تامین ۲۴/ مسعود تکاور اظهار داشت: یکی از شاخصه های اصلی هر حکومت یا دولت به جامعه این است که نشان دهند به فکر مردم هستند و سازمان تامین اجتماعی در این خصوص، به عنوان یک مرهم و جایگاهی که در جامعه ایجاد امنیت می کند، حائز اهمیت است.
وی در گفت و گو با ستاد خبری روابط عمومی همزمان با روز تامین اجتماعی، با بیان اینکه میزان مشارکت مردم در جامعه، نشان دهنده فرهنگ دانش هم زیستی آنهاست، گفت: تامین اجتماعی یک فرصت طلایی برای همراه و هم پیمان شدن یکایک اعضای جامعه در کنار یکدیگر است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با شکل گیری، پرورش و تقویت اصناف، بیمه های متفاوتی بعد از کارمندان دولت، به وجود آمد که تحت پوشش تامین اجتماعی قرار گرفتند.
تکاور ادامه داد: هرچند سازمان تامین اجتماعی در کنار ابعاد مختلف بیمه گذاری های متفاوتی قرار گرفته است که شرایط خاص خود را دارند اما نگاه مردم به تامین اجتماعی، همچنان نگاه صمیمی و خواستنی تری است.
وی افزود: هرچقدر تامین اجتماعی بر روی میزان، درک و فرهنگ مشارکت مردم بیشتر کار کند، کمک بهینه تری به سطح جامعه خواهد کرد.
وی گفت: انتظار می رود سازمان تامین اجتماعی با فعالیت بهینه تر در امور فرهنگی و بیمه ای، فرهنگ تامین اجتماعی را گسترش دهد.
به گفته این کارگردان، هیچ چیز به اندازه فرهنگ سازی نجات بخش جامعه نیست و یکی از راه های ارتقای سطح فرهنگ مردم، بخصوص فرهنگ سلامت، از طریق تامین اجتماعی ممکن است. از اینرو که این سازمان به نوعی با تمام ارگان ها در ارتباط است.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.