدود 100میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
مهندس فرهاد دانشی به نیروهای به کار گرفته در شرکت پتروشیمی ایلام اشاره کرد وبا ذکر این نکته بیش از 90 درصد نیروهای این شرکت بومی استان ایلام هستند افزود:در مجموع در پتروشیمی ایلام حدود 3 هزار نفر مشغول کار و تلاش هستند.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام به واحد SRU ( واحد گوگرد زدایی) اشاره کرد و بابیان اینکه این واحد با 52 درصد پیشرفت فیزیکی از شتاب لازم برخوردار است گفت:این واحد تا پایان شهریور سال 96 به بهره برداری میرسد.
در ادامه این نشست حسین کلانتری معاون سیاسی امنیتی استاندار به آرامش ایجاد شده در 6 ماه گذشته در حوزه نیروی انسانی شرکت پتروشیمی ایلام اشاره کرد گفت:مشکلات بخش حمل و نقل و محیط زیست این شرکت در اولویت بررسی گذاشته می شود.
کلانتری به 1824 نیروی پیمانکاری این شرکت که پس از تکیمل واحدالفین و SRU به بازار کار اضافه می شوند اشاره کرد و گفت: با ایجاد صنایع پایین دستی این مشکل به صورت کامل قابل حل است.