یک تحقیق جدید نشان می دهد افرادی که مرتب پاستا یا خمیراک مصرف می کنند در قیاس با افرادی که آن را مصرف نمی کنند، رژیم غذایی با کیفیت تری دارند، ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری جذب می کنند و بهترمی توانند سطح قند خون خود را کنترل کنند.
تامین۲۴/ پاستا یک خوراکی کم سدیم و فاقد کلسترول با شاخص گلیسمی پایین است؛ خوراکی هایی با شاخص گلیسمی پایین سطح قند خون را در کنترل نگاه می دارند.
دیانا ولاند، متخصص تغذیه و مدیر ارتباطات تغذیه ای انجمن ملی پاستا که یک سازمان مستقر در آمریکاست، گفت: این مطالعه نشان می دهد افرادی که پاستا مصرف می کنند در قیاس با افرادی که پاستا مصرف نمی کنند، رژیم های غذایی با کیفیت بهتری دارند.
بر اساس نتایج این مطالعه، افرادی که پاستا مصرف می کنند، از جذب بیشتر مواد مغذی و مواد معدنی که بیشتر مردم در رژیم های غذایی خود ندارند، برخوردارند؛ از جمله این مواد «فولات» است که به بدن در تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند و خطر ابتلای جنین به نقص ها را در جریان رشد کاهش می دهد؛ دیگری آهن است که برای حمل اکسیژن در خون استفاده می شود و به کاهش کم خونی کمک می کند.
به گزارش ایرنا، از دیگر موادی که از طریق مصرف پاستا جذب بدن می شود، منیزیم است که این ماده معدنی برای ساخت استخوان ها و آزاد سازی انرژی از عضلات استفاده می شود ؛ فیبر خوراکی نیز از دیگر موادی است که با مصرف پاستا جذب بدن می شود و به کاهش سطح کلسترول و پایین آوردن خطر ابتلا به بیماری قلبی، چاقی و دیابت نوع دو کمک می کند.
به علاوه مصرف پاستا همچنین به مصرف کمتر چربی اشباع شده نیز منجر می شود که به پایین آوردن سطح کلسترول خون برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته مغزی کمک کند.
از سوی دیگر مصرف پاستا به مصرف کمتر قند افزوده مانند ساکاروز و شربت ذرت با فرکتوز بالا نیز منجر می شود که حاوی دسته کاملی از کالری ها هستند و هیچ مواد مغذی ضروری ندارد. یافته های این مطالعه در نشست سالانه انجمن چاقی در نیواورلئان ارائه شد.