نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جریان دیدار از غرفه رسانه های تامین اجتماعی در نمایشگاه مطبوعات گفت: به لحاظ عقل، خرد ، قانون ، شرع ، فرهنگ و انصاف املاک بیمه شده های تامین اجتماعی دارایی آنها است و نمی توانند آن را با دیگران به اشتراک بگذارند ، به دلیل اینکه دیگران هم دارایی ها یشان را با دیگران شریک نمی شوند .
خبرنگار تامین ۲۴۱۳۹۵/۰۸/۱۸ | ۱۲:۳۲
تامین۲۴ / کارگران،کارفرمایان و بیمه شدگان تامین اجتماعی قبل از اینکه بیمه شده تامین اجتماعی باشند، ایرانی هستند که در این سرزمین زندگی می کنند و مانند دیگران حق استفاده از بهداشت و درمان دولتی و رایگان را دارند و آنها علاوه بر این حق ، مبلغی از دسترنجشان را از ابتدای اشتغال به کار به مدت 30 سال برای درمان خود پرداخت کرده و این پرداخت ها به موسسات درمانی تبدیل شده است .
وی افزود : بیمه شدگان تامین اجتماعی نمی توانند دارایی هایشان را در اختیار دولت بگذارند و در عین حال این حق را دارند که از درمان دولتی استفاده کنند و این بخش را حتی با پرداخت فرانشیز در اختیار دارند .
نماینده مردم تهران تصریح کرد : درست است که معتقدیم درمان تامین اجتماعی باید روز به روز رشد و توسعه یابد ولی این به این معنی نیست که اینها را با همه مردم به شراکت بگذارند. در غیر این صورت باید تمام هزینه های درمانی که بیمه شده ها پرداخت کرده اند به آنها برگردانده شود ، حال سوال این است که آیا دولت این تصمیم را دارد .
طرح تحول سلامت برای ماندگار نیازمند کاهش هزینه ها است
وی با بیان اینکه طرح تحول سلامت برای ماندگاری نیازمند کاهش هزینه ها است، افزود: پزشکان هم نیمی از خدمتشان را با عشق و علاقه و به عنوان مسئولیت اجتماعی به مردم هدیه کنند تا این طرح کم هزینه تر شود و بتواند موثر تر هم باشد، چون درمانی که به خاطر پول باشد ممکن است که راه را طولانی تر کند ولی درمانی که به خاطر خدا و با عشق و علاقه است می تواند موثر تر باشد .
جلودارزاده در گفتگو با تامین 24 ، اضافه کرد: امیدواریم این روحیه در همه پزشکان کشور که با استفاده از مالیات مردم و همین کارگرها پزشک شدند ، این موضوع را به عنوان جبران زحمات و ادای دین رعایت کنند و سیستم قانون گذاری در طرح تحول سلامت هم بتواند به راحتی کار خودش را انجام دهد .
وی تصریح کرد: در گذشته چون تعداد پزشکان مجلس زیاد بود یک حقوق «آن کال» برای آنان در نظر گرفته شد و الان چون تعرفه ها تغییرات زیادی داشته ، این موضوع در زمان نفت 120 دلاری قابل تحمل بود اما در زمان نفت 30 دلاری امکانپذیر نیست ولی چاره آن هم ادغام بیمه ها نیست .
سهیلا جلودارزاده با اعلام اینکه رسانه های تامین اجتماعی نیز در این زمینه باید اطلاع رسانی داشته باشند،گفت: این رسانه ها در حقیقت یابی به مردم کمک کنند و به نوعی یک ابزار گفت گو باشند و نشریات باید این سوال را داشته باشند و بررسی کنند که آیا این ادغام بهتر است یا خیر ؟
وی در پایان و در پاسخ به این سوال که موضوع بیمه خبرنگاران در مجلش به کجا رسید، گفت: در ارتباط با بیمه خبرنگارن در کمیسیون اجتماعی مجلس بهتر است که نشستی با رسانه ها داشته باشیم تا موضوع را رسیدگی و برای اصلاح بیمه خبرنگاری چاره اندیشی کنیم .
بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات تا روز جمعه ۲۱ آبان در محل مصلی امام خمینی (ره) ادامه دارد.
غرفه رسانه های تامین اجتماعی به شماره ۴۹۲ در محل نمایشگاه پذیرای علاقمندان است .
بیست و دومین نمایشگاه مطبوعاتتامین ۲۴رسانه های تامین اجتماعیسهیلا جلودار زادهطرح تحول نظام سلامت