تامین ۲۴/ ما باید دانشجویانی که چنین نیازهایی را دارند، بشناسیم تا کمکهای بهتری به آنها کنیم.» صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم در نشست سراسری کانونهای همیاران سلامت روان در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با رویکرد اجتماعیشدن امر پیشگیری حرفهای دیگری زد: «تشکیل کانونها نماد احساس مسئولیت دانشجویان است، دانشجویان همیشه نسبت به مسائل اجتماعی احساس مسئولیت داشتند و اینبار این احساس مسئولیت به همکلاسیهای خودشان تسری یافته است.»
صدیقی با اشاره به دو نظرسنجی ملی که در دولت انجام شد، گفت: «ازتمام حوزههای مختلف آموزش عالی دولتی و غیرانتفاعی دراین نظرسنجیها شرکت کردند و اطلاعات کاملی درمورد نحوه فکرکردن و زندگیکردن و گذراندن اوقات فراغت و آسیبهایی که درگیر آن هستند، جمعآوری و این نتایج اعلام شد و به نوعی از همین نتایج برای جلب حمایت و منابع بیشتر برای حل مسائل اجتماعی دانشجویان استفاده کردیم.»
او ادامه داد: «علاقه دانشجویان به هویت ملی و اعتقادات مذهبیشان فوقالعاده است. دانشجویان نقاط قوت خوبی دارند، ضمن اینکه نقاط ضعف هم وجود دارد اما مسأله مصرف مواد و رضایت از زندگی و نگرانیها دراین بخش اخبار خودکشی کشورهای موجود بود. ما بنا داریم محیط دانشجویی را رصد کنیم و همین موارد و ضعفهای موجود را برطرف کنیم.»
رئیس سازمان امور دانشجویی وزارت علوم افزود: «مشکل این است که در دستگاههای دیگر این رصد شکل نمیگیرد و چند مورد خودکشی موجود در دانشگاه اعلام میشود و به نظر میرسد اوضاع دانشگاه بد است. همین مقدار محدود آسیب باید مورد توجه قرار بگیرد، بنابراین معذوریت ما را بپذیرید که بعضا برخی آمارها را اعلام میکنیم. برای برطرفکردن این ضعفها به کمک شما نیاز داریم و شما رابط امینی بین دانشجویان و دانشگاهها هستید.»
او با بیان اینکه بخشی از مشکل دانشجویان اقتصادی است، ادامه داد: «یکی دیگر ازمسائل رفتارهای خشونتآمیز درفضای دانشگاه است، باید دید چگونه باید درگیری و خشونت لفظی را کمتر کنیم. باید تلاش کنیم محیط دانشگاه کمتر با خشونت لفظی همراه باشد.»