
شستا می تواند در پروژه انتقال کارخانه سیمان فارس سرمایه گذاری کند
استاندار فارس با اعلام درخواست از شستا برای انتقال کارخانه سیمان فارس گفت: سهم اشتغال استان فارس در بخش کشاورزی ۲۰.۶ درصد، در بخش صنعت ۲۹درصد و در بخش خدمات ۵۰.۴ است.
استاندار فارس با اعلام درخواست از شستا برای انتقال کارخانه سیمان فارس گفت: سهم اشتغال استان فارس در بخش کشاورزی ۲۰.۶ درصد، در بخش صنعت ۲۹درصد و در بخش خدمات ۵۰.۴ است.
تامین ۲۴/سید محمد علی افشانی در جلسه کارگروه اشتغال استان فارس با اشاره به اینکه در استان فارس به ازا هر ۷ هزار نفر زیرپوشش تامین اجتماعی یک تخت بیمارستانی وجود دارد، گفت: پروژههای درمانی تامین اجتماعی در شهرستان های فارس سریعتر تکمیل و احداث شود و همچنین بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی میلاد شیراز به مساحت ۲۵ هکتار نیز به احداث و به بهرهبرداری برسد.
به گزارش سیمان خبر، استاندار فارس از وزیر کار خواست نسبت به سرمایهگذاری شرکت شستا در پروژه انتقال کارخانه سیمان استان فارس اهتمام جدی شود و افزود: کارخانه سیمان فارس با سرمایهگذاری ۱۵۰۰ میلیارد ریال از شیراز به خرامه منتقل شود.
کوروش کرمپور، رئیس مجمع نمایندگان استان فارس نیز به حجم بالای فارغالتحصیلان بیکار دراستان فارس اشاره و بیان کرد: باید توجه بیشتری به بحث اشتغال شود تا معضلات اجتماعی به ویژه در شهرستانها کاهش یابد.
محمدرضا رضایی، نماینده مردم شهرستان جهرم در مجلس شورای اسلامی نیز با انتقاد از نگاه مثبت دولتمردان نسبت به استان فارس که این استان را استانی برخوردار میدانند، گفت: این نگاه مختص این دولت نیست که تمام دولتها چنین نگاهی داشتهاند.
وی با بیان اینکه استان فارس استانی است که در حال حاضر ۴۰۰ هزار نفر زیرپوشش کمیته امداد هستند که این نشان از برخورداری استان نیست، افزود: باید نگاه دولت به استان فارس تغییر داده شود.
رضایی که صحبتهای خود را با طرح چند سوال از وزیر ادامه داد، گفت: چرا در استان ۵ میلیون نفری فارس تاکنون صندوق بازنشستگی شما سرمایهگذاری نکرده است؟ چه زمانی قرار است یک بیمارستان تامین اجتماعی در این استان ساخته شود؟ حدود ۱۵ مجتمع کارگری در فارس داریم که برخی از آنها با پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصدی روبهرو است اما چرا تامین اعتبار برای اتمام آنها نمیکنید؟
سهراب مختاری، مدیرکل کار استان فارس در این نشست برگزاری دورههای تخصصی، آموزشهای کارآفرینی، توسعه مشاغل خانگی، بهبود فضای کسب و کار را از اقداماتی عنوان کرد که به عنوان راهبردهای محوری این سازمان متبوع در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: سال گذشته ۱۶۱ میلیارد تومان در زمینه مشاغل خانگی در استان فارس جذب شد این امر سبب شده که در سال ۹۱ رتبه بیکاری فارس ۲۹ بوده در سال ۹۴ به ۲۱ رسیده است.
مختاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۱۰ هزار اتباع مجاز خارجی و حدود ۲۰۰ هزار غیرمجاز در استان فارس داریم که بخشی از فرصتهای اشتغال ما را تحت پوشش قرار داده است.