
صرف۴ هزار میلیارد تومان برای سلامت بیمه شدگان تهرانی
آنگونه که مقام های درمان تامین اجتماعی استان تهران اعلام کرده اند، طی سال گذشته بیش از ۴ هزار میلیارد تومان صرف درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی در بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم این استان شده است.
آنگونه که مقام های درمان تامین اجتماعی استان تهران اعلام کرده اند، طی سال گذشته بیش از ۴ هزار میلیارد تومان صرف درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی در بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم این استان شده است.
تامین ۲۴/محمدتقی خسروانی در نشست خبری امروز خود که به مناسبت فرا رسیدن هفته تامین اجتماعی برگزار شد، با اشاره به جمعیت بیش از 40 میلیونی خانواده سازمان تامین اجتماعی، ماموریت این سازمان را در ارایه خدمات درمانی و بیمه ای پر اهمیت خواند و گفت: سازمان تامین اجتماعی با رویکردی تکریم محور، می کوشد ضمن ارایه خدمت شایسته به افراد تحت پوشش، مصداقی عینی از پیشگامی در اجرای اقتصاد مقاومتی باشد و در راستا در سال گذشته اقدامات چمشگیری در حوزه درمان و بیمه ای به منصه ظهور رساند.
به گزارش تامین 24،وی با اشاره به اینکه در آستانه هفته تامین اجتماعی 17 برنامه و هدف استانی و 27 هدف ملی مدنظر است، افزود: با توجه به اینکه بیش از 30 درصد درمان تامین اجتماعی در مراکز درمانی تهران انجام می شود، این هفته فرصتی فراهم می آورد که نه تنها از پروژه های مهم رونمایی شده و به بهره برداری برسد، لکه فرصت بیشتری برای معرفی خدمات وشفاف سازی ماموریت های سازمان به 9 میلیون افراد تحت پوشش در استان فراهم می شود.
مدیرکل درمان استان تهران سازمان تامین اجتماعی راه اندازی سامانه پاسخگویی ارتباطات مردمی 1420 را از طرح های مهم سازمان در هفته تامین اجتماعی خواند و گفت: این سامانه با بکارگیری کارشناسان مختلف بیمه ای آمادگی پاسخ گویی به تمام پرسش های مخاطبان را دارد که در این هفته رسما راه اندازی می شود.
خسروانی مقدم با تاکید بر اولویت بخشی سازمان تامین اجتماعی به تکریم ارباب رجوع بیان کرد: تکریم ارباب رجوع و توجه ویژه به نیازهای درمانی و بیمه ای افراد تحت پوشش مبنای هر اقدام و حرکت سازمانی است و اجرای طرح هتلینگ بیمارستانی و حذف دفترچه ها ی کاغذی از اقدامات مهم سازمان در این راستاست.
مدیر درمان استان تهران اعتبار اجرای هتلینگ در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان تهران را 27 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ارتقای بخش اطفال و زنان بیمارستان امام رضا (ع) اسلام شهر ، بخش جراحی و بازسازی درمانگاه 12 بهمن شهر قدس و بخش های داخلی ، پست آی سی یو ، جراحی زنان و اطفال بیمارستان 15 خرداد ورامین در قالب طرح هتلینگ بخشی در سال 95 محقق شد.
وی ادامه داد: بخشی از اعتبار باقی مانده نیز در جهت ارتقای بیمارستان لواسانی ، شریعت رضوی ، امام رضا (ع) اسلام شهر ، فیاض بخش ، 12 بهمن تا پایان سال جاری هزینه خواهد شد.
خسروانی مقدم رونمایی از دستگاه شتاب دهنده درمان سرطان در فیاض بخش و طرح حذف دفترچه های کاغذی و سیستم CRMرا از گام های بسیار ارزشمند سازمان تامین اجتماعی در سال گذشته خواندو اظهار کرد: ارایه خدمات رادیو تراپی و شیمی درمانی رایگان به بیماران سرطانی ثمره مهم راه اندازی دستگاه شتاب دهنده در بیمارستان فیاض یخش است و کاهش مصرف برگه دفترچه ، جلوگیری از تداخل های دارویی، کاهش مراجعات متعدد بیماران را بخش محدودی از ره آوردهای طرح حذف دفترچه هاست که اگر این سیستم در مراکز غیرملکی نیز اجرایی شود دستیابی به پرونده کامل الکترونیکی بیمار فراهم می شود که همانا هدف غایی این طرح دستیابی به این مهم است و از سویی با ایجاد پرونده الکترونیکی امکان استفاده از دفترچه دیگری به صفر خواهد رسید.
معاون درمان اداره کل درمان تامین اجتماعی تهران نیز بر توجه و تمرکز ویژه به مراکز درمانی شهرستان های تهران تأکید کرد و گفت: در سال 95 به 11بیمارستان، دو دی کلینیک و 36 درمانگاه ملکی ، 9 میلیون و 600 هزار بیمار مراجعه و دریافت خدمات درمانی شان به ثبت رسیده است.
سیروس دانش با یادآوری یک هزارو 680 تخت فعال بیمارستانی در حال حاضر در تهران افزود: 130هزار بستری و 87 هزار عمل جراحی در 11 بیمارستان ملکی سازمان در سال 95 به ثبت رسیده است و در مجموع در بخش مراجعه به پزشک عمومی با 2.5 درصد، به پزشک متخصص 3 درصد و مراجعه به دندان پزشکان رشد 7 درصدی در سال گذشته به ثبت رسیده است.
کریمی در معرفی آمار مراکز طرف قرارداد گفت: در تهران با 8 هزار و 250 مطب، آزمایشگاه، مرکز دیالیز، بیمارستان و... طرف قرارداد هستیم که از این آمار دو هزار و 480 مورد مربوط به مطبها و دو هزار 357 مورد مربوط به داروخانه ها است و با 53 بیمارستان دانشگاهی ، 43 بیمارستان خیریه و خصوصی و 23 بیمارستان نظامی طرف قرارداد هستیم.
معاون اداری مالی اداره کل درمان تامین اجتماعی تهران نیز با اشاره به بودجه مصوب 77 میلیارد تومانی این اداره کل در بخش درمان مستقیم در خصوص هزینه کرد این اداره کل در سال 95 گفت: در درمان مستقیم بالغ بر یک هزار میلیارد تومان و در بخش درمان غیرمستقیم بیش از 3 هزار و 200 میلیارد تومان در سال 95 هزینه شد.