
برنامه مشارکت مردم در اشتغالزایی به زودی اعلام خواهد شد
پارسال ۶۱۶ هزار شغل در کشور ایجاد شد که ۶۰ درصد اشتغال ایجاد شده در بخش خدمات تولیدی مربوط به بکارگیری دانش آموختگان و زنان بود.
پارسال ۶۱۶ هزار شغل در کشور ایجاد شد که ۶۰ درصد اشتغال ایجاد شده در بخش خدمات تولیدی مربوط به بکارگیری دانش آموختگان و زنان بود.
تامین ۲۴/ عیسی منصوری معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفتگو با ایرنا با اشاره به اینکه پارسال حدود یک میلیون کارجو وارد بازار کار کشور شدند، تاکید کرد: به طور معمول اشتغال ایجاد شده با آمارهای سازمان تامین اجتماعی تطبیق داده می شود که هنوز این تطابق صورت نگرفته است. در سال 1394 این تطابق انجام شد و اشتغال اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران و اطلاعات سازمان تامین اجتماعی همخوانی داشت و بزودی نتایج تطابق اشتغال ایجاد شده در سال 1395 و اطلاعات بیمه شده ها در همین دوره اعلام می شود.
وی درباره چشم انداز اشتغال در سال 1396 گفت: رشد اقتصادی که دولت بر آن تمرکز دارد به طور عام مبتنی بر اشتغال نیست، اما امسال شاهد رونق اقتصادی و رشد اقتصادی مبتنی بر اشتغال خواهیم بود.
به گفته منصوری، برنامه دولت مشارکت دادن مردم در اشتغالزایی است و این تلاشها مبتنی بر منویات رهبر معظم انقلاب است. در این خصوص دولت کار فشرده ای در زمینه ایجاد اشتغال را آغاز کرده که نتیجه تجارب دیگر کشورها، کارشناسان بین المللی و همچنین آموزه های گذشته کشور است.
وی توضیح داد: در چند روز گذشته نشست های متعددی با دستگاه های مختلف داشتیم که رسته های شغلی و برش های منطقه ای مشخص شد که پس از تصویب نهایی در دولت بزودی به طور رسمی به اطلاع عموم می رسد.
به گزارش ایرنا، معاون توسعه کارآفرینی واشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در نشست مشترک با خانم "ایلانکا روله" سرپرست بخش همکاری های بین المللی بنیاد بانک های پس انداز آلمان، تفاهمنامه همکاری با این بنیاد را امضا کرد و افزود:هدف از امضای تفاهمنامه یاد شده کمک به توسعه و گسترش تامین مالی بنگاههای کوچک و متوسط از طریق نهادهای مالی ایران است .
وی اضافه کرد: تحکیم و تقویت روابط و مناسبات دوستانه و توسعه همکاری های دو جانبه و تبادل تجربیات مثبت در زمینه تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط ( SME ) بر اساس روابط مناسب بین معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی و بنیاد بانکهای پس انداز آلمان صورت می گیرد.
به گفته معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تهران - برلین در قالب این پروژه همکاری خود را با برگزاری کارگاه های آموزشی، سمینارها، آموزش مدیریت کارکنان بانک ها، موسسههای مالی، ارایه مشاوره در زمینه رویه ها، فرایندهای کسب و کار و مدیریت شبکه شغلی و نظام تامین مالی و توصیه سیاستهای تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط در دستور کار قرار می دهند.
وی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم نامه تصریح کرد: برنامه های فراگیر و جدیدی از سال گذشته در حوزه اشتغال آغاز شده که امسال در چارچوب رویکرد تولید و اشتغال فرصت خوبی فراهم شده تا برنامههای آن در جلسات هیات دولت هم به تصویب برسد.
منصوری گفت: یکی از مولفههای توسعه اشتغال ایجاد نظام مالی در کشور است که ضرورت دارد به روش های جدید مجهز شود و یکی از این روشها ایجاد ارتباط با سایر کشورها در این حوزه بود.
به گفته وی، یکی از روشهای تامین مالی در سال 95 بنیاد بانک های آلمان است که در نظر است برنامه هایی برای آموزش همکاران و منابع انسانی مربوطه در ایران و آلمان برگزار شود.