
دستاوردهای ۱۰ گانه اجلاس داووس ۲۰۱۷
نشست سالیانه داووس غالبا به عنوان اجلاسی برای گفت و گو و مذاکره توصیف می شود، اما در عین حال، این نشست برای جوامع مختلف در سراسر مناطق جهان، همه سنین و بخش های جامعه، بسیار کارآمد و موثر است.
نشست سالیانه داووس غالبا به عنوان اجلاسی برای گفت و گو و مذاکره توصیف می شود، اما در عین حال، این نشست برای جوامع مختلف در سراسر مناطق جهان، همه سنین و بخش های جامعه، بسیار کارآمد و موثر است.
ترجمه از آزاده شعبانی
منبع: سایت مجمع جهانی اقتصاد
تامین ۲۴/ نشست سالیانه داووس غالبا به عنوان اجلاسی برای گفت و گو و مذاکره توصیف می شود، اما در عین حال، این نشست برای جوامع مختلف در سراسر مناطق جهان، همه سنین و بخش های جامعه، بسیار کارآمد و موثر است. هنگامی که اجلاس داووس، به پایان می رسد برنامه های این اجلاس تا حدود 50 سال و با هدف حمایت از اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد، ادامه می یابد.
در اینجا تعدادی از دستاوردهای اجلاس سالیانه داووس امسال(2017) ذکر می شود:
1-یک صندوق مالی جدید با حمایت دولت نروژ راه اندازی شده است که تقریبا 400 میلیون دلار اعتبار دارد. این اعتبار برای محافظت از پنج میلیون هکتار زمین در کشورهایی است که برای کاهش جنگل زدایی و تخریب منابع طبیعی و جنگل ها، فعالیت می کنند. اعتبارات این صندوق، برای سرمایه گذاری در کاهش میزان جنگل زدایی، همچنین می تواند به 6. 1 میلیارد دلار برسد و نیز منجر به ایجاد شغل و رشد اقتصادی کشورها شود.
2- اتحادیه آمادگی برای مقابله با بیماری های واگیردار (CEPI) به طور رسمی در اجلاس امسال راه اندازی شد، هدف از این اتحادیه این است که به سرعت نسبت به شیوع بیماری های واگیردار و تامین و توزیع واکسیانسیون لازم برای مقابله با این بیماری ها، واکنش نشان دهد.
3- امضاکنندگان چشم انداز جدید اجلاس داووس در رابطه با برنامه ایجاد اشتغال برای اعراب اظهار کردند که از سال 2013 به بازیابی مهارت های شغلیِ 250 هزار نفر کمک کرده اند و در حال حاضر این برنامه با هدف کمک رسانی به یک میلیون کارگر عرب در حال حاضر و سال های آتی، تدوین شده است.
4- مجمع جهانی اقتصاد با همکاری موسسه علوم دریاییِ سانتا باربارا در دانشگاه کالیفرنیا، برای حفاظت از اقیانوس های جهان و منابع دریایی، همکاری می کند. صندوق جهانی حیات وحش تخمین زده است که ارزش منابع طبیعی جهان در حدود 5. 2 تریلیون دلار است.
5- مجمع جهانی اقتصاد، ائتلافی از سازمان های خصوصی و دولتی را برای تامین مجموعه ای از باتری های فراگیر و ماندگار بسیج کرده است. بازار باتری های لیتیوم-یون انتظار می رود که تا سال 2024 ارزشی بالغ بر 70 میلیارد دلار داشته باشد، در عین حال تولید این باتری ها با مباحثی چون کار کودکان، خطرات مرتبط با سلامت و ایمنی کارگران، تاثیرات زیست محیطی و حفظ ثبات چرخه ی زیست پیوند دارد.
6- 40 دولت و شرکت تجاری اعم از بزرگترین تولید کنندگان کالاهای مصرفی جهان، خرده فروشان و شرکت های بازیافت، در اجلاس امسال طرحی را مبنی بر افزایش نرخ استفاده مجدد و بازیافت بسته بندی های پلاستیکی در جهان از 14 درصد کنونی به 70 درصد در سال های آتی، امضا کردند.
7- گری وایت(کارآفرینِ اجتماعی) مدیر سایت water.org با همکاریِ مت دیمون، اعلام کرد که همکاری گسترده ای با Stella Artois ،با هدف کمک به فراهم آوردنِ آب شیرین برای 3.5 میلیون نفر در جهان خواهد داشت.
8- یک سازمان کارآفرینی اجتماعی دیگر تحت عنوانِ GoodWeave International یک برنامه جهانی جدید را اعلام کرد که برای تامین آزادی انسان ها و با هدف جلوگیری از برده داری مدرن در فرآیند تولید و توزیع کالاها است. تخمین زده می شود که 21 میلیون نفر در جهان، تحت فشار کار اجباری هستند. این برنامه توسط تعدادی از شرکت های تجاری جهان و از سوی طیف وسیعی از صنایع، حمایت می شود.
9- برخی از بزرگترین ارائه دهندگان خدمات مالی در جهان، از جمله شرکت های تکنولوژی ارتباطی و اطلاعاتی جهانی و انجمن های بین المللی بشردوستانه روی 6 اصل در راستای بهبود تامین پرداخت های نقدی دیجیتال در جوامع تحت بحران توافق کردند.
10- نهایتا 100 شرکت تجاری برجسته، پیمانی را در راستای مدیریت و راهنمایی های مسئولانه و پاسخگو، امضا کردند. این قرارداد توسط شورای تجارت بین المللی مجمع جهانی اقتصاد بسط یافت و در حال حاضر تبدیل به چارتی شده است که به سنجشِ رهیافت های بلند می پردازد.