تامین ۲۴/ فاطمه رهبر، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد به مناسبت فرا رسیدن هفته وحدت ( ۱۲ لغایت ۱۷ ربیع الاول)، ضمن تشریح فعالیت های انجام شده این نهاد برای مددجویان اهل تسنن و سایر اقلیت های دینی، گفت: کمیته امداد برای کمک رسانی به اقشار آسیب پذیر از نیازمندان مذاهب دینی مختلف مسیحی، سنی، یهودی، زرتشتی، کلیمی و سایر ادیان که حدود ۱۵ درصد از تمامی مددجویان تحت پوشش را شامل می شوند نیز همچون دیگر مددجویان حمایت می کند.
به گزارش سایت خبری کمیته امداد، وی با اشاره به اینکه تمامی هموطنان واجد شرایط صرف نظر از هر دین و مذهبی که دارند از خدمات کمیته امداد بهره مند می شوند، بیان کرد: تحکیم انسجام ملی و وحدت بین مسلمانان یکی از اهداف این نهاد است تا با ارائه خدمات مختلف به مددجویان تحت پوشش بدون توجه به گرایش مذهبی و دینی، محرومیت به ویژه در نقاط محروم و دورافتاده کاهش پیدا کند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۴۵۶ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد را اهل سنت و یا سایر ادیان تشکیل می دهند، بیان کرد: علاوه بر اینکه مددجویان اهل تسنن از خدمات کمیته امداد بهره مند می شوند ، بیش از ۲۵ هزار حامی اقلیت های مذهبی نیز با حوزه های مختلف این نهاد تعامل برقرار کرده و برای برطرف کردن مشکلات مددجویان با کمیته امداد همکاری دارند.
رهبر با اشاره به اینکه بیشترین جمعیت سنی نشین تحت حمایت کمیته امداد در استان های سیستان و بلوچستان ، کردستان ، آذربایجان غربی ، هرمزگان ، گلستان ، خراسان رضوی و کرمانشاه ساکن هستند، بیان کرد: کمیته امداد جدا از پرداخت مستمری، در قالب طرح اکرام ایتام، محسنین، هزینههای تحصیل، درمان، مسکن، وام اشتغال، کمک هزینه جهیزیه و سبدکالا به خانوادههای تحت حمایت خدمات لازم را ارائه می کند.
یک میلیون و ۶۳۲ هزار خانوار از نیازمندان کشور با جمعیتی بیش از ۳ میلیون نفر به عنوان مددجویان کمک معیشت بگیر تحت حمایت این نهاد هستند که از این میان ۷۰ درصد را زنان و ۳۰ درصد را مردان تشکیل می دهند، ضمن اینکه حدود ۲۷۰ هزار خانوار با جمعیت تقریبی ۵۰۰ هزار نفر نیز از خدمات تک و چند خدمتی کمیته امداد بهره مند هستند.
اختتامیه نمایشگاه صندوق های بازنشستگی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی عصر دیروز ۲۶ بهمن ماه در مصلی تهران برگزار شد.
در هفته ملی جمعیت، زایشگاه بیمارستان تامین اجتماعی شهید دکتر بهشتی به عنوان برترین زایشگاه سطح استان فارس شناخته شد.
گزارشهای رسمی داخلی گویای آن است که در ایران ۵۸ درصد اشتغال غیر رسمی است. اما بر اساس گزارشهای سازمانهای بینالمللی، این آمار به مراتب فراتر بوده و به ۷۵ تا ۸۵ درصد بازار کار میرسد. در بازار پول، سرمایه، ارز، کالا و تجارت خارجی نیز اوضاع از بازار کار هم بدتر است.