
مهمترین نیاز کشور توجه به کارآفرینی است
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز توجه به کارآفرینی از مهمترین نیازهای کشور است که با استفاده از ظرفیت های داخلی می توان بسیاری از کاستی های موجود در بخش اشتغال را بهبود بخشید.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز توجه به کارآفرینی از مهمترین نیازهای کشور است که با استفاده از ظرفیت های داخلی می توان بسیاری از کاستی های موجود در بخش اشتغال را بهبود بخشید.
تامین۲۴/ سید حمید کلانتری روز سه شنبه در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان بوشهر افزود: برگزاری این همایش ها فرصت اندیشیدن برای توسعه کشور در ابعاد کارآفرینی و اقتصاد را بیشتر می کند.
وی اضافه کرد: کارآفرین سرمایه دار نیست و بیش از نیاز به ثروت باید فکر، دانش و توانایی هماهنگی بین استعدادهای مختلف برای ایجاد یک استعداد بزرگتر را داشته باشد.
به گزارش ایرنا، کلانتری بیان کرد: امروز این سئوال مطرح است که چرا کشور ما با وجود تنوع در ظرفیت ها، تاریخ و افراد نخبه جزء کشورهای درحال توسعه است در صورتی که کشورهای دیگر با ظرفیت کمتر، توسعه یافته هستند.
وی با اشاره به رشد 20 درصدی رتبه ایران در زمینه کسب و کار در دولت تدبیر و امید گفت: در زمان حاضر ایران به دلیل نداشتن شناخت صحیح از تاریخ، موفقیت ها، توانمندی ها، منابع انسانی و ظرفیت های داخلی دارای رتبه 120 فضای کسب و کار است.
کلانتری بیان کرد: امروز قدرت مبتنی بر دارا بودن توان نظامی نیست بلکه دانش و توانایی است که قدرت جهانی را تشکیل می دهد در این ارتباط با پرداختن به دانایی و آموزش می توانیم در عرصه های مختلف پیشگام و موفق باشیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اکنون با وجود مشکلات مختلف در زمینه اشتغال اگر مسئولی می تواند مانعی از سر راه کار آفرینی بردارد و این کار را انجام ندهد، به کشور ظلم کرده است.
کلانتری با تاکید براینکه در کشور پیش از ایجاد تعاونی باید فرهنگ تعاون، کار و بهره وری را افزایش داد گفت: کار آفرینی محدوده زمانی ندارد بلکه خلاقیتی است که نوآوری را مطابق با جهان هر لحظه به روز می کند.
وی افزود: امروز ما چوب ندانم کاری مدیران نا آگاه گذشته را می خوریم که هزینه آن امروز وجود بیکاری و عقب افتادگی در بخش های مختلف است.
کلانتری با بیان اینکه ایران از امن ترین کشورهای منطقه است گفت: استان بوشهر یکی از استانهای با استعداد در زمینه پیشرفت اقتصادی است و عسلویه که 20 سال پیش یک بیابان بود امروز توانسته به قطب انرژی کشور تبدیل شود.
وی یادآور شد: تلاش می شود با تدبیر، برنامه ریزی، همبستگی و استفاده صحیح از ظرفیت ها بتوانیم گروه های زنجیره ای شغلی تشکیل و با ایجاد رابطه صمیمی و شفاف بین دولت و بخش خصوصی اقتصاد و اشتغال کشور را بهبود بخشیم.
کلانتری گفت: برخی در داخل کشور برجام را نقد می کنند این درحالی است که با برجام و انجام مذاکرات، ایران در دید جهانیان بسیار بزرگتر شد.
وی اظهار کرد: توانمندان کشور پس از 18 ماه از حقوق ملت ایران در برابر جهان دفاع کردند.
استاندار بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت ها و فرصت هایی که در این استان وجود دارد در صورت بهره وری مناسب از آنها هیچ بیکاری در استان وجود نخواهد داشت.
مصطفی سالاری افزود: برای ایجاد اشتغال و کاریابی نباید تنها برصنایع بزرگ تمرکز کرد بلکه فرصت های دیگری نیز در استان وجود دارد که نباید نادیده گرفته شود.
وی اظهار کرد: با توجه به مرز دریایی استان با خلیج فارس، شغل غالب مردم این استان صیادی است که امروز به دلیل به روز نبودن، استفاده از شیوه های سنتی و بی توجهی به تحولات مختلف این شغل دیگر جوابگو نیست و در بخش پرورش با وجود داشتن ظرفیت مناسب تنها یک واحد پرورش ماهی در استان وجود دارد.
سالاری بیان کرد: گردشگری یکی دیگر از حوزه هایی است که در استان بوشهر ظرفیت کارآفرینی و اشتغال گسترده بویژه در بخش روستا دارد که باید تقویت شود.
وی بیان کرد: استان بوشهر در حوزه انرژی پائین دستی تاکنون وارد نشده و تنها در سطح های بالا دستی فعال است.
استاندار بوشهر گفت: هنرهای بومی و سنتی در این استان رو به انقراض و تعداد فعالان در حوزه گلیم و گبه بافی بسیار کاهش یافته است.
سالاری افزود: با توجه به اینکه بیشترین تولیدات صنایع دستی استان خانگی است به دلیل دسترسی نداشتن به بازار این قشر با مشکلاتی روبرو هستند که می توان با شبکه سازی و تضمین فروش این مشکل را کاهش داد.
وی گفت: امروز گوجه کاران استان بوشهر دچار مشکلات زیادی هستند که در صورت توانایی و برنامه ریزی در فرآوری و بسته بندی این مشکلات به وجود نمی آمد.
استاندار بوشهر اظهار کرد: دولت لایحه 1.5میلیارد دلاری از صندوق ذخیره ارزی برای اشتغال روستایی را به مجلس داده است که این مهم می تواند ظرفیت های کارآفرینی خوبی در روستاها ایجاد و تحولی در فضای کسب و کار روستایی استان بوجود آورد.
سالاری گفت: باید آموزش های فنی و حرفه ای را هدفمند و طبق نیاز استان انجام داد تا ارتباط خوبی بین ظرفیت ها و نیروهای انسانی نخبه صورت گیرد.
مدیرکل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر نیز گفت: شاخصهای سخت افزاری و دارایی های مشهود که دیروز در بنگاه اقتصادی نقشی تعیین کننده داشت جای خود را به نوآوری، ابداع، خلق محصولات جدید و دارایی های نرم افزاری داده است.
حمید رضا پناه افزود: اگر دیروز ثروتمندترین افراد آنهایی بودند که منابع مالی بیشتری در اختیار داشتند امروز ثروتمندترین مردم افراد صاحب دانش و کارآفرین هستند.
وی اضافه کرد: در یازدهمین جشنواره کارآفرینی استان بوشهر از 837 نفر شرکت کننده در مرحله اول 72 نفر انتخاب و پس از تکمیل مستندات 35 نفر بعنوان واجد شرایط داوری انتخاب شدند.
وی اظهار کرد: در پایان از سه کارآفرین در بخش خدمات و صنعت به عنوان کارآفرین برتر استان تجلیل شد.