تامین ۲۴/ در همایش سراسری مدیران تامین اجتماعی، دو کارگروه تخصصی بیمه و درمانی (عملکرد و برنامه ها) برگزار شد.
محمدعلی همتی، معاون درمان سازمان، مدیریت کارگروه تخصصی درمانی را بر عهده داشت که در آن مدیران ستادی سازمان و مدیران درمانی استان ها به عنوان اعضای کارگروه حضور داشتند.
به گزارش تامین ۲۴، کارگروه تخصصی بیمه ای نیز با مدیریت محمد حسن زدا، معاون فنی و درآمد سازمان و با حضور مدیران ستادی سازمان و مدیران بیمه ای استانها به عنوان اعضای کارگروه برگزار شد.
بررسی عملکرد و برنامه ها
در کارگروه تخصصی بیمه ای، محمد حسن زدا از مدیران بیمه ای استان ها خواست تا در خصوص طرح های در دست اقدام و میزان پیشرفت آنها در استان توضیح دهند.
«طرح پرونده الکترونیک» از جمله طرح هایی بود که در کارگروه بیمه ای مطرح شد. زدا در خصوص این طرح گفت: پرونده الکترونیک یکی از طرح های مهم سازمان است و ما از آن حمایت می کنیم و برای به ثمر نشستن و اجرایی شدن آن هر اقدامی که لازم باشد انجام می دهیم.
وی افزود: دستورالعمل پرونده الکترونیک حدود سه ماه پیش به استانها ابلاغ شد و منتظریم تا استان ها کارهای آن نظیر اسکن پرونده ها را هر چه سریعتر انجام دهند.
از دیگر طرح های مطرح شده در کارگروه تخصصی بیمه ای، «طرح نامنویسی متمرکز مخاطبان» بود. معاون فنی و درآمد سازمان در این خصوص با اشاره به شماره اس.اس.ان. افراد گفت: همه اطلاعات قابل اطمینان برای شناسایی افراد در اس.اس.ان. متمرکز می شود و یکی از کاربردهای آن در پرداخت مستمری متقابل با کشورهای دیگر است.
وی با اشاره به رفع همپوشانی بیمه ای به عنوان یکی دیگر از کاربردهای این شماره شناسایی تاکید کرد: زبان بین المللی بیمه در دنیا اس.اس.ان. است.
«طرح بازرسی هوشمند و الکترونیک از کارگاه ها» از دیگر طرحهایی بود که در کارگروه تخصصی بیمه ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محمدحسن زدا در خصوص اجرایی شدن این طرح گفت: تجربیات ما نشان داد که بازرسان سازمان خیلی از این طرح استقبال نکردند. چون با کنترل هوشمند و چی.پی.اس. همه فعالیتهای آنها برای همه مدیران مربوطه قابل ردیابی و پیگیری و مشاهده است.
وی با تاکید بر تاثیرات فوق العاده مثبت این طرح گفت: بازرسی هوشمند و الکترونیک با کاهش 500 نفر از پرسنل و افزایش دو برابری راندمان بازرسان، از مصادیق بارز افزایش بهره وری است.
زدا افزود: همچنین با این طرح همه پلاک ها، اعم از مسکونی، تجاری، کارگاه، زمین و غیره شناسایی و ثبت می شود و می توان گفت با این طرح تحولی بزرگ در راه است.
«طرح رویکردها و برنامه های اداره کل اتباع» از جمله دیگر طرح های مورد بررسی در کارگروه تخصصی بیمه ای بود.
معاون فنی و درآمد سازمان با اشاره به چالشهای دهگانه پیش روی سازمان، در خصوص این طرح گفت: یکی از چالشها پوشش دهی است. وقتی بتوانیم اتباع بیگانه را در داخل کشور پوشش بیمه ای دهیم ضریب پشتیبانی ما افزایش می یابد.
وی ادامه داد: این امر در خصوص پوشش بیمه ای ایرانیان خارج از کشور هم مصداق دارد و این دو مقوله در قالب تفاهم نامه هایی با برخی کشورها در حال انجام است.
وی تاکید کرد: ما تلاش می کنیم تا وصولی سازمان را افزایش دهیم که این کار به سود همه ذی نفعان است که البته کارگران و کارفرمایان نیز ذی نفعان سازمان هستند.
«پرداخت متمرکز مستمریها» و «چهار راهبرد اصلی سازمان» از دیگر طرح های مطرح شده در کارگروه تخصصی بیمه ای بود.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.