تامین ۲۴/ قاسم عبدالله زاده در بازدید از واحد تولیدی گروه بهداشتی فیروز در شهر صنعتی البرز قزوین، افزود: راه اندازی این صندوق از 13 سال قبل توسط قانون پیش بینی شده بود، اما از آن زمان تاکنون به دلیل مسائل و مشکلات مختلف این مهم تحقق نیافته است.
به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه اساسنامه این صندوق تهیه و مورد حمایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز قرار دارد، یادآور شد: دولت در راه اندازی این صندوق که به ایجاد فرصت های شغلی برای جامعه مورد هدف بهزیستی کمک می کند، تلاش فراوانی به عمل آورده است.
عبدالله زاده با اعلام این که تعهد اشتغال مددجویان بهزیستی در سال جاری را 50 هزار نفر است، اضافه کرد: تاکنون نیمی از این رقم به معلولان اختصاص یافته است.
به گفته وی، تاکنون زمینه اشتغالزایی برای 28 هزار مددجوی بهزیستی در کشور فراهم شده که از این تعداد 14 هزار و 500 تن را معلولان تشکیل می دهند.
این مسئول سازمان بهزیستی کشور در ادامه از ثبت موسسه 12 بهمن به منظور کمک به عرضه محصولات تولید شده توسط جمعیت تحت پوشش این سازمان خبر داد و گفت: این موسسه به عرضه و فروش محصولات تولید شده به دست مددجویان بهزیستی از جمله معلولان، از صنایع دستی گرفته تا کالاهای صنعتی کمک می کند.
وی اضافه کرد: به زودی و از طریق این موسسه نمایشگاه تولید مددجویان بهزیستی کشور در روسیه برپا می شود.
عبدالله زاده اضافه کرد: 40 درصد از عواید و درآمد مربوط به موسسه یاد شده به صندوق حمایت از فرصت های شغلی معلولان و مددجویان بهزیستی اختصاص می یابد تا زمینه مناسبی برای اشتغالزایی این قشر در کشور فرآهم شود.
وی در ادامه از مسئولان سازمان بهزیستی خواست تا از تجربه، ابتکار و خلاقیت های بهره مند شده در واحد تولید فیروز قزوین در زمینه توانمندسازی و اشتغال معلولان در سایر نقاط کشور نیز استفاده و مورد توجه قرار گیرد.
واحد گروه بهداشتی فیروز قزوین واقع در شهر صنعتی البرز تولیدکننده محصولات بهداشتی بوده که 92 درصد شاغلان آن را معلولان تشکیل می دهند.
در این واحد تولیدی که تا حد امکان تلاش شده به جای دستگاه از نیروی انسانی استفاده شود، 202 معلول جسمی و حرکتی، 52 نابینا، 92 ناشنوا و 8 معلول ویلچرنشین مشغول کار هستند.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.