عضو کانون عالی تشکل های صنفی کارفرمایان گفت: نیاز نیست نامزدها به فکر یخچال کارگران باشند. هر نامزدی که ادعا می کند قصد دارد برای کارگران و بازنشستگان بیش از گذشته کار کند باید راه کارهایی نشان بدهد که بر اساس آن حق کارگران داده خواهد شد و گرنه هر ادعایی، مقطعی و احساسی است.
تامین ۲۴/ حمیدرضا سیفی، عضو کانون عالی تشکل های صنفی کارفرمایان گفت: در قانون اساسی، وظایف تهیه مسکن، آموزش عمومی، درمان و حمل و نقل عمومی بر عهده دولت است و هزینه های آن باید از محل درآمدهای عمومی کشور پرداخت شود. ولی نامزدهای ریاست جمهوری به سراغ این موضوع ها نمی روند، در عوض می گویند ما می خواهیم حقوق کارگران را افزایش دهیم! و با این کارشان آنها را مقابل دولت و کارفرمایان قرار می دهند.
وی افزود: وعده هایی که برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشسته ها داده می شود حرف های هیجانی برای انتخابات است و به اعتقاد ما به عنوان افراد متخصص و حرفه ای این حوزه، این حرف ها مبنای اجرایی ندارد.
حمیدرضا سیفی تاکید کرد: نیاز نیست نامزدها به فکر یخچال کارگران باشند، اگر دولت ها به وظایف قانونی خود عمل کنند و حق واقعی کارگران هم داده شود، خودشان یخچالشان را پر می کنند. پس نامزدهای ریاست جمهوری روی حق و حقوق طبیعی و قانونی کارگران تاکید کنند.
سیفی در گفتگو با تامین ۲۴، با اشاره به جایگاه قانونی سازمان تامین اجتماعی و وظایف و کارکردهای آن گفت: این سازمان حق کارگران، بازنشستگان و کارفرمایان است و اصلا برای این به وجود آمده تا رفاه آنان را سامان بدهد و هلدینگ شستا هم در قانون تامین اجتماعی تعریف شده و برای توسعه اقتصادی سازمان تامین اجتماعی تاسیس شده تا این سازمان به ورشکستگی نیفتد؛ ولی وقتی دولت ها این قوانین را نادیده گرفته و به آن عمل نمی کنند، طبیعتا نه تنها هیچ اتفاق مثبتی در زندگی کارگران نمی افتد که با زیر پا گذاشتن قانون، وضعیت کارگران بدتر از قبل هم خواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت سه جانبه گرایی در سازمان تامین اجتماعی گفت: نامزدهای ریاست جمهوری اگر می خواهند ادعایی بکنند که عملی و درست باشد، اول تعهد بدهند که سه جانبه گرایی را در سازمان تامین اجتماعی طبق قانون می پذیرند و به آن عمل خواهند کرد.
این فعال حوزه کار افزود: هر نامزدی که ادعا می کند قصد دارد برای کارگران و بازنشستگان بیش از گذشته کار کند، باید راه کارهایی نشان بدهد که بر اساس آن حق کارگران داده خواهد شد و گرنه هر ادعایی، مقطعی و احساسی است.
وی از تهیه میثاق نامه ای توسط تشکل های کارگری خبر داد که قرار است برای امضا به نامزدهای ریاست جمهوری ارائه شود.
عضو هیات رئیسه کانون عالی تشکل های صنفی کارفرمایان کشور سخنان نامزدهای ریاست جمهوری در خصوص کارگران و بازنشستگان را «کلی گویی های خوب و مثبت» بر شمرد و افزود: همه می توانند حرف های کلی و خوب بزنند ولی باید دید راهکار عملی شان برای حل مشکلات چیست؟
وی افزود: نامزد ریاست جمهوری باید دقیقا بگوید راهکارش مثلا برای تحول اقتصاد چیست و چه برنامه هایی دقیق و مشخصی برای تحول معیشت کارگران دارد؛ و گرنه من هم دوست دارم به کارگرانم ماهی 30 میلیون حقوق بدهم. ولی از کجا؟ و چگونه؟ نامزدها باید راهکار و برنامه عملی ارائه دهند.
سیفی گفت: بعد از آن که برنامه های نامزدها در حوزه های مختلف به شکل دقیق و با جزئیات تشریح شد تشکل ها می توانند بر اساس برنامه های اعلام شده تصمیم گیری و اعلام موضع کنند.
وی ادامه داد: در مناظره ها تا به حال جز یک سری تیترهای کلی نظیر این که باید کرامت کارگران حفظ شود و چنین چیزهایی که همه آنها را قبول دارند، گفته نشده در صورتی انتخاب وقتی معنا می دهد که امکان مقایسه وجود داشته باشد.
این کارفرما در خصوص ایجاد اشتغال و ظرفیت بازار کار کشور گفت: هر کسی می تواند وعده ایجاد شغل های میلیونی بدهد ولی باید پرسید راهکارت چست و با چه سرمایه و چه فرایندی قصد انجام این کار را دارید؟
وی بر ضرورت حضور و مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد کشور تاکید کرد و افزود: دولت ها اگر بخش خصوصی را وارد کار کنند و به آن اختیار و امکان بدهند، می توان تحول اقتصادی و اشتغال بیشتر ایجاد کرد. ولی با تفکر دولتی و بدون مشارکت بخش خصوصی این اتفاق نخواهد افتاد.
افزایش حقوق بازنشستگانانتخابات آینده ریاست جمهوریحمیدرضا سیفیمعیشت کارگران