
تدوین سند سالمندی در برنامه ششم توسعه در وزارت رفاه
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: توسعه هتل های گردشگری و هتل های هما یکی از برنامه های این وزارتخانه است تا بتوانیم در بخش گردشگری نیز به فعالیت های خود ادامه دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: توسعه هتل های گردشگری و هتل های هما یکی از برنامه های این وزارتخانه است تا بتوانیم در بخش گردشگری نیز به فعالیت های خود ادامه دهیم.
تامین ۲۴/ دکتر علی ربیعی در مراسم امضای قرار داد خرید هواپیمای بویینگ با شرکت هواپیمایی آسمان، از تدوین سند سالمندی در برنامه ششم توسعه توسط این وزارتخانه خبر داد و اضافه کرد: برای راهبرد ارتقای قدرت خرید بازنشستگان و افزایش مستمری آنها، در لایحه حدود اختیارات وزارت تعاون ترتیبی داده شده است که سهم شرکای اجتماعی صندوق بازنشستگی و تامین اجتماعی بیش از پیش افزایش یابد.
وی اعلام کرد: امسال بخشی از سهام بانک رفاه کارگران به بازنشستگان واگذار می شود، در این صورت پول سهام آنها از محل حقوق بازنشستگان تامین و سود این سهام نیز به این افراد پرداخت می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: پارسال ١٥٠ هزار بازنشسته، سهامدار بیمه ملت شدند.
دکتر ربیعی راهبرد این وزارتخانه را افزایش سرمایه گذاری در بنگاه های اقتصادی اعلام کرد و افزود: در سال ١٣٩٢ آورده ما برای سرمایه گذاری نزدیک ٨ هزار میلیارد ریال بود اما امسال بودجه سرمایه گذاری وزارتخانه در بنگاه های اقتصادی زیرمجموعه به بیش از ٣٠ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری با قابلیت های زیاد خود، از نوسازی ناوگان هوایی آسمان حمایت می کند تا بازنشستگان درآمد بیشتری به دست آورند.
دکتر ربیعی گفت: بدون شک صندوق های بازنشستگی در بخش حمل و نقل باقی می مانند و به همین منظور ١٠ فروند هواپیما و چند فروند کشتی برای حمل گاز خریداری شده است و شرکت ریلی رجا خرید واگن هایی با ساخت داخل را در دستور کار خود قرار داده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: آمارها نشان می دهد ایرانیان سالیانه ٤ میلیارد دلار برای خرید بلیت به شرکت های هوایی خارجی پرداخت می کنند؛ در حالی که با تغییر بنیادین و برنامه ریزی مناسب باید تلاش کنیم دو سوم این منابع توسط شرکت های ایرانی دریافت شود و سهم خود را نیز در بازارهای منطقه افزایش دهیم.
دکتر ربیعی افزود: شرکت آسمان با امضای این قرارداد ٣٠ فروند هواپیما به ارزش ٣٠ میلیارد دلار از بویینگ خریداری می کند که ٥درصد منابع آن توسط شرکت آسمان و ٩٥ درصد از محل فاینانس خارجی تامین می شود.
وی یادآوری کرد: شرکت هواپیمایی آسمان در سال ١٣٩٢ فقط ٨ فروند هواپیما در اختیار داشت که این میزان اکنون به ٢١ فروند افزایش یافته است.