پیوند زدن کارآموزان و شرکت ها
در آخرین ماههای سال ۲۰۱۲ یک دانشجوی ۱۹ ساله از دانشگاه مومبای به نام وامیل ساگوی با ناامیدی به دنبال محلی برای گذراندن دوره کارآموزی خود بود، در طول یک سال موفق به پیدا کردن آن نشده بود.
در آخرین ماههای سال ۲۰۱۲ یک دانشجوی ۱۹ ساله از دانشگاه مومبای به نام وامیل ساگوی با ناامیدی به دنبال محلی برای گذراندن دوره کارآموزی خود بود، در طول یک سال موفق به پیدا کردن آن نشده بود.
تامین۲۴/ حین گفتگو با دوستانش دریافت که این مشکلی عمومی است. وامیل میگوید: «بالاخره در سال 2013 موفق به یافتن محلی برای دوره کارآموزیام شدم، اما در دورهای که درگیر حل این مشکل بودم، به فکر طرحی افتادم که این روند را برای همه آسان سازد. این طرح نهایتا عملی شد، و من میخواهم دیدگاه همه را درباره کارآموزی تغییر دهم».
وامیل بر این اساس بستری ایجاد میکند که به دانشجویان در یافتن محل مناسب برای کارآموزی یاری میرساند و از آن طرف شرکتها را هم در یافتن کارآموزان مناسب همراهی میکند. در سال 2014 این طرح را با کمک تعدادی از دوستانش در مومبای اجرا کرد. این طرح در قالب یک محیط نرمافزاری برخط اجرا میشود و بین دانشجویان و شرکتهایی که به دنبال کارآموزان باکیفیت هستند پلی ایجاد میکند. گروه مجری این طرح موفق به ایجاد ارتباط با کارآموزان از سراسر هند شده و در بیش از 40 حوزه تحصصی کارآموزان را به شرکتها معرفی میکند. کارآموزانی که به دنبال محل مناسب برای دوره کارآموزی هستند در این بستر ثبتنام و اطلاعات لازم را درج میکنند. این اطلاعات به شرکتها در انتخاب کارآموز مورد نظرشان کمک میکند.
وامیل در این باره میگوید: «علاوه بر موضوع کارآموزی، ما نیاز برخی شرکتها را به کارمند تماموقت نیز پوشش میدهیم. در عین حال برای اجرای آموزش برخط درباره عناوین مختلف نیز آماده میشویم که بهزودی انجام خواهد شد.» وامیل که برای انجام طرحش تعدادی از دوستان خود را به کار گرفته بود، بهزودی درمییابد که برای انجام کار نیازهای دیگری هم دارد. آنها بهسرعت متوجه شدند در این زمینه تجربه ندارند و جوان بودن موجب میشود مردم به آنها اعتماد نکنند. «میدانستیم که برای اجرای طرحمان نیازمند پشتیبانی هستیم. پیش از اینکه مورد اعتماد واقع شویم، سراغ افراد مختلف رفتیم تا از آنها کمک بگیریم و نکاتی درباره کسبوکار را از ابتدا از آنها بیاموزیم.» آنها تا ماه مارس موفق شدند هزار کارآموز را به 4 هزار و 500 شرکت معرفی کنند.
وامیل معتقد است بازار کارآموزی انسجام ندارد و آنها میتوانند با کمک فناوری روند تقاضای کارآموزی و به کار گرفتن آنها را به روندی سریع و بدون دردسر برای کارآموزان و شرکتها تبدیل کنند. «میخواهیم به هر تعداد ممکن متقاضی دسترسی داشته باشیم و به آنها نهتنها درباره فرصتهای کارآموزی اطلاعات بدهیم، بلکه آنها را در جریان تجربیات موجود نیز قرار دهیم. هدف ما استفاده از فناوری بهگونهای است که شرکتها بتوانند بدون دردسر و با سرعت کارآموزان مناسب خود را بیابند».
ترجمه : فریبا عوض زاده
منبع : هفته نامه آتیه نو