تامین ۲۴/ امیر عذیری معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران با بیان اینکه حرکت در مسیر توانمند سازی و رفع وابستگی مددجویان تحت حمایت مهمترین اولویت کمیته امداد است اظهار کرد: بازارچه عرضه تولیدات خودکفایی زنان سرپرست خانوار با هدف معرفی و فروش دستاوردهای تولیدی خانوادههای تحت حمایت به مدت یک هفته میزبان بازدید کنندگان است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: این خانوادهها با دریافت تسهیلات از بانکهای عامل و صندوق قرض الحسنه امداد ولایت کمیته امداد استان تهران توانستهاند علاوه بر رسیدن به خودکفایی شرایط اشتغال را برای دیگر افراد نیز فراهم کنند.
عذیری به ایجاد بیش از دو هزار و 500 فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت این نهاد در سال گذشته با اعتبار حدود 40 میلیارد تومان اشاره و تصریح کرد : 93 درصد از این مشاغل در شهرها و مابقی در روستاها با ایجاد شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان تهران از بیش از 26 هزار و 400 نظارت فنی بر طرحهای اشتغال در سال گذشته خبر داد و گفت: این تعداد نظارت به منظور جلوگیری از انحراف طرح ها و انجام کمک های فنی و پیشرفت فعالیتها در بخش ایجاد اشتغال و هدف گذاری در مسیر توانمندی انجام شد؛ حمایت و نظارت بر طرح های اشتغال زایی تا پنج سال ادامه دارد که پس از اطمینان از رونق کسب و کار مددجو، افراد از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج می شوند.
غرفههای بازارچه محصولات خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان تهران شامل پوشاک،وسایل تزیینی، صنایع دستی، گل و گیاه و غیره است که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی متروی تهران به مدت یک هفته از ساعت 8 صبح تا 19:30 دایر است.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.