به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وی ادامه داد: ماشینسازی هنوز به تامین اجتماعی واگذار نشده و شرکت فولاد نیز طی وکالتی کارخانه را به سازمان خصوصیسازی واگذار کرده تا آنان برای شرکت مشتری پیدا کنند.
این نماینده مجلس دهم با بیان اینکه شستا کارخانهی ماشینسازی را از قِبَل بدهی دولت به تامین اجتماعی بر میدارد و به دنبال پرداخت مبلغی به سازمان خصوصیسازی نیست، ابراز کرد: مدیرعامل شستا برای توسعهی کارخانه برنامه دارد و به نظر میرسد چنانچه مجموعه ماشینسازی در اختیار آنان قرار گیرد بتوانند اقدامات ثمربخشی را به انجام برسانند اما سازمان خصوصیسازی حاضر به واگذاری کارخانه در قبال بدهیهای دولت به تامین اجتماعی نیست.
وی یادآور شد: رئیس سازمان خصوصی اعتقاد داشت ظرف 90 روز میتواند کارخانه را به بخش خصوصی واگذار نماید و از این فرصت مدت زیادی باقی نمانده است، سرمایهگذاری هم که میخواهد کلیددار ماشینسازی شود باید مطمئن باشد و چنانچه فرد نااهلی مدیریت مجموعه را بر عهده گیرد مشکلات گذشته تکرار میشود.
سعیدی تاکید کرد: در وضعیت فعلی چنانچه سرمایهگذاری پیدا نشود، شستا بهترین گزینه است و آنها میتوانند تغییراتی را به وجود آورند.