نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به مسابقات قرآن کارکنان سازمان تأمین اجتماعی، گفت: گرایش به قرآن در نهاد مقدسی که رسالتش تأمین معیشت و نقشآفرینی در حوزه اقتصاد است، بزرگترین حرکتی است که جامعه را به سمت دگرگونی اسلامی در حوزه اقتصاد و معیشت در مسیر آموزههای اسلامی جهت میدهد.
تامین ۲۴/ آیتالله سیداحمد علمالهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد، در مراسم اختتامیه هجدهمین مسابقات سراسری قران کریم کارکنان سازمان تأمین اجتماعی در مشهد، ابراز کرد: این مراسم یک حرکت ارزشی هدفمند در یک نهاد مقدس اجتماعی، نشانگر این واقعیت است که اخلاص در خدمات آن هم در سایه آموزههای دین و احیای ارزشهای اسلامی است.
آیتالله علمالهدی رسالت اصلی و اولیه انقلاب را ایجاد یک جامعه سالم و دارای اصول اصلی انسانی و توسعه و ترویج مکتب و ارزشهای مکتب دانست و ادامه داد: ما معتقدیم تمام مفاسدی که یک اجتماع انسانی به آن دچار میشود، در نتیجه دوری از خدا و آموزههای آسمانی پروردگار است؛ بر همین اساس، هر جامعهای که به آموزههای الهی نزدیکتر باشد، از ویژگیهای انسانی بیشتری برخوردار است و مفاسد از آن دورتر است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، وی با بیان این مطلب که نهادهای مقدس جمهوری اسلامی علاوه بر وظیفه نهادی، وظیفه اصلی توسعه آموزههای دینی و الهی را نیز بر عهده دارند، افزود: اگر کلمه انقلاب را با واژه اسلامی بیامیزیم، نتیجهگیری میکنیم که انقلاب به معنی دگرگونسازی در جهت حرکت جامعه به سوی اسلام و حاکمیت اصول، تعالیم و آموزههای اسلامی است.
آیت الله سیداحمدعلم الهدی ادامه داد: به این معنا که جامعهای که در بستر لائیک و نابرخوردار از فضیلتها قرار داشت، برای نجات از این مفاسد، مصلحت دید که جریان اجتماعی دگرگون شود و از نقطه بیتفاوتی نسبت به ارزشهای دین به سمت اسلام جهت پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی حاکمیت دین در ابعاد فرهنگی، اقتصادی و سیاسی را شرط دگرگونشدن اسلامی جامعه برشمرد و اظهار کرد: به همین دلیل، رهبر معظم انقلاب فرمودند که ما در میانه راه انقلاب هستیم و انقلاب تحقق پیدا نکرده است؛ پیروزی انقلاب به معنای تحقق انقلاب نیست بلکه به معنای برداشتن موانع مسیر پویایی انقلاب است.
نیازمند تحقق آموزههای اسلامی در اقتصاد هستیم
وی افزود: ما در برخی عرصههای سیاسی و اجتماعی، موفقیتهایی بدست آوردیم؛ فرهنگ جامعه ما نیز آنطور که نسل سوم و چهارم ما نشان میدهند، تا اندازهای در اصولی تحول پیدا کرده است اما در حوزه اقتصاد و معیشت هنوز تحول عظیم انقلابی در جامعه بهوجود نیامده و جامعه ما هنوز در مسیر آموزههای اسلامی در اقتصاد، که عدالت اجتماعی است دگرگونی پیدا نکرده است.
آیتالله علمالهدی با اشاره به مسابقات قرآن کارکنان سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: گرایش به قرآن در نهاد مقدسی که رسالتش تأمین معیشت و نقشآفرینی در حوزه اقتصاد است، بزرگترین حرکتی است که جامعه ما را به طرف دگرگونی اسلامی جهت میدهد.
آیتالله علمالهدی با بیان این مطلب که وحی تنها منبع دارای اصالت قطعی است، توضیح داد: برای هر مسلمانی این قطع و یقین وجود دارد که قرآن کلام خداست، تردیدی در آن نیست و با شناخت کلام وحی به این نتیجه میرسد که از هر اندیشه معارض با قرآن دست بردارد؛ بنابراین آشناسازی عزیزانی که در یک نهاد مقدس اجتماعی که در تأمین و توسعه معیشت و رفاه زندگی مردم نقش دارند و توجه دادن آنان به قرآن و همچنین محور قرار دادن قرآن، بهترین راه برای تحقق انقلاب اسلامی در یک نهاد مقدس و مایه خوشبختی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با اشاره به این حدیث از امام علی(ع) که فرمودند: «خدا رحمت کند کسی را که بداند از کجاست، در کجا قرار دارد و به کجا میرود»، بیان کرد: آنچه مهم است، این است که خط قرآن در نهاد مقدس تأمین اجتماعی حاکم شود؛ در بین مواردی که امیرالمومنین(ع) در حدیث مطرح فرمودهاند، شناخت دوم، یعنی شناخت موقعیت فعلی از دو مورد دیگر مهمتر است زیرا گاهی اصول مدیریتی و مسائل جزیی در حوزه کار به اندازهای انسان را احاطه میکند که باعث میشود او در درک موقعیت خود دجار غفلت یا اشتباه شود.
نقش بینظیر سازمان تأمین اجتماعی در زندگی مردم
وی تأثیر سازمان تأمین اجتماعی در زندگی مردم را نقشی بینظیر و منحصر به فرد خواند و اظهار کرد: در دوره بین ۲۰ تا ۴۰ سالگی انسان تلاش میکند و در ادامه عمر از اندوخته این سالها برای معیشت خود استفاده میکند اما این امکان به دلیل مشکلات و حوادث غیرقابل پیشبینی وجود ندارد؛ در این بین، تنها دستگاهی که در یک ساختار حسابشده میتواند برنامه منظم معیشتی را برای مردم فراهم کند، سازمان تأمین اجتماعی است.
آیتالله علمالهدی در همین راستا به نقش محوریت قرآن در خدمترسانی کارکنان سازمان تأمین اجتماعی به مردم اشاره کرد و افزود: اگر قرآن و آموزههای دین، محور فعالیت کارکنان این نهاد مقدس قرار گرفت، هم در کار بانشاط و شاداب خواهند بود و هم بهعنوان یک عنصر خدمتگزار به جامعه، دل و ذهن خودتان نیز رضایت پیدا میکند؛ امیدوارم با این اندیشه، بتوانید مشکلگشای بسیاری از پریشانیهای مردم در زندگی حال حاضر باشید.
عهدهداری مسئولیت اجرایی، سختترین کارهاست
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اظهار این مطلب که بهعهده گرفتن مسئولیت اجرایی در جمهوری اسلامی سختترین کارهاست، توضیح داد: بهعهده گرفتن مسئولیت تأمین معیشت مردم با حفظ اصول انقلاب، با وجود کارشکنیهایی از داخل و خارج، در جامعهای مردمسالار که فضایی سیاسی دارد و همچنین با وجود تهاجم یکپارچه جهانی، برای یک مسئول، اقدام در عرصه محرومیت از مزایای زندگی مادی و چشمپوشی از این مزایاست؛ بنابراین اگر کسی در مقابل این سختیها، غیر خدا را در نظر داشته باشد، ضرر کرده است اما، اگر کسی خدا را در نظر داشت، خدا پشتیبان اوست و خودش اجر او را میدهد.
آیتالله علمالهدی در پایان، خطاب به شرکتکنندگان در مسابقات قرآن کارکنان سازمان تأمین اجتماعی که به مشهد آمده بودند، ابراز کرد: برادری در حرم از من پرسید از امام رضا(ع) چه بخواهم؟؛ گفتم چه نخواهید؟؛ امام رضا(ع) امام رئوف و میزبانی است که با هر چه میهمانش بخواهد، از او پذیرایی میکند و هر فرد، پذیرایی ویژه خودش را دارد.
وی در همین موضوع اضافه کرد: البته امام رضا(ع) چه از ایشان بخواهید و چه نخواهید یک عنایت ویژه دارند که پرده را کنار میزنند و بصیرتی به انسان عنایت میکنند که همه احساس، بینش و رفتار انسان متحول میشود؛ امیدوارم امام رضا(ع) این رافت خاص و این بصیرت را به شما عنایت کنند.
آموزههای اسلامی در تأمین اجتماعیسازمان تامین اجتماعیقران