به گزارش تامین24 به نقل از ایرنا، فریبا بریمانی این طرح ها را شامل ۲۱۱ واحد مسکونی، ۹۶ طرح خوداشتغالی و هفت مرکز جدید مشاوره و خدمات روانشناختی ذکر و بیان کرد: این طرح ها که ویژه مددجویان زیرپوشش است در گرامیداشت هفته بهزیستی در سطح استان افتتاح و بهره برداری می شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران اضافه کرد: هدف از تاسیس این مراکز، دسترسی آسانتر هم استانیها به خدمات مشاورهای و حمایتهای روانشناختی است تا بتوانند در فضایی امن و تخصصی از مشاورههای لازم بهرهمند شوند.
مدیرکل بهزیستی مازندران، توانمندسازی و بهبود شرایط زندگی گروه های هدف را از رویکردهای اصلی این نهاد حمایتی و خدماتی عنوان کرد و گفت: بی شک از تمام امکانات و ظرفیت های موجود در راستای تحقق این مهم به شکل مطلوب استفاده می شود.
وی اشاره به اقدامات حمایتی دولت از مددجویان، احداث مسکن و ایجاد فرصتهای شغلی را دو محور اصلی این برنامهها عنوان کرد و افزود: همزمان با هفته بهزیستی، گامهای مهمی در راستای ارتقای خدمات حمایتی و توانبخشی در استان برداشته میشود.
مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: در این مرکز خدمات تخصصی کار درمانی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی، روانشناسی و مشاوره به توانخواهان جسمی حرکتی و خدمات آموزشی شامل هنر درمانی و نمایش درمانی به افراد دارای اختلال طیف اتیسم ارائه می شود.
وی افزود: علاوه بر این، سه مرکز "مثبت زندگی" در شهرهای قائم شهر، بابلسر و نوشهر آغاز به کار میکنند تا با رویکردی حمایتی از خانوادههای زیر پوشش بهزیستی استان پشتیبانی کنند.
۲۵ تا ۳۱ تیرماه با شعار " با هم برای به زیستن مشارکت امروز، توانمندسازی فردا "به عنوان هفته بهزیستی نامگذاری شده است.بهزیستی مازندران ۱۶۲ هزار خانوار با ۳۶۰ هزار نفر جمعیت را تحت پوشش دارد. این نهاد در استان۶۲ هزار معلول را زیرپوشش دارد و معلولان جسمی حرکتی با ۲۷ هزار نفر بیشترین تعداد معلولان زیر پوشش این نهاد حمایتی در استان را به خود اختصاص داده اند، این نهاد همچنین ۱۳ هزار معلول کم توان ذهنی، بیش از هفت هزار معلول نابینا و هفت هزار و ۴۳۰ معلول ناشنوا و کم شنوا، ۶ هزار و ۵۰۰ بیمار روانی مزمن و ۷۳۰ معلول صوت و گفتاری را در مازندران زیر پوشش دارد.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.