تامین ۲۴/ در پی کسب ۳ مدال طلا و ٤ مدال برنز توسط تیم ملی کاراته کشورمان و استقرار در مکان نخست جدول رده بندی سومین مرحله لیگ جهانی سال ٢٠١٧ کاراته، با سرمربی گری سید شهرام هروی مشاور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در امور ورزش، دکتر نوربخش طی پیامی این موفقیت را تبریک گفت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در متن پیام تبریک دکتر سید تقی نوربخش آمده است:
«یکبار دیگر موفقیت جوانان و کسب عناوین برتر در رشته کاراته مایه افتخار و مباهات جامعه ورزش شد. اهتزاز پرچم پر افتخار ایران، طنین اندازی سرود ملی و ارمغان شادی و امید برای کشور کاری ارزشمند و در خور تحسین است .
یقیناً، کسب توفیق در مسابقات جهانی با تلاش بی وقفه ورزشکاران و هدایتگری مربیان دلسوز محقق می شود که در رشته کاراته این امر به وضوح نمایان است.
بی شک زمانی که همکاران این سازمان در موفقیت های کشور سهیم باشند و نقش داشته باشند، شادی ما مضاعف می شود و به وجود چنین همکارانی افتخار می کنیم.
اینجانب کسب عنوان برتر تیم ملی کاراته کشور در سومین مرحله لیگ جهانی در امارات متحده عربی را که با سرمربیگری و هدایتگری همکاران سازمان تامین اجتماعی انجام شد به جنابعالی، ورزشکاران و عموم مردم تبریک عرض می نمایم و آرزوی درخشش بیشتر جوانان کشور را در تمامی عرصه ها دارم.»
گفتنی است در سومین مرحله لیگ جهانی کاراته وان سال ۲۰۱۷ که به میزبانی امارات متحده عربی برگزار شد، سعید حسنی پور از کارکنان سازمان تامین اجتماعی نیز به عنوان مربی تیم حضور داشت.
درجدول رده بندی این دوره از رقابتها، اسپانیا با ٢طلا و٢ نقره در جایگاه دوم و ایتالیا با ٢طلا و یک نقره و ٢ برنز در جایگاه سوم ایستادند.
همچنین دومین دوره لیگ جهانی کاراته در سال ٢٠١٧ موسوم به کاراته وان طی روزهای ٢٧ تا ٢٩ اسفندماه ٩٥ در هلند برگزار شد و از ٥ کاراتهکای ایرانی حاضر در این رقابتها ٣ مدال برای کشورمان بدست آمد.
سرمربی تیم ملی کاراته مردان ایران که مشاور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در امور ورزش نیز هست، در خصوص نتایج این مسابقات گفت: از عملکرد کاراتهکاهای ایران در لیگ جهانی هلند رضایت دارم و معتقدم کومیتهکاهای ایران شایسته حضور در فینال این دوره از مسابقات بودند.
سید شهرام هروی افزود: رقابتهای بسیار خوبی بود و اکثر تیمها با ترکیب کامل به این مسابقات آمده بودند. آسیاییها عملکرد خوبی داشتند و این نشان میدهد که کشورها در حال هزینه کردن برای رشته کاراته هستند تا در المپیک توکیو ٢٠٢٠ به مدال برسند.
کمیته ملی المپیک نیز به مناسبت موفقیت تیم کاراته ایران در لیگ جهانی پیام تبریکی صادر کرده که در این پیام آمده است:
موفقیت کاراته کاران کشورمان در سومین مرحله لیگ جهانی که با کسب ٣ مدال طلا و ٤ برنز بدست آمد نشان از ثبات و انسجامی است که این روزها در این رشته حاکم شده و نوید بخش روزهای خوش می باشد.
کمیته ملی المپیک این موفقیت ارزشمند را به جامعه ورزش کشور بخصوص خانواده بزرگ کاراته، مسئولین فدراسیون، مربیان و ورزشکاران با غیرتی که این مهم را رقم زدند خسته نباشید و تبریک می گوید.
مطمئنا این نوع موفقیت ها در این رشته که به تازگی المپیکی شده و در کاروان اعزامی ایران به المپیک ٢٠٢٠ توکیو جای گرفته می تواند اهالی ورزش را به اضافه شدن یک رشته دیگر به جمع رشته های مدال آور ایران امیدوار کند.
موفقیتهای خوب کاراته کاران کشورمان در عرصه های قاره ای و جهانی مبین این موضوع است که پتانسیل لازم برای کسب مدال المپیکی این رشته فراهم است و با حمایت هر چه بیشتر و از آن مهمتر حفظ ثبات و انسجام ایجاد شده می توان به این مهم نیز دست یافت.
کمیته ملی المپیک بر خود واجب می داند ضمن تبریک این موفقیت ارزشمند، این قول را بدهد که حمایتها از این رشته همچنان ادامه خواهد یافت تا انشاء الله شاهد اضافه شدن این رشته به جمع مدال آوران المپیکی ایران باشیم.
برنامههای توسعهای و تحولآفرین در هر سازمان یا صندوق بیمهگری میتواند مسیر روشنی برای آن صندوق بیمهای ترسیم کرده و از طرفی دیگر ارائه خدمات باکیفیتتر و مطلوبتر به جامعه تحت پوشش اجرایی شود، حال سازمان تأمین اجتماعی در اقدامات توسعهمحور خود ۲۰ طرح تحولی طراحی کرده و در روزشمار هفته تأمین اجتماعی به موضوع تأمین اجتماعی؛ اجرای طرحهای بیستگانه برای توسعه و تحول پرداخته است.
گفته می شود، حدود ۳.۵ میلیون راننده فعال تاکسی اینترنتی در کشور وجود دارد که بیشتر از تعداد راننندگان تاکسی «اوبر» در جهان گزارش شده است. بی تردید همه 3.5 میلیون نفر راننده تاکسی اینترنتی در ایران به طور حرفه ای و تمام وقت دراین کار اشتغال ندارند و بخش قابل توجهی از آنها به عنوان شغل های دوم یا سوم به این کار مبادرت می کنند و از همین رو است که شرکت های تاکسی اینترتی از اعطای حقوق اجتماعی این دسته از رانندگان از جمله حق برخورداری از «بیمه تامین اجتماعی» طفره می روند. در این حال، حقوق مادی رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی نادیده گرفته می شود، حال آن که این دسته از رانندگان نیز مانند سایر شاغلان به عنوان شهروندان کشور دارای حقوق شهروندی از جمله برخورداری از پوشش بیمه ای و درمانی هستند. در چنین شرایطی چگونه می توان حقوق اجتماعی و بیمه ای رانندگان تمام وقت تاکسی های اینترنتی را به آنها اعطا کرد؟