تامین۲۴/ ابوی اظهار کرد: رشد اقتصادی در برخی حوزهها ایجاد شده و قطعا دلیلش نفت بوده است چون ما غیر از نفت نمیتوانیم درآمد دیگری متصور باشیم و وابسته به دلارهای نفتی هستیم، اما رشد واقعی زمانی است که بنگاه های تولیدی هم از این سود منتفع شوند.
وی ادامه داد: وقتی رشد اقتصادی اتفاق میافتد باید سطح زندگی، رفاه و درآمد مردم هم تفاوت کند، تنها در این صورت است که رشد احساس میشود یعنی اگر وضع معیشتی مردم و قشر ضعیف جامعه از این چیزی که هست بهتر شود میتوان رشد اقتصادی را پذیرفت.
ابوی گفت: در چند ماه گذشته هیاتهای تجاری و خارجی یکی پس از دیگری آمدند و رفتند و از گسترش مناسبات و سرمایهگذاری در ایران استقبال کردند ولی این هیاتها چه قدر سرمایه وارد کشور کردند و از محل این سرمایهگذاریها بازار کار، تولید و گردشگری ما چقدر رونق گرفته است.
به گزارش ایسنا، دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران تاکید کرد: مراودات ما قطعا باید سودمند و بازخورد این رفت و آمدها تاثیرگذار باشد و نباید فرضا منجر به این شود که در پراید را از چین وارد کنیم و همان فرصت های قبلی را هم از ما بگیرند و مراوده به شرط کالای وارده باشد.
این مقام مسئول کارگری با تاکید بر اینکه تحول اقتصادی با رشد اقتصادی تفاوت دارد، گفت: از اینکه شرکت های خارجی برای تحول در اقتصاد ایران، تکنولوژی نوین وارد کنند و این تجهیزات را در بنگاه های تولیدی به کار بگیرند استقبال میکنیم ولی این کار نباید به راکد شدن مجموعههای دیگر و اخراج و تعدیل نیروهای کار آنها منجر شود.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.