
اولین جشنواره علمی پژوهشی ذوب آهن اصفهان برگزار شد
اولین جشنواره علمی پژوهشی ذوب آهن اصفهان ( گرامیداشت شهید تهرانی مقدم ) برگزار شد.
اولین جشنواره علمی پژوهشی ذوب آهن اصفهان ( گرامیداشت شهید تهرانی مقدم ) برگزار شد.
تامین ۲۴/اولین جشنواره علمی پژوهشی ذوب آهن اصفهان (گرامیداشت شهید تهرانی مقدم ) با حضور مدیران ذوب آهن اصفهان و جمعی از دیگر مسوولان و کارکنان شرکت در تالار آهن روابط عمومی برگزار شد .
در این جشنواره که به همت مدیریت پژوهش، فناوری و بومی سازی، حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان، مدیریت آموزش و توسعه منابع انسانی و مدیریت روابط عمومی برگزار شد، مهندس علمداری به عنوان یکی از سخنرانان این جشنواره گفت: خداوند متعال انسان ها را برای کسب علم و دانش برگزید و استعداد ویژه ای به آنها عطا نمود. اگر طول تاریخ را بررسی نماییم متوجه می شویم انسان به عنوان اشرف مخلوقات تنها موجودی است که در روند زندگی خویش تغییر ایجاد نموده است و می تواند با بروز علم و دانش خویش منشا اثر باشد و هر روز نسبت به روز قبل به پیشرفت های تکنولوژیکی بیشتری دست می یابد .
شعار «ما می توانیم» در جشنواره شهید تهرانی مقدم اثبات شد
به گزارش پایگاه خبری ذوب آهن اصفهان، وی افزود : اولین جشنواره شهید تهرانی مقدم ثمره دستاورد انسان هایی است که " ما می توانیم را اثبات کردند " و نشان دادند با بهره گیری از استعداد درونی خویش قادر هستند برای پیشبرد اهداف صنعت فولاد کشور و برند برتر ذوب آهن اصفهان به نقش آفرینی بپردازند.
مشاور فرهنگی اجتماعی مدیرعامل شرکت تصریح کرد : ذوب آهن اصفهان چنین استعدادهایی را به وفور در دامان خویش پرورش داده است در گذشته شرایط برای تبلور چنین پتانسیل هایی گاهاً فراهم نبوده است . سعی بر این است بستری فراهم شود که از این پس استعدادها ، طرح ها و پیشنهادات بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرند.
این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: درکنار افرادی که در مقاطع مختلف تحصیلی در این جشنواره شرکت نمودند ، افرادی نیز حضور یافتند که بر اساس تجربه خویش در راستای بومی سازی ، صرفه جویی و نوآوری پیشنهادات موثری را ارائه نمودند.
وی بیان کرد: شهیدان در پیشگاه خداوند متعال جایگاه ویژه ای دارند ، رشادت ها و دلیر مردی این مردان نیک بود که سبب شده است امروز با امنیت و آرامش در چنین محافل علمی حاضر شویم.
مهندس جلال آقابابا مدیر پژوهش، فناوری و بومی سازی شرکت و دبیر اولین جشنواره پژوهشی شهید تهرانی مقدم گفت : برگزاری چنین جشنواره ای ریشه در سال های گذشته دارد . هدف اصلی این جشنواره بهره گیری از ظرفیت های اندیشمندان ذوب آهنی در راستای ارتقاء ظرفیت بخش های مختلف شرکت بود که با استقبال بسیار خوبی همراه شد.
وی افزود : این جشنواره در دو بخش کارکنان ذوب آهن و خانواده بزرگ این شرکت با همکاری حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان شرکت ، مدیریت آموزش و توسعه منابع انسانی و روابط عمومی برگزار شد که شایسته است از زحمات این همکاران در این بخش تشکر نمایم .
مهندس جلال آقابابا اظهار داشت : 80 مورد طرح تحقیقاتی به این جشنواره ارسال شد که 70 مورد آن بررسی شد . ضمن اینکه 10 دستاورد ارائه شده نیز مورد بررسی قرار گرفت .
وی محورهای جشنواره را نیز بدین شرح بیان نمود : فرآیند ، بومیسازی ، آب و انرژی ، ایمنی و بهداشت ،منابع انسانی و تامین و بازار .
مهندس محمد حسن جولازاده از پیشکسوتان ذوب آهن و صاحب نظران عرصه صنعت فولاد کشور نیز در این جشنواره به ایراد سخنرانی در خصوص اهمیت پژوهش در صنعت فولاد پرداخت .
تجلیل از پژوهشگران برتر شرکت که طرح آنها در این جشنواره حائز رتبه برتر شد از بخش های اصلی جشنواره بود . شایان ذکر است در این جشنواره از نفرات برتر نظام پیشنهادات شرکت در سال های 92 تا 94 در مجموع 30 نفر نیز تجلیل به عمل آمد.
همچنین با توجه به دعوت از خانواده معزز شهید تهرانی مقدم ، تندیس ویژه به نیابت از این خانواده شهید عزیز به سرهنگ امیدی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان اهداء گردید و جهت گرامی داشت و یادبود اولین جشنواره علمی پژوهشی ذوب آهن اصفهان تندیس ویژه جشنواره مذکور به سردار شاه نظری معاون پژوهشی مجتمع دانشگاهی امیرالمومنین (ع)و سرهنگ صفر پور فرمانده سپاه ناحیه لنجان اهداء شد .