تامین ۲۴/ مهندس علی معیری اظهار داشت: با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات و دامنه گسترده استفاده از تجهیزات سخت افزاری و شبکه های ارتباطی، روش های نوین ذخیره سازی دادهها، گسترش کاربردها و خدمات الکترونیک، همه ساله این نمایشگاه در حوزه ICT برگزار و مورد استقبال گسترده مخاطبین قرار می گیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، وی با بیان اینکه در الکامپ امسال برترین خدمات الکترونیکی دستگاه های دولتی به شکل مجتمع در سالن دولت الکترونیک در نمایشگاه معرفی می شود، گفت: سرویسها و خدمات الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی در این نمایشگاه ارائه می شود و بازدیدکنندگان می توانند به منظور آشنایی با این سرویسها، به غرفه این سازمان در سالن دولت الکترونیک (B٣٨ - شماره ٣٥) از ساعت ٩ الی ١٧ مراجعه فرمایند.
برنامههای توسعهای و تحولآفرین در هر سازمان یا صندوق بیمهگری میتواند مسیر روشنی برای آن صندوق بیمهای ترسیم کرده و از طرفی دیگر ارائه خدمات باکیفیتتر و مطلوبتر به جامعه تحت پوشش اجرایی شود، حال سازمان تأمین اجتماعی در اقدامات توسعهمحور خود ۲۰ طرح تحولی طراحی کرده و در روزشمار هفته تأمین اجتماعی به موضوع تأمین اجتماعی؛ اجرای طرحهای بیستگانه برای توسعه و تحول پرداخته است.
گفته می شود، حدود ۳.۵ میلیون راننده فعال تاکسی اینترنتی در کشور وجود دارد که بیشتر از تعداد راننندگان تاکسی «اوبر» در جهان گزارش شده است. بی تردید همه 3.5 میلیون نفر راننده تاکسی اینترنتی در ایران به طور حرفه ای و تمام وقت دراین کار اشتغال ندارند و بخش قابل توجهی از آنها به عنوان شغل های دوم یا سوم به این کار مبادرت می کنند و از همین رو است که شرکت های تاکسی اینترتی از اعطای حقوق اجتماعی این دسته از رانندگان از جمله حق برخورداری از «بیمه تامین اجتماعی» طفره می روند. در این حال، حقوق مادی رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی نادیده گرفته می شود، حال آن که این دسته از رانندگان نیز مانند سایر شاغلان به عنوان شهروندان کشور دارای حقوق شهروندی از جمله برخورداری از پوشش بیمه ای و درمانی هستند. در چنین شرایطی چگونه می توان حقوق اجتماعی و بیمه ای رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی را به آنها اعطا کرد؟