تامین ۲۴/مدیرکل دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت رفاه با اشاره به اینکه در دولت تدبیر بهدلیل توجه ویژهای که به مقوله کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی صورت گرفته است و همچنین به دلیل ورود دغدغهمندانه رهبری نظام به این مقوله در برخی حوزهها و شاخصهای اجتماعی شاهد بهبود وضعیت هستیم، اظهار کرد: میزان نزاع منجر به معاینه در کشور در سال ١٣٩٤ نسبت به سال ١٣٩١ کاهش ٨,٦ درصدی را نشان میدهد.
روزبه کردونی با اشاره به اینکه مسئله نزاع و خشونت در جامعه در زمره آن دسته از آسیبهایی محسوب میشود که با ایجاد اختلال در روابط اجتماعی، فضایی آکنده از کینه، نفرت و دشمنی را در میان افراد جامعه به وجود میآورد، گفت: براساس گزارش پزشکی قانونی میزان معاینات نزاع در سال ١٣٩٤ در کشور، ٧١٦ مورد بهازای هر صد هزار نفر بوده، که این میزان نسبت به سال ١٣٩١ که٨١٢ مورد در هر صد هزار نفر بوده است حدود ٩ درصد کاهش را نشان میدهد.
مدیرکل دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت رفاه با تأکید بر اینکه گزارشهای منتشرشده از سوی نیروی انتظامی هم مؤید کاهش میزان نزاع در کشور است عنوان کرد: برای نمونه سخنگوی نیروی انتظامی نیز تأیید کرده است نزاع و درگیریها در کشور در ٩ ماه اول سال ١٣٩٥ نسبت به مدت مشابه سال قبلش کاهش ١٩ درصدی داشته است.
روزبه کردونی اشاره کرد: طبق تعریف پزشکی قانونی، زدوخورد فیزیکی بین دو یا چند نفر که منجر به بروز آثار یا عوارض جسمانی و روانی شود را نزاع و به مواردی که به علت صدمات ناشی از نزاع جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی میشوند معاینات نزاع میگویند.
او عنوان کرد: در سالهای ٩٢-٩٤ در دولت تدبیر و امید در ٢٧ استان کشور شاهد کاهش در میزان نزاع منجر به معاینه هستیم . طبق آمار پزشکی قانونی استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی، بوشهر و خوزستان پنج استان با کمترین میزان معاینات نزاع در کشور به شمار میروند.
کردونی درباره تأثیر ماههای سال بر میزان نزاع گفت: در سال ١٣٩٤ میزان نزاع در کشور در فصل بهار رشد فزایندهای را داشته و این روند در فصل تابستان ادامه مییابد که نهایتا در مرداد به بیشترین میزان خود میرسد. در واقع بالاترین میزان نزاع در کشور در فصل تابستان اتفاق افتاده است. این در حالی است که این روند فزاینده نزاع در ماه شهریور متوقف میشود.
منبع: روزنامه شرق
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.