تامین۲۴/به گفته محققان شمار افراد مبتلا به افسردگی بین سال های ۲۰۰۵ و ۲۰۱۵ تا بیش از ۱۸ درصد افزایش یافته است، اما عدم حمایت و ترس از رسوایی مانع از دریافت درمان مناسب توسط بسیاری از افراد می شود.
دکتر مارگارت چان، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی، در این باره می گوید: «این ارقام جدید هشداری برای تمامی کشورهاست تا بار دیگر در مورد شیوه های خود برای حفظ سلامت ملت شان و درمان فوری آن اقدام کنند».
به گزارش خبرگزاری مهر، کمپین یکساله سازمان بهداشت جهانی موسوم به «افسردگی: اجازه دهید در موردش صحبت کنیم» در تلاش برای برآورد تعداد افراد مبتلا به افسردگی که درصدد دریافت کمک بودند، هست. یکی از شیوه های اصلی انجام این کار کاهش تعصب در مورد بیماری روانی است.
طبق اعلام این سازمان، به طور میانگین تنها ۳ درصد بودجه سلامت دولتی به سلامت روان اختصاص داده می شود، که در کشورهای کم درآمد کمتر از یک درصد و در کشورهای پردرآمد تا ۵ درصد است.
حتی در کشورهای ثروتمند، در حدود ۵۰ درصد از افراد مبتلا به افسردگی تحت درمان قرار نمی گیرند.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.