تامین ۲۴/ شهیندخت مولاوردی افزود: تمام تلاش خود را میکنیم تا برنامههای خود را در حوزه آسیبهای اجتماعی به صورت ملی اجرا کنیم. در حال حاضر بحث تابآوری اجتماعی مطرح است و در سال جاری فاز دوم این طرح را اجرا میکنیم.
وی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه تابآوری اجتماعی، نسخه اجتماعی اقتصاد مقاومتی است، گفت: همانطور که اقتصاد کشور باید بگونهای باشد که در برابر تکانههای بیرونی و درونی بتواند مقاومت کند. این رویکرد باید در حوزه اجتماعی و آسیبهای اجتماعی نیز اعمال شود و افراد اعم از زن و مرد در مقابل مشکلات و حوادث توانمند شوند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه ارائه آموزش در جهت افزایش «تابآوری اجتماعی» منحصر به زنان نمیشود، اظهارکرد: لازم است تمام اعضای خانواده در برابر آسیبهایی که خانواده به آن مبتلا میشوند، تاب بیاورند و انواع مهارتها را کسب کنند که از جمله آنها میتوان به مهارتهای حل مسئله، «نه» گفتن، مهارتهای ارتباطی سازنده و موثر بین اعضای خانواده به ویژه زن و مرد اشاره کرد. آنان از این طریق میتوانند مشکلات خود را در زندگی مدیریت کنند و دوران بحران را پشت سر بگذارند.
به گزارش ایسنا، حمایت از طرح توانفزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان و خانواده در ۱۳ دستگاه استانی در سال ۹۴ از طریق توسعه ظرفیتهای جامعه محلی با آموزش ۲۶۰ نفر از اعضای تشکل اجتماع محور و یا سازمان های مردم نهاد بومی در کارگاه های تربیت آموزشگر محلی انجام شد که در مجموع منجر به برگزاری بالغ بر ۹۳۶۰ نفر ساعت آموزش در هر استان و ۱۰۴۰ کارگاه آموزشی از اعضای خانوارهای استان در زمینه مهارت های ده گانه زندگی شد.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.