یک عضو کمیسیون انرژی مجلس در نقد وعده های انتخاباتی برخی نامزدهای ریاست جمهوری تصریح کرد: نیازی نیست که بگوییم وعده های برخی از نامزدها قابل اجرا هست یا نه، عملکردهای آن ها در گذشته نشان داده است که به دنبال اصرار بر شعارهای بی پشتوانه، چه بلایی بر اقتصاد کشور نازل شده است.
تامین ۲۴/جلال میرزایی با تصریح بر اینکه «نیازی نیست راه دوری برویم چرا که عملکرد آن ها کاملا برای مردم شفاف است»، گفت: دولت های آنها با شعارگرایی، خسارتی عظیم بر اقتصاد کشور وارد کردند و در نهایت ویرانه ای به دولت یازدهم تحویل شد والان نیز جای تعجب دارد که چرا برخی به جای بازنگری در برنامه های خویش، دوباره به شعارگرایی برای جذب آرا مردم متوسل شدند.
وی در گفت و گو با تامین 24، ادامه داد: حاکمیت مجدد عوام فریبی و شعارگرایی بسیار خطرناک است و موجب بروز مشکلات اساسی برای کشور خواهد شد و معیشت کارگران به جای اینکه بهبود یابد، مشکلات آنها و کل کشور دوچندان خواهد شد.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اوضاع نابسامان اقتصاد کشور و وضعیت معیشتی کارگران ناشی از یک اقتصاد بیمار و ضعیف است و اقتصاد یک شبه به این ویرانه نرسیده است. سهم عظیمی از به وجود آمدن این وضعیت در اقتصاد کشور ناشی از عملکرد دولت هایی است که به اسم عدالت، هشت سال منابع هنگفت کشور را هدر دادند.
وی افزود: دولتی که با شعار برقراری عدالت و خدمت رسانی به طبقه کارگر بر سرکارآمد، باید پاسخگو باشد که چرا با وجود بیشترین درآمد نفتی در دولت های آنها، نه تنها افزایش رشد اقتصادی کشور نصیب کشور نشد، بلکه وضعیت معیشتی کارگر و سطح دستمزد آنها نیز رو به کاهش نهاد.
میرزایی افزایش نرخ ارز و هزینه های زندگی، گران شدن خدمات کالاها و تعطیلی کارخانه ها را از تبعات حاکمیت رفتار عوامانه دولت های پیشین خواند و تصریح کرد: به سبب ناکارآمدی، نبود عقلانیت در تصمیم گیری ها وحاکمیت شعارگرایی به جای عقل گرایی، چنان وضعیت بغرنجی بر کشور حاکم شد که نه تنها کارگران بلکه سایر طبقات اجتماعی کشور را تحت تاثیر قرار داد.
وی رشد اقتصاد کشور در دولت یازدهم را مناسب ارزیابی کرد و گفت: این دولت تمام تلاش خود را بر این نهاد که ضمن ساماندهی وضعیت موجود، تورم افسارگسیخته را مهار کند و خوشبختانه در این زمینه موفق بوده است و برای اولین بار بعد از انقلاب نرخ تورم تک رقمی شد.
میرزایی افزود: در زمینه رکود و تعطیلی کارخانجات نیز اقدامات مهمی در دولت یازدهم انجام شد و با به ثمر رسیدن برجام، به تدریج شاهد فعالیت مجدد کارخانجات و شرکت ها هستیم و اگرچه از سال 95 رشد اقتصادی قابل تامل بوده است و گفته می شود که«رشد اقتصادی ناشی از درآمدهای نفتی» بوده است، باز تکرار می کنیم که چرا در دولت هایی که بیشترین درآمد نفتی وجود داشته است، رشد اقتصادی برای کشور به ارمغان نیامد.
نماینده ایلام اظهار امیدواری کرد و گفت: اگر این روند ادامه یابد، پیش بینی می شود که اواخر امسال کشور به طور کامل از رکود خارج شود و خروج از رکود یعنی فعال شدن مجدد کارخانه ها و تحقق این مهم نه تنها بر افزایش دستمزدها و رضایت مندی کارگران تاثیر خواهد گذاشت، بلکه شاهد تولید اشتغال و افزایش رشد اقتصادی در کشور خواهیم بود.