
خودارزیابی پیشرفته ترین نوع ارزیابی است
وزیر تعاون ،کار ورفاه اجتماعی پیشرفته ترین نوع ارزیابی را خود ارزیابی دانست و گفت : پیش برندگی سازمان ها به ارزیابی متکی است و بدون سنجه های ارزیابی این امر امکان پذیر نیست.
وزیر تعاون ،کار ورفاه اجتماعی پیشرفته ترین نوع ارزیابی را خود ارزیابی دانست و گفت : پیش برندگی سازمان ها به ارزیابی متکی است و بدون سنجه های ارزیابی این امر امکان پذیر نیست.
تامین۲۴/ دکتر علی ربیعی در مراسم سومین جشنواره رتبه بندی شرکت های تابعه درمرکز همایش های بین المللی صداو سیما اضافه کرد : اصلاحات راه بی بدیلی برای سازمان هایی شبیه ماست.
وی گفت : اصلاح به این معناست که باید مدام خود را به روز کنیم و مورد قضاوت قرار دهیم .در اوایل انقلاب اسلامی نشست هایی به منظور خود انتقادی و احیای خود داشتیم که روشی برای خود ارزیابی به شمارمی رفت که روشی مدرن به شمار می رود .
وزیر تعاون،کار ورفاه اجتماعی مدیریت را درسه دسته مدیریت های کاهنده، مدیریت های تداوم دهنده و فزاینده دسته بندی و اضافه کرد: اگر معیار درست و سلامت وجود نداشته باشد سازمان ها دچار پیری زودرس و آثار برخی از مدیریت ها به مدیریت های دوره بعدی منتقل می شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی دکتر ربیعی افزود: معیارها و ارزیابی هایی که می گذاریم تفاوت بین مدیران را مشخص می کند. در این ارزیابی هاست که به ضعف ها و نقاط قوت در مهارت های انسانی یا فنی می توان پی برد و در این مرحله است که می توان از نظام آموزشی و مشاوره ای بهره جست و یا جایگاه ها را تغییر داد .با الگو سازی از مدیر کامل می توان شیوه سازی به وجود اورد.
وی گفت: شاخص های عمومی ای که از این ارزیابی بیرون می آیند باید به بحث گذاشته شوند .
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ارزش دانش ذهنی تاکید کرد و با ذکر مثالی از مدیریت ژاپنی ادامه داد: دانش ضمنی نیز بسیار با اهمیت است و با سازمان دهی مناسب می توان از دانش مدیران بهترین بهره ها را برد .
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر این که ما بر اقتصاد مقاومتی پایبند هستیم، افزود: اقتصاد مقاومتی را راهی می دانیم برای این که از آسیب های اجتماعی و شکنندگی دور باشیم و هم این که تاب آوری بیشتری برای کشورخود داشته باشیم. ما به دانش بنیان کردن امور معتقدیم و این امر یک تجربه جهانی است و باید با بومی کردن دانش جهانی از آن به عنوان الگو استفاده کنیم .
دکتر ربیعی تصریح کرد: شاخص های اقتصاد مقاومتی باید به عنوان شاخص معیار باشد و سرمایه گذاری ها باید به سمتی برود که از نا عدالتی ها کاسته و شود و در کنار سودآوری ، برون زایی را نیز تقویت کنیم .
دکتر ربیعی نوآوری و درون زایی را درشرکت ها از ابعاد اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: باید از اقتصاد مقاومتی به عنوان یک ملاک و معیار حتی برای استفاده از تجربیات و فرصت های جهانی و برون گرایی در نظر بگیریم .
وی یاد آورشد: اقتصاد مقاومتی بر برون گرایی تاکید دارد، بنابراین باید میزان جذب سرمایه گذاری خارجی و بهره مندی از فرصت های جهانی را بیش از پیش افزایش دهیم و استفاده از بازارهای آسیای جنوب شرقی، افریقا، امریکای شمالی و کشورهای تازه صنعتی شده فرصت خوبی برای تحقق این امر است .
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی اقتصاد مقاومتی را سرلوحه برنامه های دکتر روحانی برشمرد و گفت: شفافیت اولویت کار ماست و هیچ گاه موضوعی دست دوم محسوب نمی شود .
دکتر ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از اقدامات و عملکرد دکتر نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: استفاده از هوش تجاری (BI) به منظور ایجاد شفافیت برای ما یک معیارارزیابی و ارزش گذاری برای مدیران به شمار می رود چرا که این سامانه به ایجاد شفافیت بیشتر کمک به سزایی می کند .
وی تاکید کرد: کارفرمایان ما کارگران و بازنشستگان هستند و و توقع من از همکارانم در این جمع این است که ترتیبی فراهم کنند که روز به روز نظارت آنان برما و شفافیت کار ما بیشتر شود .
گفتنی است در این مراسم از مدیران شرکت های برتر نیزتقدیرشد .