تامین۲۴/ محمد مروج حسینی افزود: اینکه مردم به کالاهای ایرانی اقبال لازم را ندارند علاوه بر موارد تخصصی تولید و بازار رقابت، موضوعی فرهنگی است .
وی ادامه داد: یکی از وظائف نهادهای فرهنگی این است که در ارتباط با خرید کالای ایرانی توسط مردم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنند و نسبت به عواقب عدم مصرف کالای ایرانی در حوزه های مختلف، مخصوصا کسب و کار و اشتغال هشدارهای لازم بدهند .
مروج حسینی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی کشور باید نسبت به فرهنگ سازی خرید و مصرف کالای ایرانی بی تفاوت نباشند، گفت: در مباحث تولیدی، تمامی ارکان تولید و به طور خاص کارفرمایان باید از اخلاق کار بهره مند باشند و این موضوع را مدنظر قرار دهند که سود طولانی مدت در تولید کالای با کیفیت است .
وی تصریح کرد: اگر در جامعه ای اخلاق کار توسط تولید کننده رعایت می شود و شاهد تقلب در تولیدات نیستیم، یکی از دلایل آن عملکردهای فرهنگی لازم در حوزه مربوطه است .
کاهش هزینه های تولید و توان رقابت
دبیرکل کانون عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی ادامه داد: در صورتی که هزینه های تولید کاهش پیدا کند، توان رقابت با کالاهای وارداتی در کشور به وجود می آید .
وی اظهار کرد: وقتی نرخ سود بانکی به صورت اسمی 18 درصد و عملا بالاتر از این است و رقبای تولید کنندگان ما در کشورهای دیگر از نرخ سودهای بانکی زیر 5 درصد بهره می برند عملا تولید کنندگان با پرداخت نرخ سود سنگین وام های بانکی، به ناچار با هزینه تولید بالا مواجه می شوند .
مروج حسینی به تامین24 گفت: هزینه تولید بالا در نهایت منجر به افزایش قیمت تمام شده و عدم استقبال خریداران می شود .
وی اظهار کرد: مشکل اصلی در خرید کالای ایرانی این است که قدرت خرید مردم کاهش یافته است .
عدم شرایط رقابتی تولید و فشار بر صندوق های بیمه ای
این فعال حوزه تولید و کارفرمایی اضافه کرد: در ارتباط با نقش دولت در خصوص ایجاد شرایط مناسب برای تولید کنندگان و بازار رقابتی با قیمت های مناسب کالاهای داخلی، این نکته نیز حائز اهمیت است که ایجاد این شرایط منجر به پایداری بنگاه های تولیدی خواهد شد و در غیر این صورت هزینه های بسیاری بر صندوق های بیمه ای وارد خواهد شد .
محمد مروج حسینی گفت: زمانی که شرایط مورد نظر در بازار برای تولید کنندگان فراهم نشود و تعطیلی واحدهای تولیدی را شاهد باشیم به ناچار با افزایش افرادی که بیمه بیکاری دریافت می کنند مواجه می شویم و کاهش واریزی حق بیمه ها در پی تعطیلی واحدهای تولیدی منجر به کاهش درآمد سازمان های بیمه گر از جمله تامین اجتماعی خواهد شد و این موضوع از مضرات عدم ایجاد شرایط بازار رقابتی تولید است .