
تامین اجتماعی نیازمند تعامل رسانه ای بیشتر است
دبیر هیات موسس انجمن پیشکسوتان مطبوعات در غرفه رسانه های تامین اجتماعی گفت: تامین اجتماعی برای برقراری ارتباط موثرتر و شفاف تر نیازمند تعامل بیشتر با رسانه ها و نشریات تخصصی است.
دبیر هیات موسس انجمن پیشکسوتان مطبوعات در غرفه رسانه های تامین اجتماعی گفت: تامین اجتماعی برای برقراری ارتباط موثرتر و شفاف تر نیازمند تعامل بیشتر با رسانه ها و نشریات تخصصی است.
تامین ۲۴/هوشنگ اعلم بیان کرد: کار رسانه ای ابزار لازم برای سازمان تامین اجتماعی است، شمار زیادی از کسانی که زیر پوشش بیمه ای این سازمان هستند، چه افراد بیمه شده، چه کارگران و چه مستمری بگیران، واقعا نسبت به ماهیت این سازمان و نوع تعامل شان و جایگاه شان در این سازمان، اطلاع درستی ندارند، یعنی صرفا فکر می کنند این دستگاه موظف به پرداخت مستمری و ارایه کننده خدمات درمانی به آن هاست اما از چگونگی برقراری تعامل و توسعه ارتباط با سازمان و رسناه های آن آگاهی ندارد.
سردبیر مجله فرهنگی آزما در گفت و گو با تامین 24 گفت: اگرچه دست اندرکاران و هیات تحریریه رسانه های حاضر سازمان بسیار حرفه ای هستند و فعالیت خبری آن ها در شمایلی حرفه ای و مطبوعاتی در حال انجام است و حتی توان و ظرفیت توزیع سراسری را هم دارند، اما گستره توزیع و نوع تعامل آنها با مخاطبان به گونه ای تعریف شده است که در جذب مخاطب موفقیت چشمگیر نداشته اند، چرا که گویی اغلب به چشم مردم نشریات وابسته به نهادها و سازمانهای دولتی، بولتن خوانده می شوند .
سردبیر دو هفته نامه نشریه خانه بخت گفت: سازمان تامین اجتماعی می تواند با اتخاذ استراتژی حرفه ای رسانه ای در راستای ارایه بهتر و موثرتر خدمات بیمه ای به افراد تحت پوشش و کاهش هزینه های درمانی کشور نسبت به توسعه تعامل خود با نشریات تخصصی اقدام کند تا به موازات تثبیت روابط خود با آن نشریات و تشریح مسایل ضروری سازمان، از بستر مناسب آن ها نیز برای طرح اهداف و برنامه ها و استراتژی های مورد نظر خود بهره گیرد.
این پیشکسوت روزنامه نگاری افزود: هزینه درمان همواره بیشتر از پیشگیری است چرا که فرد بیمار اصولا شکل، بافت اقتصادی و عملکرد جامعه را ضعیف می کند. چون نه تنها توان کار کردن را ندارد بلکه از لحاظ روابط اجتماعی هزینه ساز است و سازمان هم ناگزیر در حال پرداخت این هزینه ها هست. سازمان تامین اجتماعی با برقراری روابط رسانه ای محکم با رسانه ها و تولید گزارش های میدانی، تحلیلی و عمقی،می توان دریافت که این هزینه ها ناشی از چیست و چطور می توان در جهت کاهش آن اقدامی انجام داد.
وی با اشاره به نقش رسانهها در طرح و پیگیری مطالبات جمعی مردم تصریح کرد: رسالت خبرنگار ، روزنامهنگار و اهالی قلم تولید و انتشار اخبار بیطرفانه، دقیق و فارغ از اغراض جانبدارانه، دوستیها و دشمنیها است و مسؤولان هم باید بستر تولید خبر را هموار کنند و به ممنوعیت ها و فیلتر های خبری ناشی از ناآگاهی دامن نزنند، چرا که سازمانها و نهادهای مسؤول باید جوابگوی مطالبات مردم باشند و ابهاماتی را که در ذهن جمعی جامعه شکل میگیرد با پاسخ منطقی برطرف کنند. چرا که با گسترش شبکه های مجازی و رواج روبه رشد روزنامه نگاری آنلاین نمیتوان مانع از انتشار اخبار شد و برنده کسی است که در جهت پیشبرد اهداف خود بهره گیرد.