تامین ۲۴/ حمیدرضا حاجی بابایی افزود: طبق این مصوبه نظام پرداخت به شکلی می شود که بازنشستگان، شاغلان و مستمری بگیران با توجه به مجموع شرایطی که برای آنان تعریف شده و دارای سمتهای یکسانی هستند و در جاهای مختلف کار می کنند درپایان برنامه ششم تفاوت حقوق آنان نباید بیش از 20 درصد باشد.
وی اظهار کرد: حدود دو میلیون نفر بازنشستگان کشوری و لشکری در سراسر کشور و همچنین حدود بیش از دو میلیون نفر شاغل در سراسر کشور فعالند و یکی از مهمترین دغدغه ها و ناراحتی های آنان تبعیض در پرداختی هاست.
حاجی بابایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: بنابراین با مصوبه امروز کمیسیون تلفیق برنامه ششم پرداختی ها بین بازنشستگانی که با یک سال تفاوت بازنشستگی حقوقشان بعضاً 50 درصد با نفر بعدی متفاوت است، یکسان خواهد شد.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه افزود: کمیسیون دولت را مکلف کرد که در طول برنامه ششم که از سال 1396 تا 1400 است هر سال تغییرات را به شکلی انجام دهد که به سمت عدالت در پرداختی ها نزدیک شویم و در نهایت بتوانیم عدالت قابل قبولی در سراسر کشور داشته باشیم.
وی گفت: این موضوع هم شامل پرداختی ها می شود و هم شامل همه دریافتی های کارکنان در طول سال و حتی استفاده از امکانات شود.
حاجی بابایی در ادامه افزود: مصوبه دیگر عصر امروز کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه این است که دولت مکلف شد در طول برنامه ششم توسعه افزایش حقوق ها بر اساس تورم باشد.
وی گفت: یعنی تورم به هر میزان که بود به همان میزان نیز حقوق ها افزایش پیدا کند و این گام بسیار بلندی در جهت عدالت اجتماعی در سراسر کشور است.
حاجی بابایی افزود: همه دغدغه ها درباره پرداختی ها با تصمیم امروز کمیسیون تلفیق برنامه ششم رفع خواهد شد.
وی گفت: بازنشستگان و کارکنان ما در سراسر کشور از دو موضوع رنج می برند نخست تبعیض و دوم پایین بودن حقوق است ولی تبعیض در پرداختی ها بیشتر از پایین بودن حقوق آنان را آزار می دهد.
حاجی بابایی اظهار کرد: اعضای کمیسیون تلفیق برنامه ششم با رأی قاطع یعنی بیش از 90 درصد به مصوبه امروز رأی دادند و قطعاً در صحن علنی نیز رأی خواهد آورد.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.