
تحول چشمگیر با مشارکت زنان تحصیلکرده در اقتصاد ایران
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: مشارکت زنان تحصیلکرده در اقتصاد ایران ، تحول مهمی را در سال های اخیر رقم خواهد زد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: مشارکت زنان تحصیلکرده در اقتصاد ایران ، تحول مهمی را در سال های اخیر رقم خواهد زد.
تامین ۲۴/شهیندخت مولاوردی در دیدار با 'متسو اُکا تاکاشی' رییس دانشگاه دوشیشا شهرکیوتو افزود: حوزه آموزش در جمهوری اسلامی ایران شاهد پیشرفت و توسعه چشمگیر و روزافزونی بوده و هم اکنون فارغ التحصیلان دانشگاه ها آماده نقش آفرینی درعرصه اقتصادی و دیگر عرصه ها هستند.
به گزارش ایرنا، مولاوردی با اشاره به اینکه در ایران بیش از 50 درصد از دانشجویان وفارغ التحصیلان را زنان تشکیل می دهند، افزود: بر این اساس مشارکت آنها در اقتصاد تحول مهمی را رقم خواهد زد.
وی اظهار کرد: یکی از مهمترین مراکزی که می تواند نقش مهمی در ارائه راهکار در زمینه اشتغال داشته باشد، دانشگاه ها و مراکز مطالعاتی هستند و امیدواریم این فرصت بین مراکز مطالعاتی ایران و ژاپن ایجاد شود.
متسو اُکا تاکاشی نیز در این دیدار با ارائه توضیح کوتاهی درباره تاریخچه این دانشگاه، گفت: هدف اصلی این دانشگاه توسعه روابط بین الملل است. تمرکز این دانشگاه در حوزه آموزش بر موضوع جهانی شدن است و علاوه بر آن پژوهشکده ویژه ای نیز در زمینه ادیان الهی و توحیدی داریم که نتایج حاصل از مطالعات آن در سطح گسترده ای انتشار می یابد.
دیدار مولاوردی با استاندار استان نارا ژاپن
همچنین معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در ادامه برنامه های سفر به ژاپن، در دیدار استاندار استان نارا گفت: ایران و ژاپن دو کشور صاحب تمدن و برخوردار از تاریخ کهن با اشتراکات فرهنگی فراوان هستند که به ویژه در زمینه جایگاه خانواده در فرهنگ دو کشور، مشابهت های فراوانی وجود دارد که می تواند زمینه همکاریهای و تعاملات گسترده دوجانبه را فراهم کند.
شهیندخت مولاوردی اظهار داشت: امروزه زنان ایرانی مدارج علمی بالایی را احراز کرده اند و ظرفیت بالایی برای کمک به توسعه کشور دارند که امیدوارم بتوانیم در همفکری با زنان فرهیخته ژاپنی به راهکارهایی برای تنظیم مسئولیتهای زنان در قبال خانواده و ایفای نقش اجتماعی آنها برسیم که مجبور نباشند هیچ کدام از این دو حوزه را به خاطر دیگری رها کنند.
استاندار نارا نیز در این دیدار با ارائه توضیحاتی از شهر تاریخی نارا و وجود آثار تاریخی از حضور اقوام مختلف و از جمله ایرانیان در این منطقه گفت: دو کشور در عرصه های فرهنگی، گردشگری، مسائل خانواده و زنان ظرفیتهای خوبی برای همکاری دارند.
وی اظهار کرد: متاسفانه شناخت و اطلاع ما از ایران خیلی دقیق و کامل نیست و امیدوارم با گسترش رفت و آمدها بین مقامات و مردم دو کشور، شناخت گسترده تر و دقیق تری با هدف ایجاد پیوندهای دوستی و ارتقای سطح تعاملات و همکاری های دو کشور ایجاد شود.
شهیندخت مولاوردی در ادامه سفر به ژاپن به منظور شرکت در دومین سمپوزیوم زنان ایران و ژاپن به دعوت دانشگاه «دوشیشا» شهر کیوتو برای سخنرانی به این شهر سفر کرد و پیش از سخنرانی خود دیداری کوتاه نیز با رییس دانشگاه دوشیشا داشت.