تجمع کارگران در مخالفت با طرح ادغام درمان تامین اجتماعی
تجمع اعتراضی کارگران در مخالفت با طرح ادغام بیمه تامین اجتماعی در طرح تحول سلامت با حضور نمایندگان تشکل های کارگری و کارگران و بازنشستگان امروز - ۲۵ آبان ماه - در مقابل مجلس برگزار شد.
تجمع اعتراضی کارگران در مخالفت با طرح ادغام بیمه تامین اجتماعی در طرح تحول سلامت با حضور نمایندگان تشکل های کارگری و کارگران و بازنشستگان امروز - ۲۵ آبان ماه - در مقابل مجلس برگزار شد.
تامین ۲۴/ حسین حبیبی، دبیر کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران ضمن مخالفت با لایحه اصلاح قانون کار، ادغام درمان سازمان تامین اجتماعی در بیمه سلامت وزارت بهداشت و گسترش مناطق آزاد، قطعنامه این تجمع را قرائت کرد.
به گزارش تامین 24 ، وی یادآور شد: قانون کار و قانون تامین اجتماعی به عنوان قانون حمایتی و تنظیم کننده روابط کار و امور درمانی و بیمه ای مطرح بوده و بالغ بر 54 درصد جمعیت کشور را تحت پوشش و چتر حمایتی خود قرار داده، به همین علت بعد از قانون اساسی دومین قانون با اهمیت کشور به شمار می رود. از این رو، دولت ها با توجه به حقوق متقابل و رابطه وکیل و موکل مکلفند با تصویب قوانین و مقررات نسبت به تامین و حفظ منافع موکلین خود اقدام کنند.
حبیبی اعلام کرد: ما نمایندگان کارگران در شوراهای اسلامی کار و دیگر تشکل های کارگری و بازنشستگان استان تهران مقابل مجلس با اقدام به تجمع اعتراضی نسبت به تضییع حقوق کارگران بر آنیم تا یک صدا ضمن حمایت از گرامی داشت سالروز تصویب قانون کارسال 69، به دولت تدبیر و امید، و به مجلس شورای اسلامی مخالفت شدید خود را در رابطه با لایحه اصلاح قانون کار، گسترش مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ادغام درمان سازمان تامین اجتماعی در بیمه سلامت اعلام کنیم.
وی در خصوص دلیل مخالفت کارگران با لایحه اصلاح قانون کار گفت: این لایحه امنیت شغلی و مالی و افزایش سالیانه دستمزد کارگران را هدف قرار داده است و همانا احیای برده داری و زیر پاگذاشتن شان و منزلت کارگران را با مخدوش کردن روابط کار و شرایط کار را نوید می دهد.
حبیبی ادامه داد: لایحه اصلاح قانون کار همچنین با مواد 25 و 73 قانون برنامه پنجم توسعه که تثبیت حقوق بنیادین سازمان جهانی کار برای بهبودی روابط کارگر و کارفرما به شکل سه جانبه، تقویت بیمه بیکاری، تقویت تشکل های کارگری و کارفرمایی، داشتن حق قانونی اعتراضات صنفی و سه جانبه گرایی را به رسمیت شناخته مغایرت دارد.، باعث کاهش منابع سازمان و محروم شدن کارگران شاغل و بازنشسته از حمایت های درمانی و بیمه ای تامین اجتماعی است.
دبیر کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران تصریح کرد: با ادغام درمان سازمان تامین اجتماعی در بیمه سلامت وزارت بهداشت و هر تصمیمی مانند معافیت سهم بیمه کارفرما که طبق اصل ۷۵ قانون اساسی منجر به تقلیل درآمد یا افزایش هزینه های سازمان شود، مخالفیم؛ چرا که سازمان از محل حق بیمه کارگران شکل گرفته، بین النسلی و مصداق بارز حق الناس و متعلق به بیمه شدگان اعم از کارگران شاغل و بازنشسته است به همین دلیل خواستار خروج سازمان تامین اجتماعی از بدنه و حاکمیت دولت، به رسمیت شناختن استقلال اداری و مالی سازمان و اداره آن توسط شرکای اجتماعی و احیای شوراهای عالی تامین اجتماعی با حضور و حق رای مساوی هستیم.
وی در بیان دلیل مخالفت با لایحه توسعه مناطق آزاد تجاری و صنعتی نیز اظهار کرد: مناطق آزاد تجربه موفقی در رشد و توسعه اقتصادی کشور نداشته و منجر به خروج بی شماری از کارگران کشور از شمول و حمایت های قانون کار و تامین اجتماعی که نشات گرفته از قانون اساسی است، خواهد بود.
حبیبی در پایان خواستار خروج این لایحه از دستور کار مجلس شد و گفت: مصرانه و فوری می خواهیم بررسی لایحه اصلاح قانون کار، لایحه گسترش مناطق آزاد تجاری و صنعتی و موضوع ادغام درمان سازمان تامین اجتماعی در بیمه سلامت وزارت بهداشت به علت آنکه مغایر با منافع صنفی و شرعی و قانون اساسی است و دارای ماهیت ضد کارگری و حقوق شهروندی است متوقف و از دستور کار دولت و مجلس نیز خارج شود و چنانچه نیاز هست تغییر یا اصلاحی صورت گیرد، باید رویکرد و سمت و سوی اصلاح افزایش و ارتقای حمایت های اجتماعی و قانونی با مشارکت تشکل های کارگری و کارفرمایی باشد.
تجمع اعتراضی کارگران در مخالفت از تجمیع بیمه ها و... امروز _ 25 آبان ماه _ مقابل مجلس شورای اسلامی برگزار شد.